Çok uzun uzun yazdım Allah için okuyun hiç kimsem yok buraya yazdım icimi dökmek icin fikirlerinizi alabilir miyim? ?

Uzun ama anlatmak istedim 23 yaşındayım geçen yıl haziranın basında biriyle tanıştım cafede görmüştü aşırı ısrarcı istekliydi. baya uğraş sonucu tanıştık.1 buçuk ay sosyal medya üzerinden konuşup buluşup iliski baslatmak istedigini beni cok begendigini söyledi kabul etmedim çünkü kendisi fazla egoist hayati hızlı yaşamış biriydi benim ise hayatımda ilk kişiydi. Gözüme girmek gönlüme girmek icin bircok yol denedi o fit ben ise aşırı degil ama kiloluydum her halimle ozellikle ahlakimdan dolayi istemişti en cokta iliskinin ilk 2 ayi iyidi sonrasinda degisti ve ben bu sirada çok sevmiştim. Ilk bedenime hakaret etti ben hemen ayrıldım. Yalvardj özürler diledi afettim sonrasinda hayatında bircok kiz vardı istemedigimi söyledim sen dunki insansin onlardan vazgecemem dedi ben yine gittim ve yine geldi yine affettim. Sonrasında eski sevgilisini unutamadığıni ve beni haketmedigini söyledi ben 30 dan fazla kizla birlikte oldum seni haketmiyorumlar falan kabul ettim ben yapicaz dedim elinden tuttum 8 ay boyunca eli elime degmeden uzaktan sevdim. Hep o nişan gününu bekledim. beni çok ama cok ağlattı üzdü incitti. neyse ben yine pes etmedim benim babam yok hasta annem ve uni okuyan kizkardesim var maddi durumumuz pek iyi değil o uzakta çalışıyordu bana cok usudugunu falan söyledi ben montuna kadar en iyi markadan alisveris yaptım yolladim 2 gün sonra dogum günümdü ve ayni gun kargoyu aldı alinca beni aradı. Ayrılmak istiyorum ben dedi neden dedim baban yok benim ailem kabul etmez ne yaptığınız belli değildir dedi. Şok oldum cok üzüldüm ağladım sonrasinda eger benimle öpüşmeyi kabul edersen devam ederiz dedi etmedim. Biranda konferansa bir kizi bağladı aşkım bak bu kız iste namussuz beni rahatsiz ediyor dedi ben hastanelik. oldum anlatamam o günü beni aldatıyormuş. 9 ay oldu onlar nisanlandi cok mutlular ben ise hâlâ onu düşünüyorum kirginligimla kaldım cok sevdigimle kaldım. Ah ettim çünkü adımı çıkardı namussuz diye peki neden Şu an mutlu olan o kırgın olan ben?
Çok uzun uzun yazdım Allah için okuyun hiç kimsem yok buraya yazdım icimi dökmek icin fikirlerinizi alabilir miyim? ?