Eşimden boşanmak istemem normal değil mi?

Eşimle görücü usulü evlendik kuzeniz maalesef ki 13 yıllık bir evliliğim var 2 çocuk biri özel diğeri saglıklı, eşim anı sinirlenen neye sinirlendiğini asla bilmeyen bana şefkatli tatlı sözle konuşmayan bir ihtiyaç olduğunda hep ayın 5 ni bekle diyen sürekli ama sürekli giyimime insanlarla olan ilişkime herşeyime karışan biri cinsel anlamda sıfır problemi var evliliğimizin ilk gününden beri bana dokunur dokunmaz boşalan biri ben bu durumdan rahatsız olduğumu bir iki kere kibarca söyledim doktoramı görünsek dedim ama asla kabul etmiyor sürekli bahane uyduruyor sohbet edelim desem yok beni anlamıyor ikinci kelimeden sonra kalbimi kırıyor ya da bagırıp çagırıyor onu artık bir erkek olarak görmüyorum evde en ufak bir hatam olsun direk ailesine anlatan dedikodu yapmayı çok seven kendine asla bakmayan agız kokulu leş gibi sigara kokulu kel göbekli benden 10 yaş büyük biri ve hayatımı zindan ediyor sürekli başı sıkışınca beni döver geçenlerde aynı şeyi yine yaptı ve artık dayanamadım sinir krizi geçirdim ailemin yanına gittim ama ailem sahip çıkmadı bir meslegimde olmadıgı için başka bir yerede gidemedim o dönemde beni tüm sülaleye rezil ettiler nasıl başardılar bilmiyorum dayım karşıma geçti senden beklemezdim dedi bende herşeyi gören bir Rabbim var çok şükür dedim beni suçlayanlara da beni bu duruma düşürenlere de hakkım helal değil deyince üzerime gelmediler neyse zorla beni bu lanet eve geri getirdiler ve eşim sürekli annesine gidiyor az önce yine gitti benimde modum düştü bizimle hiç ilgilenmiyorsun canım sıkılıyor dedim yine başlama biliyordum bunu yapacağını falan diye başladı söylenmeye bende iyi eğlenceler canım dedim kapadım kapıyı şu an bogazımda koca düğüm ve çok çaresizim boşanmak istiyorum ama boşanamıyorum çok kez denedim her yolu ma yok olmuyor..

Eşimden boşanmak istemem normal değil mi?