Aile Baskısından Bıktım mı?

Merhaba dostlarım abilerim ablalarım ve kardeşlerim.26 yaşında esnaf ım 3 senedir esnaflık yapıyorum. Ben 1 sene yapıp satıp başka dükkan açmak için başladım ama birinci engeli buradan yedim sattırmam biz burayı seviyoruz mahallede sadece iş yapan bir motorcu var o da olmasa mahalle mahalle değil 8-9 gibi in cin top oynuyor ama ona rağmen 12 e kadar duruyorum ve alıştılar bizimkiler gece hayatına erken kapatmak da yok ben internetten kazanıyor idim ama bu aralar iyice işler düştü o da moralimi bozuyor neyse asıl konuya gelelim az önce dinlediğim şarkıyı karıştı peder ve kendisinin sevdiği şarkıyı açtı sabah 11 den beri dükkandayım az kaçayım dedim direk engelledi birde kredi çekti bana yardım etmek için dedi şimdi ödeyemiceği anladı sen bu borcu nasıl kapatacan ben sana güvendim diyor hani yardım parası idi 2. kazığımı da yedim ev kirası da 23bin oldu olacak bir de babaannemin evin kirasını da ben veriyorum o da 15 olacak dükkan kirası da 10 olacak 48 bin lira sadece kiraları ödüyorum olacağım evin alışverişi babaannemin evi alışverişi pazar da 3-5 şeyler alma aile evine de elektrik doğalgaz faturaları dahil olmak üzere 60-65 bin ödüyorum olacağım hem bana desteği yok hemde benim sosyal hayatımı kısıtlama yapıyorlar ha bir de 29 bin lira sözde bana yardım ettiği krediyi aylık ödemesi de eklersek 89 bin lira üzerine 10-14 bin de toptancı ödemeleri 100 bin üstünde ödeme var hiç gram yardımcı olmuyor hep engel oluyor ben ne yaparım yardımcı olun lütfen banka hesaplarım valide de o aldı elimden ben bir tanesini kurtarabil dim onu da gizli saklı kullanıyorum valla kafayı yiyeceğim yardım edin

Aile Baskısından Bıktım mı?