Iki erkek çocuğum var biri 4 aylık diğeri 3 yaşında ve yorulduğumu hissediyorum aylardır az uyku uyumaktan her işe koşturmaktan. Eşim çok bir şey yapmıyor ev işi desen yapmıyor sadece yemekten sonra bazen masayı toplar okadar. Diğer tüm temizlik evi toplama bende. Geceleri ben uyanıyorum bebek için sonra yine erken kalkıyorum çocuğu kreşe götürmek için. Tamam kendisi çalışıyor o yüzden götüremez ama keşke bu saydıklarımda yardımcı olsa. Konuyu açtığım zaman bana kendimi yetersizmişim gibi hissettiriyor bir kadın olarak veya anne olarak.. çünkü bunlar benim görevimmiş çocuk bakmak falan.. kendisi de çalıştığı için üstüne bir de ev işi yapamazmış. Ben doğum sonra o ağrılarla beraber bir kaç gün sonra zar zor ayaklandım ve yavaş yavaş evi toplamaya temizlemeye başladım çünkü yapmadı. Yemek içinde annesini çağırdı çocuğumun sadece tüm gün içerisinde bir tabak çorba içtiği günleri hatırlıyorum. Ama lafa gelince ben çok memnuniyetsiz bir kadınım daha ne yapsınmış. Ama bazen de konuyu açtığımda açık açık kavga ediyor benimle benden bukadar diyor ben çalışan biriyim benden bir şey bekleme diyor. Ama etrafıma bakıyorum herkesin eşi çalışıyor ama hayatı paylaşıyorlar. Benimkiyle biz 3 gün iyiyiz üç gün kötü. Çocukların yanında bağırır çağırır dövmekle tehdit eder.
Yorgun olduğumda bir çok defa yemek yapmazsam olay çıkarıyor evde. Kendisi evde olup çalışmadığı günlerde elini hiç bir işe sürmez bir şey dediğimde nedense hep hasta.. ama başka her işi yapabiliyor…..( işine geldikleri ) ben bir gün bile görmedim ki şöyle benim yaptığım gibi tüm evi toplamış temizlemiş yemek yapmış ( yapmasını biliyor eğer isterse ) ama çok tembel kendisini hiç yormak istemiyor bence bunun işlede alakası yok evde olunca da böyle çünkü
bazen bebek sabaha doğru mesela 7 gibi ağlarsa bakar sütünü verir ve uyutmadığı zaman o sabah benim burnumdan getirir neymiş uyutmamış bugün bütün gün uyuyacakmış. Sen göreceksin falan diyor. E ben aylardır böyleyim ona rağmen koşturuyorum hep
hep ailelerimizden yardım iste diyor dinleneceksen eğer iyi de ben ailelerlemi yaptım bu çocukları
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer