Kocamın ailesine artık katlanamıyorum?

Merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım ve 1 yıldır evliyim ve şu an 23 haftalık hamileyim eşim ailenin tek erkek çocuğu ve her zaman çalışıyor evlendiğimizden beri inşaata çıkıyor ve 3 ay çalışıp 20 gün gibi bişey evde kalıp tekrar gidiyor... gelelim konuya kurban bayramına 6 gün kalmıştı ben kayınvaldem kayınpederim küçük kayınbiraderim ve görümcem kıyafet almaya gidicekdik o gün kocamın kuzenleri arardı köye gelmesini rica ettiler ve kocam o gün onların yanına gitti bizde akşam saat 20:00 falan gibi evden çıktık kıyafet bakmaya gittik 3-4 mağaza gezdikden sonra kıyafetleri alıp eve gitmeye karar verdik ve arabaya bindik kayınpederim yolda giderken kayınvalideme bir yere gidip çay mı içsek dedi kayınvaldem güzel bir fikir kimin evine gidelim dedi kayınpederim abimin kızının evine gidelim çay içelim eve dönelim dedi tamam dedik ve gittik çay falan içtik kalktık ayakkabıları falan giydik tam evden çıkarken hepimiz ben ceketimi içerde unutumu söyledim küçük bir kız vardı getiririm ben dedi bekledim getirdi montumu ve çıktım geldim arabaya bindik kayınpederim öyle bir gaza basıyor ve hızlı ve sinirli bir şekilde arabayı sürüyor ki kaza yapıcaz o derece eve kadar arabaya hızlı sürüp birden durdurdu kayınvaldem soruyor noluyor diye bağırarak kayınvaldeme sus konuşma ağzına bir tane vururum diyor eve gelene kadar öyle sürdü ben iner inmez başım döndü midem bulanmaya başladı kayınpederim sert bir dille git içerde kus burada kusma dedi içerdi girdim odama direk geçtim kayınvaldem geldi (sen niye ordaki adama baktın) dedi ben şoka girdim öyle bişey yok benim asla o dikkatimi çekememişdi sonra kayınpederim ağızına gelen herşeyi söylüyordu küfür ediyordu ama sess bana gelmedi nasıl küfür ettiğine dair kayınvaldem kocana söyleicek kocan deni öldürcek diye bir kelimede bulundu kocam geldi 1 saat sonra odaya geldi napıyon falan dedi ben direkmen konuyu anlatım o ise (babam görmedi bişeyi asla söylemez görmüş dedi sonra kayınvaldem onu çay içmeye çağırdı ve hiç bir şey olamamış gibi geldi
Kocamın ailesine artık katlanamıyorum?