Ben bu allahın belası aileden bıktım arkadaşlar bana akıl verin ne yapayım lütfen?

18 yaşındayım 25, 22 yaşında ablam var anne babam ayrı babamla ben hiç bir şekilde görüşmüyorum ablamlar görüşüyor, annemle kalıyoruz annemin psikolojisi bozuk vahşiler hepsi ağzından hepsinin küfür beddua dışında bişey çıkmıyor bana diyenler olur ergenlik vs ama yemin ederim ben o kadar bıktım ki kendimi öldürmek istiyorum artık ben aynı evin içinde hiç biriyle senelerdir konuşmuyorum gerekmedikçe, çalışıyorum yemeğimi hep hazır yiyorum annemde artık 3 kisilik yemek yapıyor o derece uzağım yani ben kendimi çok farklı geliştirdim oturmasını kalkmasını bilen biriyim ağzımdan küfür çıkmıyor beddua hiç sevmem hep hayırlı konuşurum ama ailem tam tersi annem öyle küfürler ediyor ki ben şok oluyorum bir erkeğin bile ağzından çıkmayan laflar Allaha yemin ederim yani evde küfür ve beddua olmayan bir gün yok her gün kavga gürültü küfür hakaret ben duymamak için 7 24 kulaklık takıyorum kulaklarım çınlıyor artık ortancı ablamın tamamen psikolojisi bozuk psikolog ve psikiyatri gidiyor ama nafile annemi zaten anlattım daha detay vermiyorum ben napayım nereye gideyim yemin ederim bilmiyorum çok yoruldum artık tüm hayallerimi geleceğimi her şeyi mahvettiler ailem yok benim olmaz olsun böyle aile ben çok yoruldum kavga dan hakaretten beddua dan küfürden evde huzurum yok her gece ağlamaktan bıktım artık

Ben bu allahın belası aileden bıktım arkadaşlar bana akıl verin ne yapayım lütfen?