Bugün doğum günüm dün dışarı çıkmak için haber verdim doğum günüm olduğumu söyledim sadece biliyorum dedi doğum günün kutlu olsun bile demedi çok zoruma gitti ben onun doğum günü için ona süpriz yapmıştım şu an askerde ama en azından doğum günün kutlu olsun diyebilirdi (doğum günüm olduğunu söylerken şakasına ablam kelimesini kullandım oda bana laf arasında abim der ) bilmiyorum bunamı kızdı ama bana sürekli şımarma diyor ben şımarık davranmadığım halde geçen gün akşam dışarı çıktım aradı dışarda olduğumu öğrenince çok kızdı bnde karşılık verdim iyice şımarmaya başladın dedi bana bu aralar sürekli söylediği şey bu ben haksızmıyım ne yapmalıyım
Askerde olduğu için psikolojisi bozuk anlarım ama bunu senden çıkarmaya asla hakkı yok. Gitmeseymiş o zaman 🤷🏻♀️ Bunu geçtim sen normal bir şey söylerken şımarma diyor, şımarıklık görmemiş herhalde hayatında. Benim eski sevgilim böyle yaptı, ben onun için sürpriz hazırladığım halde askerdeyken bana zar zor doğum günün kutlu olsun dedi, kardeşlerine bir hediye aldırabilirdi onu bile yapmadı. Sonra ne oldu biliyor musun? Ben onun askerde kahrını çektim askerden gelince benden sıkılıp 2-3 ay sonra ayrıldı. Askerden geldiğinde beni görmedi bile. O yüzden yol yakınken ayrıl gitsin. O askerde diye sen kahrını çekeceksin, askerliğin bitince seni bir güzel kenara atacak. Bu güzel yaşlarında bunun gibi hödüklerle hiç uğraşma canım. Ayrıl kafanı dinle, sana değer veren insanla harca vaktini.
@Ecedanerr120 çünkü zaten kendisi şımarmış koz ona değer veriyor diye. Zannediyor ki benden ayrılamaz bütün kahrımı çeker. 19 yaşında genç biz kız için böyle insanlar hayat enerjisini sömürmekten başka bir işe yaramıyor
Normalde tuşlu telefon kullanıyor dün androit telefonunu almış gitmiş instagramda fotoğraf paylaşmış canı sıkkın olan insan bunu yaparmı? Ben ne oldu dediğimde hiçbşy anlatmıyor wp mesajlarıma geç cevap veriyordu zaten
Böyle biriyle mutlu olma ihtimalini görüyorsan yazık sana doğum günün kutlu olsun demeyi çok gören birinden zerre hayır gelmez şu an zaman kaybediyorsun seni seven bir insan düşünceli olur mutlu olmak için çabalar bu senin özel gününü kutlamamakla beraber içine etmeye çalışmış allah aşkına ayrıl şundan bana böyle yapılsa engeli basmıştım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence bu ilişkiyi ayakta tutmak için uğraştığına deymez boş ver inceldiği yerden kopsun. Böyle biriyle mutlu olabileceğini sanmıyorum çünkü sana değer vermiyo
Ben ona hiç bşy yapmadım sadece halini hatrını sordum doğum günümü kutlamadı ki zaten benim için buda sorun değil ben yine ona iyi bi şekilde yaklaştım o orada sıkılmasın bi derdi varsa anlatsın diye ama onun yaptığı şey beni durduk yere şımarma kalbini kırarım diyerek terslemek oldu ben şımarıklık adı altında hiç bşy yapmıyorum sana bi örnek veriyim geçen gün akşam dışarı çıkmıştım bi arkadaşımka markete girmek için o arada beni aradı dışarda araba seslerini duydu sen dışardamısın dedi evet markete geldim dedim beni azarlamaya başkadı ben sana akşam dışarı çıkmayacaksın demedimmi s**tir git yurda dedi sesimi çıkarmadım sadece yanlış bşy yapmadığımı sadece markete gittiğimi söyledim ve bana bu aralar çok dik başlı olduğumu söyledi sence ben artık napıyım bilmiyorum
Sen ona bişey yapmıyosun zaten aksine fazlasıyla tolerans göstermissin. Sana değer vermeyen biri için vaktini boşa harcama bence. Karşına neleri cıkar. herkes mutlu olmayı hak eder sende öyle. Bırak gitsin seviyo olabilirsin bir süre üzülürsün ama sonra iyi ki dersin
hayir onu demek istemedim kusursuz insan yok ki herkesin kusuru var ama kusur var kusur var dogum gununu kutlamadi diye bir insani elestirmek cok yanlis askerde olan biri icin hayat zor onu da anlamak lazim
Ben ona hiç bşy yapmadım sadece halini hatrını sordum doğum günümü kutlamadı ki zaten benim için buda sorun değil ben yine ona iyi bi şekilde yaklaştım o orada sıkılmasın bi derdi varsa anlatsın diye ama onun yaptığı şey beni durduk yere şımarma kalbini kırarım diyerek terslemek oldu ben şımarıklık adı altında hiç bşy yapmıyorum sana bi örnek veriyim geçen gün akşam dışarı çıkmıştım bi arkadaşımka markete girmek için o arada beni aradı dışarda araba seslerini duydu sen dışardamısın dedi evet markete geldim dedim beni azarlamaya başkadı ben sana akşam dışarı çıkmayacaksın demedimmi s**tir git yurda dedi sesimi çıkarmadım sadece yanlış bşy yapmadığımı sadece markete gittiğimi söyledim ve bana bu aralar çok dik başlı olduğumu söyledi sence ben artık napıyım sen söyle ozamn?
seni koruyor kolluyor sahipleniyor belli ki sevdiginden olabilir mi bilmiyorum ki sen bileceksin onu ama asiriya kactigi da belli nazik kibar davranmasi gerek sana karsi kaba davranarak korunmaz bir kiz
Bende askerdeyken piskolojim alt üst oldu hakkaride yaptım kaç tane arkadaşım şehit düştü onla rağmen sevdiğime belli ettirmedim hiç bir şey olmamış gibi ama sonuç aldattı beni hiç haketmedim ben bunu ama yinede allah'a havale ediyorum...😏
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kusura bakma da çocuk doğum gününü biliyor hatırlıyor sen kalkmış ablan 19 oluyor diyorsun friendzone çekiyor gibi çocuğa bir de çocuğum sevgilinin çünkü diyor baya ezmişsin knk gsshsjs
Hayır doğum günüm olduğunu ona ilk ben söyledim ve sadece biliyorum dedi üstelik oda bana şakasına abim diye hitap eder bn deyince sorun yaptı zaten herşeyi erkek yapar kafasında olan biri ben derim ama karşımdaki diyemez kafasında