Hakmarda çalışan birinden hoşlanıyorum.
Hakmar benim oturduğum binanın yanında. Ben bu hoşlandığım çocukla tanışmıyorum. Ona hoşlandığımı söylemeden nasıl hissettirebilirim. Nasıl ondan hoşlandığımı anlar? ( Lütfen sapıkça şeyler yazmayın)
Hakmarda çalışan birinden hoşlanıyorum.
Hakmar benim oturduğum binanın yanında. Ben bu hoşlandığım çocukla tanışmıyorum. Ona hoşlandığımı söylemeden nasıl hissettirebilirim. Nasıl ondan hoşlandığımı anlar? ( Lütfen sapıkça şeyler yazmayın)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Surekli oraya alisverise gidin, birseylerden konu açın. Mesela zamlar ☺️ aldığınız bir ürün vs. Sürekli kisa sohbetlerle başlarsanız yavas yavas buradan ilerleyebilirsiniz. Sonrasında onun yakalsimina göre bir kahve icmeyi teklif edebilirsiniz. Direk açılmak yerine bu sekilde ilerlemek daha mantıklı bence.
Yani gülümse onunla tanış ama ilk başta yani çocuğun dikkatini çekecek şekilde sempatik kibar olmaya çalış bakalım bir ilk önce
Nasıl tanışıcam
Ortak arkadaşımız falan da yok
Selam ver yani merhaba diyerek adını sorarsın bunlar utanılacak şeyler değil hiç ortak arkadaşı boş ver kendin ol daha iyi
Hakmardan çıkma sürekli basit ucuz şeyler al bunu sık sık yap göz göze gelmeye çalış bi zamandan sonra anlar
Bence bak ve gülümse. Oraya gittiğinde ismini sor.
Ona göz falan kırp uzaktan gülümse arada bir onun omzuna dokunabilirsin onunla konuşmaya çalışıp
Sürekli git gözlerine bak gülümseyerek sonra gitmeye ara ver sonra tekrar git yine gözlerine bak gülümseyerek bundan da hoşlanmaz ve sana ilgi duymazsa yapacak bir şey yok
Alışveriş bahanesiyle sorular sorup konuşmaya çalış
Aynı durumdan ben de muzdaripim asik oldugum çocuk komsum jshddfhdc Sevdigin cocugu gordugunde gozlerinin icine bak onunla ilgilendigini belli et gorunce merhaba falan de selam ver
İltifat et neyini sevdiysen artık
Bakışlar, hal hareketler
Gözlerinin tam içine sevgi dolu bak
en azından hoşlandığım kişi benden hoşlanıyor
Kolay
Hiç de kolay değil
Benim için öyle
bakışlarınla