Niye engelliyosunuz ki sanki sizin paranızda göz diktim🤣
Sevgilim bana para harcamıyorsa ayrılıyorum benim gibi olan var mı?
Niye engelliyosunuz ki sanki sizin paranızda göz diktim🤣
Kusura bakmayın erkekler babalarınız da ananıza harcıyo dünyanın kanunu bu
Sevgilin sana neden para harcamalı? Yani sen alınıp satılan bir mal mısın? Ürün müsün sen? Değerini para ile mi belirliyorsun? Bu kafaya erişmeniz neden anlam veremiyorum.
Ben harca demiyorum ki o istiyerek yapıyor ben erkeğim diyo benim yapmam lazım diyor
Nereye kadar ama? Elde etti sonrasında harcamasa ben yine ayrılabilirim sonuçta
Lafımı üstüne alınma ama erkeklerin nelere para harcadığı çok önemli değildir ama hoşuna giden şeylere para harcarlar. Sevgiden öte elde edilen şey daha tatminkar gelebilir. Yani sana dönüp ben erkeğim yapmam lazım diyen adamdan ben olsam şüpheye düşerim ki erkek olarak bile düşerim
Yapmayan erkek daha değerli diyosun🤣
Öyle biri zaten
İlişkilerde maddiyat konusu gerçekten hassas bir mesele. Herkesin harcama, paylaşma ya da beklentileri farklı olabiliyor. Senin bakış açın da tamamen sana özel. Ama sevgilinin maddi anlamda ne kadar harcadığı kadar, sana verdiği değer ve yanında olup olmadığı da çok önemli. Maddiyatın ötesinde karşılıklı saygı, anlayış ve sevgi işin temelini oluşturuyor bence. Parayla ölçülemeyecek güzel bağlar kurmak, uzun vadede çok daha mutlu ediyor insanı. Sen de kendi değerini bil, mutlu olduğun yerde kalmaya dikkat et.🌱💫
Cevap
6Cevap
Ne zamandır beraber oldugunuza gore degisir + sen de ona harcıyorsan haklısın onun haricinde haklı degilsin
Yani ben de hediye alırım ama o benden fazla kazanıyor
Hak ediyorsa al askım
iyi yapıyosun da yalandan da olsa elini cebine atmıyosan çok itici olursun
Atıyorum arada
Aynen en güzeli
Sen çünkü bir objesin değerini bilip harcama yapanı bulman gerek
Pazarlama stratejisi böyle olmalı ucuza gitme
Bedava verince obje olmuyor muyuz aaaa
Evet o da var 😂
Ben hiç vermedim ama ciddi düşünüyoruz
Senin ciddi düşüncen buysa çocuğa çok üzüldüm 😂😂
O ciddi düşünüyor herkesi kendin gibi bilme