Geçer
Geçmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir ilişkide çapkınlık, güven sorunlarına ve ilişki güvenliğine zarar verebilecek bir davranış olabilir. Bu nedenle, çapkın biriyle ömür geçirmek, güvenilirlik ve ilişki istikrarı açısından zorlu olabilir. Çapkınlık, partnerin sürekli olarak başka kişilere ilgi göstermesi, flört etmesi veya ilişki dışı ilişkiler yaşaması şeklinde tanımlanabilir. Bu davranış, bir ilişkide ciddi güven sorunlarına, kıskançlık duygularına ve duygusal acılara neden olabilir. her ilişki benzersizdir ve çapkınlık eğilimlerini değiştirebilecek birçok faktör bulunur. Bazı insanlar geçmişlerindeki davranışlarından ders alarak değişime açık olabilir ve ilişkilerinde daha güvenilir bir şekilde hareket edebilirler. Bir ilişkide çapkınlık sorunuyla karşı karşıya olan biriyle uzun vadeli bir ilişki sürdürmek isterseniz, açık ve dürüst bir iletişim, sınırların belirlenmesi ve güvenin yeniden inşası gibi konular üzerinde çalışmanız gerekebilir. Ancak, bu tür bir ilişkide sürekli olarak güven sorunları yaşamak ve huzursuz olmak zor olabilir.
çapkın nedir türk filmleri gibi çapkın erkek yoktur her kızla samimi olan erkek vardır bende kızlarla samimiyim kızlarla arkadaşlar çapkın diyor :D
iki kez kızlarla yazmışım cümle hatası oldu yorgunluktan yazamıyorum bile :D
Cevap
7Cevap
Geçmez. Ya sen bir ara güzellik bakımda etiket için uğraşan etiketi geç alan üye değil misin paylaşım tarzın ona benziyor
Evet.
hoş geldin
Çapkın da flörtöz de müsamaham ve tahammülüm olan türler değil. Ömrü geçtim saat geçmez✔️
İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur diye bir laf var. Çapkınlık insanın ruhunda, karakterinde varsa evlendikten sonra da değişmez devam eder.
1 gün bile geçmez o karakterle
Aynen o karaktere sahip biri ile ömür hiç geçmez çekilmez öyle biri. Yani şahsen ben asla katlanamazdım o karakterde bir insana beni deli ederdi.
Kesinlikle katılıyorum
Çocukların isminide şey koyarsın birinin adını AYLA öbürünün adınıda SAYLA mutlu mesut geçinir gidersin
Sürekli acabalarla yaşayamam
Stres, sinir, saldırma içgüdüsü, kıskançlık... En son kalp krizi geçirirsin. Her türlü erkekle olur da çapkın erkekle olmaz be.
Çapkın erkeklerin libidosu yüksek olur.
bana karsi capkin olcaksa gecebilir skxkksk
benle geçebilirdi ama aşk arasaydım
Yapamam
Aynen bende yapamam öyle biri ile. Allaha yakın bana uzak olsun hiç çekemem öyle ergen birini. Genelde aklı başında olan adamım hiçbir karı kızla ilgisi olmaz..
Sorunlar oluşur
Aynen bencede anlaşmazlıklar olur diye düşünüyorum. O tarzda bir karakter ile bence hiç ömür geçmez ya. Ben şahsen hiç çekemem öyle birini.
Asla
Geçiremem. Allah vermesin
geçmez
Ay hayır. Yanında degilken kim bilir neler yapar
Çapkın olanla kim uğraşacak ya
ömrü bırak dakika geçmez direk aldatır
Gün bile geçmez
Üzülürsün sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?