Boşanıyorum, fakat eşim ne nafaka ne de tazminat istiyor. Boşanmakta ısrar ederek hata mı ediyorum?

Gizli Üye
2 yıllık evliyiz çocuğumuz yok. Karım hem çalışıyor hem de evle ilgileniyor hiç bana vakit ayırmadığı için kendimi mutsuz hissediyorum.
Ayrıca hep eve gelince ev çamaşır suyu detarjan kokuyor çalışıyorum diyip çoğunlukla çorba ve makarna yapıyor.
Ayrıca evlenirken kuzeni tarafından tecvaze uğradığı için kız değildi ona rağmen onu aldım.
Ailesi değişik insanlar annesi deli gibi bir şey babası da sürekli benden para istiyor karımın haberi yoktu. Boşanmaya karar verdim. Çünkü
İş yerinde karımdan daha güzel beni gerçekten anlayan bir kadınla ilişkim var uzun süredir.
Kendimi hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim.
Boşanırken yaşadığım bazı mutlu günlerin hatrına kaldığımız evi ona bırakıcam altınları da hatta isterse nafaka da vermeyi teklif ettim ağladı ben hiç bir şey istemiyorum ben seni istiyorum dedi beni yalnız bırakma dedi.
İlk başta kadın milleti parayı sever kabul eder dedim şaşırdım çünkü sevgilim benden sürekli hediye bekliyor.
Karim niye boyle
Güncellemeler
2 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!
Güncellemeler
2 ay
Arkadaşlar herkes beni linçlemiş ama hiç benim penceremden bakmıyorsunuz hep feministlik yapıyorsunuz. İnsan dünyaya bir kere geliyor ve mutlu olmak herkesin hakkıdır.
Boşanıyorum, fakat eşim ne nafaka ne de tazminat istiyor. Boşanmakta ısrar ederek hata mı ediyorum?
63 Cevap