Sevgilimin ailesiyle tanışmıştım unide. Hep olumsuz düşünme/ erkek arkadaşımı etkilerlerse/ beni insan yerine koymazlarsa vs vs deyip hareketlerinden hep anlam çıkardım. Gerçekten öyle de olabilir ama bunlar uykumu kaçırıyor. O ilişkim bitti. Suanki erkek arkadaşımla evleneceğiz onun sadece teyzesiyle tanıştım kadın uyanık biri. Hemşire kendisi.. bana çok camgöz geldi. Ben bin bir senaryo yazdım. Kafayı yicem. Sabaha kadar uyuyamadım. Napicam? Ki gerçekten öyle olsa bile sevgilimden ayrılmak istemiyorum. Bunu. Sebebi ne olabilir 😔😔😔
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olumlu düşün sadece.
Düşünemiyorum...
Sizce bir psikologtan yardım almalı mıyım
Elbette faydası olacaktır. Onlar daha iyi yardımcı oluyorlar. Kendi kendine biraz zor.
Bakın şimdi. Sevgilimin kiz kardeşi Instagramimda ekli. Nadiren hikaye vs beğenir. Abisiyle olanları beğenir genelde. Herneyse.. bugün sadece onunkini beğenmiş benimkini beğenmemiş. Yani neden? Görmus. Yani bu sefer beni sevmiyor mu acaba diyorum hadi sevmezse sevmesin ileride bana saygısız davranırsa görmezden gelirse ya da eşim onları dinleyip beni ezerse vs diye düşünüyorum bu sefer kafayı yiyorum
O şekilde düşünme ve onları takipten çıkarmalısın böylece az da olsa aklına gelmez ve getirme.
Sen hala onları takip edip davranışlarını izliyorsun. Seninkini beğenmemesi seninle ilgilenmiyor beğeni yapsa farklı anlaşılır diyor gibi.
Hayır neden beğenmiyor? Yani nolcak beğensin. Beni mi kıskanıyor abisinden?
Zorla beğenmez , hoşuna gitmiyor olabilir. Seni kıskanmazki, Başka sevgili olsa kıskanır. Herkes her şeyi beğensin diyemezsiniz.
tamam ama abisinin attığını beğeniyor. Yani o kendi hikayesine ekleme yaptı benim hikayemi. Benimkini neden beğenmiyor? Bu sefer diyorum ki bana kötü davranacak. İstemicek sevmicek. Böyle de olabilir
Seni sevmiyor olabilir. Abisinin sevecek tabi. Ona takılı kalma onun ile evlenmeyeceksin sen. Abisi seni seviyorsa başkasına bakma.
Ama Abisi seni sevmiyorsa sende sevme başka birini bul.
Bu takıntını bırak.
Bırakamıyorum. Ciddi iliskim 2 tane oldu. Ama hep aileye takılıyorum. Ufak şeyleri büyütuyorum. Yani ben bunu şey algılıyorum beğenmedi hikayemi neden yani? Ben beğenirim. Beni sevmediği fesatlandigi için mi? İleride ebkeninde ben boule şeyleri büyütmek istemiyorum. Yani severse sevsin sevmezse keyfi bilir. Saygısızlık yaparsa ben onu öyle algılarsam fakat eşim algilamazsa napacagim? Bunları düşününce evlilikten bunaliyorum çünkü annem hep bunları aşıladı bunaldım artık
Annen hata etmiş.
İlişki kurduğun kişinin ailesi ile ilgilenme ciddi olduğunda yani en son aileyi düşün.
Bu sende psikoljik bir hastalık olma ihtimali var gibi.
Evet. Yani olumsuzluklar olabilir. Tinlamamam lazımmm. Ne yapmam lazım? Sevgililerimin kız kardeşlerini hep kıskanıyorumm. Kardeşini gezmeye götürüyor mesela oh ne güzel benimle de ilgili. Ama onu duyunca benim modum çok düşüyor onu hep daha fazla onemsicek gibi düşünüyorum. Napicam ya çok üzülüyorum
Bir Dr. Mutlaka görün, kardeşini bile kıskanıyor isen bu kötü bir vaka.
Evet. Bu his benle mi alakalı acaba yoksa karşı taraf mi bana bu hissi geçiriyor acaba
Tamamen senle ilgili biraz dikkatli ol
Tamamdir