Eşimle boşanmak istiyorum sebebi gereksiz mi?

Eşimle 1,5 senedir evliyiz ikimizde çalışıyoruz ben ondan bir saat evvel geliyorum yemek yapıyorum artık tek başıma yemeye başladım ona da koymuyorum kendin koy diyorum beş karış suratla kapıyı açıyorum yakınlaşmak istemiyorum. Bunun sebebi eşimin çocuk gibi işten gelip yalandan bir iki öpücük verip biz uyuyana kadar oyun oynaması. Önceden çok ilgi sevgi dilenirdim ama artık ona karşı sadece öfke besliyorum. Dün yine bilgisayarın başındaydı ben de koltukta oturup dalmıştım. Bana niye öyle bakıyorsun dedi bende bişey yok dedim. Sonra o ne zaman çocuk yapacağız dedi ben yapmayacağız dedim. Hiç mi olmayacak yani dedi eşim. Ben de tabii ki olacak ama seninle olmayacak dedim oradan konu patladı. Ben boşanmak istediğimi 30 yaşlarında bir adamın değişmeyeceğini söyledim. O abarttığımı boşanmayı kabul etmediğini söyledi. Kabul etse de etmesede davayı açacağım ve vizemi bekliyorum başka bir ülkeye taşınacağım. Ona hiçbir zaman ihtiyacım olmadığını, muhtaç olmadığımı sadece onu istediğimi söyledim onun da bana ihtiyacı yoktu ama belli ki gözünü bilgisayardan alamayacak kadar da istemiyordu beni. Şu an ikna etmeye çalışıyor ama umrumda değil ben çoluk çocuğa karışmak iki kelamın edildiği evde olmak istiyorum. Değişeceğim diyor ama 30 yaşlarında bunun yanlış olduğunu bilmeyen adam nasıl değişecek ki inanmıyorum. Çiçek falan aldı bugün ama söyledikten sonra bir şeyin anlamı yok samimi değil. Kendisi anne evinde gibi vakit geçiriyor zaten. İşten gel bilgisayar oyna bitti. Çok rutini de değişmez. Fikir almak istiyorum sizden

Eşimle boşanmak istiyorum sebebi gereksiz mi?