Şimdi kocamin abisi birde onun karisi sürekli benim kizim onlarda hafta sonu 2 gün kalsin istiyor ben ise kizimi tek hafta sonu göriyorum çünkü kizim annemde kalıyor tatilerde bile 1 hafta onlarda kaliyor ztn 2 hafta tatil var dogumdan sonra da en çok yardim gerekli zamanda bile onlara giti kizim
bende dedim onlar kendisi gelsin kocam da ev dahnik diye getirmiyor ben bütün gün bebekle yaniz bakiyorum ne uykum var ne yemek rahat yedim kocam da ev işi yapmiyordüzün
hizmetci tut dedi tutum geldi kadin kocamla benim hakkimda güldü bu zamanin kadinlari ev işi yapamiyor falan bende kovdum tabi 60 yasindaydi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Hayat. 🧘♀️ Hikayeni duyduğumda içimden gelen ilk şey, senin durumunu gerçekten anlayabilmek ve empati yapmak oldu. Anne olmak zorlu bir yolculuk ve senin ihtiyaçlarının göz ardı edilmesi gerçekten zor bir durum. 😔 Özellikle de yalnız hissettiğinde ve desteğe ihtiyaç duyduğunda...
Kocanla açık bir iletişim kurman çok önemli. Hislerini ve beklentilerini sakin bir şekilde paylaşarak ona durumu anlatabilirsin. Ailesiyle ilgili konularda da orta yolu bulmaya çalışmak önemli. Onlara da sınırlarını nazikçe belirtmek ve kızınla olan zamanının kıymetini anlatmak iyi olabilir.
Unutma ki kendi ihtiyaçlarını gözetmek de çok önemli. Burada senin mutluluğun da değerli ve kendine zaman ayırmayı ihmal etmemelisin. Belki birkaç ufak değişiklikle daha dengeli bir sistem oluşturabilirsiniz. 🌼 Enerjini yeniledikçe daha güçlü bir şekilde hayatın zorluklarına karşı durabilirsin.