sevgilim 6 gün önce çok yorulduğunu söyleyerek devam etmek istemediğini söyledi.
ikimiz birbirimizi çok seviyoruz asla aldatma, ihanet, yalan olmadı aramızda.
son zamanlarda eskisi gibi yazmadığını pek fazla mesajlaşamadığımızı birkaç kez dile getirmiştim.
bir gün de aradım sordum bir sıkıntı mı var neden konuşmuyoruz 2 gündür diye.
ödev yapıyordum, yoğundum, hem sen de yazmadın gibi şeyler söyledi neden hep bana soruyorsun belki senin sıkıntın var diye biraz çıkıştı.
ortada bir sorun varsa konuşup aşalım iletişimsizlik beni üzüyor dedim birkaç kez.
4 gün önce telefonla aradı devam edemeyeceğini zorlanarak söyledi.
ertesi gün mesaj attı buluşup konuşalım dedi buluştuk.
benim onu suçladığımı, ona güvenmediğimi hissetmiş ama asla böyle bir durum yoktu
ödev yaparken 2 saatte bir yazıyorsun, sen böyle yapınca bana güvenmediğini hissediyorum gibi şeyler söyledi.
bir sorun mu var diye sorduğumda kendini suçlu, sorunlu hissetmesine sebep olmuşum..
çok yorulmuş ve artık devam edemeyecekmiş.
benimle konuşurken uzun süre sessizce gözlerimi, yüzümü inceledi.
gözleri doldu defalarca, sımsıkı sarıldı defalarca. elimi öptü, saçlarımı okşadı gitmeden.
halledebiliriz, yorgunsan sana zaman tanırım, her ilişkide yorgunluklar yaşanır bu sadece bizde değil aşabiliriz ellerimi bırakmadıktan sonra dedim
adım atacak gücüm yok ikimiz için de böylesi daha iyi, çok güzel şeyler yaşadık, iyi ki de seninle yaşadım hiç pişman değilim, güzel bir şekilde burada bitirelim dedi gözleri dolarak, burnunu çekerek...
giderken arkasından uzun uzun baktım. 2 kez arkasına döndü. en son uzakta durdu 5-10sn beni izledi sonra da gitti.
geçen sene de çok sıkıldım, yoruldum gibi çözebileceğimiz bahanelerle gitmişti ama aylar sonra geri gelmişti
onu asla darlamadım, arkadaşları ile çıkardı hiç kısıtlamadım, hesap sormadım
sadece son zamanlarda ilişkinin başındaki ilgisinden çok daha az ilgilendiğini hissettiğim için üzüldüğümü birkaç kez dile getirdim.
seni üzüyorum, demek ki mutlu edemiyorum, çok yoruldum dedi ve gitti
ben mi hata ettim? normal mi karşılamalıydım?
onu çok seviyorum, gelmesini çok isterim. sizce geri gelir mi?
sosyal medyalarımızda ekliyiz, severek gitti, sevseydi gitmezdi demeyin, giden gitmiştir geri gelmez de demeyin...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer