Kayınpederimin her şeyimize karışıyor ve eşim bu durumu önemsemiyor. Boşanmak istemekte haklı değil miyim?

Kocamı erkek olarak göremiyorum. Bir çocuk gibi. 32 yaşında babası ne diyorsa onu yapıyor. Resmen karar alırken ben kayınpederimle karar veriyorum. Kocamın fikri yok babası ne derse onu söylüyor. Uzağa taşınınca düzelir gibi oldu ama yok. Korkarım ki yakında birlikte olacağımız geceleri ve pozisyonlara falanda karışacak. Kocamı bir erkek olarak göremiyorum, iğrendim. Bana , kararlarımıza , çekeceğimiz krediye, kıyafetime karışıyor. Eşim benim için sorun yok diyor ama babamın hoşuna gitmiyor diyor. Aceba yanlışlıkla ben babasıyla mı evlendim? Çok narsist biri herşeyi kontrol etmek istiyor. Kocam para yüzünden babasıyla arasını bozmak istemiyor çünkü babasının durumu iyi. Bende çalışıyorum herseyimiz var şükür ama bir şey alırken kendi maaşımızdan alıyoruz ona da karışıyor. Eve saçma sapan yazılar almış asın bunları diyor. Oğlunu sanki elinden almışım gibi hiç haz etmiyor benden. Oğlu sanki 5 yaşında gibi akıl veriyor. Dışarı çıkmayın diyor tatilimize bile karışıyor. Vallahi bıktım. Gözüm körmüş benim. Eşimde akıllanmıyor. Boşanmak istediğimi söyleyeceğim. Haklı değil miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Kayınpederimin her şeyimize karışıyor ve eşim bu durumu önemsemiyor. Boşanmak istemekte haklı değil miyim?
Kayınpederimin her şeyimize karışıyor ve eşim bu durumu önemsemiyor. Boşanmak istemekte haklı değil miyim?