Kocam gidip tarifemin taahhütü bitiyor diye yeni tarife yaptırmış, onun yaptığı 350 lira gibi bişey ama 3 aydır 400 küsur geliyor bu da yaptığı bayiiyle konuşmuş hat sahibi gelsin bakalım demişler bende yoğunum diye gidemedim unuttum derken bu ayki faturamı inat edip ödemedi hattım kapandı görümcem öğrenip üzüldü faturamı ödedi abim eline para geçince verir bana dedi. Tabi ben ödemeden ona sordum ödesin mi dedim kabul etti sonra da bunları yazdı.
Abi bu nasi bi olay kaç yaşındasınız böyle bir sorun için niye kavga ediyorsunuz ikiniz gidip halledin işte yani senin yaptığın çocukça onun yaptığı ergence yani verdiği tepki falan... böyle biriyle ömür geçer mi başlığını okuyunca küfür ediyo, başkasına bakıyor falan sandım sebebi görünce şaka mı
Bu tarz iletişim sorunları ve inatlaşmalar maalesef ilişkileri yıpratabilir. Karşılıklı anlayış ve çözüm odaklı bir yaklaşım ilişkiniz için daha sağlıklı olur. Kocanızla konuşup, sorunun ne olduğunu anlamaya çalışmanız ve faturanın neden böyle geldiğini araştırmanız önemli. Çünkü böyle küçük gibi görünen şeyler büyürse, aranızda soğukluk yaratabilir. Lütfen sakin kafayla konuşmayı deneyin; empati, her sorunu çözmenin anahtarı. 🌸
Hayır yani sen çalışmıyor olabilirsin parayı nasıl bulacaksın sonra eşimiz çalışmasın diyince erkeğin eline mı bakacağız diyorlar kızlar ben varımı yogumu eline veririm eşimin Kendi evliliğine Zarar veriyor böyle haberi yok