Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl
Sürekli beni merak ediyorsa nasılsın ne yapıyorsun diye bunu sürekli soruyorsa artık sıkacak derecede
Gereksiz yere eleştiriyorsa şu söz hiçbir zaman boşa çıkmaz bak gereksiz eleştiri altında gizli hayranlık yatar.
Fazla detay geliyorsa mesela bir şey sormadım aslında sadece konu öyle geçti ama oraya takılı kaldı ve sürekli orası ile ilgili gereksiz detay veriyorsa sormadığım halde bir şeyleri anlatma gereği kendini ispat etme gereği duyuyorsa
Beni gördüğünde kızarıyorsa ya da nefes alışverişindeki origin değişiyorsa nefesini toplayamıyorsa
Böyle şeyler yazabilirim daha çok ama burada bırakacağın fazla uzatmayacam ama şunu söyleyebilirim ilgisi olan bir insan zaten her şekilde kendini belli ediyor mutlaka çünkü şöyle düşünmek gerek karşıdaki insana ilgi duyuyorsun ve o senin için diğer insanlardan farklı hadi gel de belli etme
İstemeyerekte belli edersin İstemeyerek daha çok belli edersin yani eğer birine karşı bir duygusal his besliyorsan o mutlaka er ya da geç su yüzüne çıkıyor26 Yorumla- +1 yıl
Haklısın 👍🏻
- +1 yıl
😌
- +1 yıl
Yaşadım çünkü biliyorum özellikle şunu kesinlikle altını çizerek söylüyorum eğer gerçekten fazla detay veriyorsa hem de sen hiç sormadın halde bilki sana karşı boş değildir.
- +1 yıl
Mantıklı , hoşlanan biri detaya iner. Not aldık ✨))
- +1 yıl
aaaa olmadı Bu şu anda kendimi sana ders veriyor muş gibi hissettim çok kötü hissettim Sen benden daha tecrübelisin ama daha farklı yollarla anlarsın eminim🙃🙂
- +1 yıl
Daima diğer insanların donanım, beceri, yetenek ve görüşlerinden beslenmeyi severim 🌺
Ayrıca sadece soru sahibine değil bu soruyu gören kayıtlı üye ya da kayıtsız olan her insana ulaşıyor bu görüşler ✨
En İyi Cevaplar
+1 yılBana 5 saniyeden uzun süre bakarsa, sürekli benimle konuşmayı istiyorsa, benimle ilgileniyor ve bana özel davranıyorsa anlarım. Eee daha ne olsun!
61 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkürler. 🌹
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. ilgisinin benim üzerimde olması ,, ve sürekli benim yakın çevremde dolanıyor olması.. ve gözümün içine bakarken dalıp gitmesi.. şakalarıma gülmesi.. sürekli dikkatinin bende olması. ben konuşurken can kulağıyla dinlemesi. planlarına beni de dahil etmeye çalışması.. belki bahaneyle benimle aynı ortamda bulunmaya çalışması. benim hoşlandığım veya hoşlanmadığım şeyleri öğrenmesi - benimle ilgili ayrıntılara dikkat etmesi.. ve bunlara uygun davranması.. benimle uzun uzadıya sohbetler etmesi.. bunun gibi şeyler..
33 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yıl- Güzel ve özel bakışlar
- Kıskanç kumru olmak
- Başkası yanında görünce barut kesilmek
- Özlü ve sihirli sözler
- Olur olmadık trip, küsme eylemleri
- Canlı takip yani stalk
- Ne yediğine ne giydiğine ne içtiğine dikkat etmek
- Sevimli ve utangaç haller
- Samimiyet pusulası kullanmak
- Hep seni arayıp sorması vb. gibi
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
89
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılKıskançlık, gereksiz ve yersiz tavırlar, iltifatlar, takip etmeler, bakışmalar, merak etmeler, şiirler ve şarkılar 😃 ama ben biraz Odunum anlamıyorum. “Senden hoşlanıyorum” duyana kadar kıvrandırdığım doğrudur 🤦♀️
21 Yorumla- +1 yıl
😅
- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu anlamak çok kolay gadası. Normalde bülbül gibi şakıyan biri yanımda iki kelime edemiyorsa kesin hoşlanıyor demektir.
10 Yorumla
+1 yılYani Bu Kişiden kişiye kızdan kıza Değişir Diyeceğim de Şimdi Gerçi Şöyle bir şey Çoğumuz da Böyle Bu durum Gerçekten Bir İnsan Birine Aşık oluyor Onu çok Seviyorsa Sevdiğini Görünce Hareketler Ne Kadar belli Etmemeye Çalışsa Bile Belli Oluyor Bakışlar Duruşu Hareketi Sevdiğini Görünce İnsanın İçi Kıpır Kıpır Olur Kalp hızlı atar Baktıkça Gözlerin onun İçine Gider Takılı kalırsın Orda Aşık Olmak Gerçekten Çok Güzel Bir şey Valla ne söyleyeyim Beni bir kız Çok rahat Çözer direk anlar yani ☺️ Çünkü o kızdan Hoşlanıyor aşıksam Biraz utangaç Olabilirim Bakarken gözlerim parlar içi güler Kız Başta Anlamaz belki ama dikkat ederse bu niye böyle benden hoşlanıyor mu biraz garip Diyebilir ☺️ Ya tamam Utanıyom Ya 🙈
20 Yorumla
+1 yılAnlasam da anlamamazliktan gelirim genelde hatta hoşlanmasın diye de bilerek knka broo falan derim ya hoşlanan hoşlandığını belli etmeye çalışan ya da açık açık söyleyenlerden de hep soğuyup uzaklaşıyorum ben bu dünyaya knka olmak için gelmişim sanarım 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Allahım bu ben işte 😂
- +1 yıl
Hahaha tek olmadigima sevindim yoksa deli oldugumdan suphelenecektim 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. 2019 da bi kız vardı Melike diye sabahları bizim dükkana gelirdi poğaça alıp okula giderdi gerçekten çok ama çok güzel bir kızdı bi ara benimle muhabbet etmeye çalıştı sonra hergün geldiğinde sohbet ederdik gülerdik bende benden hoşlanıyor sandım bende çok hoşlanmıştım sonra birgün niyetimi belli ettim ondan sonra kız bana hiç yüz vermedi 😂😂😂
111 Yorumla- +1 yıl
Demek flörtleşmek hoşuna gidiyormuş ilerisine hazır değilmiş 😄
-Konuşmak, iletişim halinde olmak için can attığını görmek.
-Abartmadan iltifat etmesi.
-Eğer yeterince yüz ifadelerine, hareketlerine dikkat edilirse, anlaşılabilir.
- İşi başından aşkın olsa bile en ufak fırsatını bulup mesajınıza geri dönmesi.
-Gözlerini üzerinizde hissedersiniz. Size bakmaktan alıkoyamayabilir kendisini yani.
-Sabırlıdır ve söylediklerinizi anlayışla karşılar. Sizi sevdiğini itiraf ettikten sonra bile değişmez.
-Ha bire göz boyamaya çalışmaz. Göz boyadıktan sonra fabrika ayarlarına dönüp, "Ben zaten böyleydim. İşine gelirse." demez. 😃20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılMesela size günaydın demediği, iyi geceler demediği gün olmuyorsa (istisnalar kaideyi bozmaz). Sürekli sürekli hatrınızı soruyor ve sizi merak ediyorsa. Siz ona çok yakın olmasanız bile o ümidini kesmiyor ve bunu hissettiriyorsa. Bu gibi şeyler o söylemese de sizden hoşlandığını gösterir.
10 Yorumla
+1 yılBen anlamam ya kendimde belli etmem atıyorum şurda bile aynı anda bir kaç kişiyi stalk yaptım sorularını görüşlerini beğendim bu hoşlanma belirtisi değildir, hoşlanmak başka bir şey nirvanadır o basit kıskançlıklarla stalklarla anlaşılmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Beğeniyi hoşlantıdan saymak ne tuhaf bir düşünce 😄 kişinin fikirlerini beğenmek için illa hoşlantı mı gerekir , bazı insanlar oldukça tuhaf bakış açılarına sahip 🤦♀️
- +1 yıl
O kadar haklısın ki bu yüzden yalnış anlaşılıyorum bazen 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen garantici adamımdır gözüme kestirdiysem emin olana kadar rahatsız etmeden ufak rastlantısal kesişmeler de bulunurum hem zamanı iyi kullanmak adına hemde teması koparmamak adına. Sonra uzun bakışma olduğunda gülerek yanına gelir sohbete başlarım 😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayamam o işlere akıl sır ermez.
En son Üniversite de 1 kız benden hoşlandığını zannetmiştim o da nişanlı çıktı... o günden sonra ne ümit ederim ne de bir beklenti içinde olurum. Hoşlanıyorsa söyler garson gibi ayağına gitmemi isterse daha çok bekler.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Genelde konuşurken heyecanlı oluşları ve ellerine hakim olamamalarından, göz temasından (bazen bu sekebiliyor, herkese dik dik bakanlar da var konuşurken) vs. Aklıma gelmiyor, aslında üşeniyorum, gidip daha kısa yorumlar yapacağım konular bulayım öhöm..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle görüşmek istiyorsa, yüzüme baktığında gülüyor saçıylada oynuyosa,
beni sosyal hesaplarımdan takip etmek istiyorsa, benimle iletişime geçmek yazışmak istiyorsa benden hoşlanıyordur
Bu soruyu bu kadar güzel bir kız soruyorsa ya burdan ya dışardan hoşlandığı biri var tahminini yapabilirmiyim?10 Yorumla
+1 yılsimdi sevip sevmediği belli olmuyor kimsenin. sadece flört edip yarın sabah unutuyorlar. bugün sen de ilgisi varsa yarın onda.
21 Yorumla- +1 yıl
Malesef ki doğru..
+1 yılÖnemli olan söylemesi. Bu yaştan sonra kimsenin davranış ve imalarından anlam çıkarmaya çalışamam.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kıskançlık, yersiz trip, takipten çıkarma, fazla alınganlık, stalklama.
13 Yorumla- +1 yıl
Sen bu işin uzmanı olmuşsun 🤣
- +1 yıl
Ahahaha iyiymiş ✌😄
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlantı ve nezaket arasında ince bir çizgi var. Anlarım diye düşünüyorum.
Beni takip etmesi, düşünmesi, önemsemesi, bana dair özel anları unutmaması, hobilerimi biliyor olması bu gibi şeyler ama mutlaka hissederim20 Yorumla Sana uzun uzun bakar, gözünü pek kırpmaz bakarken. Sen baktığında kafasını çevirir. Bir şekilde sana dokunmak ister konuşursanız. Etrafında erkek var ise orayı gözler.
Sana karşı normalden daha fazla gülümser.20 YorumlaBakışlar ele verir, hissederim bunu. Davranışları düşüneceksek en odunu bile biraz kibarlaşıyor sanki, öyle bir alttan almalar, köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme taktikleri filan. 🤭
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,6b cevap paylaştı.
+1 yılkünefe daveti yapmışsa kesin beni istiyor derim (((:
13 Yorumla- +1 yıl
Antakya'daki arkadaşım gelde künefe ismarlayim sana demişti , eminiz dimi bu dediğinden 🥺😂
- +1 yıl
kişiden kişiye değişir.. misafirperveriz ondan öyle demiştir o :))))
- +1 yıl
Bencede😌
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Günlük ilişkiler üzerine kurulu olmuş her şey. Anlasak dahi yarının garantisi yok.
Fazla ilgi, kıskançlık, hal ve hareketlerindeki anlamsızlıklar, gözlerini kaçırması, soru sorarken derin bir nefesle başlaması10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı. Ben anlayamam. Çünkü bazı hareketler bakışlar sözler yakalıyosun karşıdan, sonra sana öyle gelmiş diyorlar. Madem bişi yok kıs bakışlarını sakla sözlerini o zaman. Varsa da gel mertçe söyle. Oyun oynamaya gerek yok.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bu konu da son derece cimri. O yüzden Selam veren birine bile ahaaaa diye heyecanlanan bile oluyordur 😅
Sabahları uyandığın da yazan, gece uyumadan önce iyi geceler diyen,
Benimle görüşüp plan yapan biri ilgilidir diye düşünürum.10 Yorumla Gözlerinden ve hareketlerinden ama hoşlanıp ve yatağa atana kadar hoşlanıyormuş gibi yapmak arasında fark var o yüzden tamamen emin olamayız ben senden hoşlanıyorum deyip gerçekten sevgisini hissettirmediği sürece. O da zor, her şey yalan ya hani.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılToplu ortamlarda odak noktası sen oluyorsan, sürekli sana bakıyor ve izliyorsa, yalnız olduğun anlarda yanına gelip konuşmaya çalışıyorsa, ilgini çekmeye çalışıyorsa hoşlandığını düşünürüm.
20 Yorumla
+1 yılBu devirde kolay kolay hiç kimse için benden hoşlanıyordur demiyorum. Artık insanların ne hissettiği, niyetinin ne olduğu belli değil. Ne bok yediklerini istediklerini bilmiyorlar.
30 Yorumla
+1 yılBakış, tavır her şeyi anlatabilir de saklayabilir de ama aradaki kimya gizlenemez, elektrik saklanamaz 🙃
40 Yorumla
+1 yılBirebir anlayamam ama topluluk ıcınde başkalarına nasıl , bana nasıl davrandığına bakarım.
Hee her farklı davranma olayı da hoslantı olmayabılır , net anlayamam dıyeyım10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnan şimdi hoşlanıyorlar art niyetlilerin niyetini anlayamıyoruz ayırt edemiyoruz o ayrı bir dert de ne bileyim hoşlanan insanlar daha böyle bir tatlı tebessümler gösteriyorlar
10 Yorumla
+1 yılŞuana kadar hiç hissetmedim ama bence hoşlanan insan sürekli konuşmaya çalışır sever yani zaten canından bile çok seviyorsa mutlaka hoşlanıyor ve seviyordur.
10 YorumlaKonusmadigi surece, adim atmadigi surece bu benden hoslaniyor demem. Belki sadece yakinlik kurmak istiyor belki arkadasima yuruyecek o yuzden benimle arkadas olmak istiyor bilemem yani 😏
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben öyle kendi kendime kuruntu yapmam efendim... Benden hoşlandığını anlayabilmem için ya benimle muhabbetine bakarım, ya da görüştüğümüzde her türlü mimiklerinden anlarım ben zaten..
10 Yorumla
+1 yılGözler, hâl ve hareketleri anlatır ama en çok gözler.. Ama ben şu ana kadar ki hayatımda hiç kimse, böyle görünmedi.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılBen anlamıyorum. Bir iki kere hoşlanan olduğunu düşündüm yanlış çıkınca çok da yormuyorum kafamı bunlara
10 Yorumla
+1 yılSeninle konuşmak için sana takım olmak için hep bi bahane arıyorsa, uzaktan uzağa seni takip ediyorsa kesin senden hoşlanıyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir diyalog yoksa kesinlik diye bir şey söz konusu değil bence. Ha eğer bir diyalog varsa konuşma tavrı yaklaşımı vs. Her türlü belli eder. Hatta en önemlisi bakışlardır. Ne demişler? Gözlerin kalbin aynasıdır.
10 YorumlaAnlamam, anlamakla da ugrasmam. Gelsin acik acik soylesin. O ne oyle rahatsiz gibi garip hareketlerle iletisim kurma cabasi.
10 Yorumla
+1 yılHiç boş ümit beslemedim.
Bişey yapmasına bile gerek yok.
O enerjiyi hemen alırım.. 6. hissim kuvvetlidir.. 😀10 Yorumla
+1 yılTürk sinemalarında olsak hemen anlardık.. ama şimdi.. anlamak imkansız çünkü insanlar değişken bir yapıya sahip
10 YorumlaBazen hiç anlamam. Belli ediyorsa da tavırlarından ve bakışlarından anlarım.
10 Yorumla
+1 yılBenim ilgimi çekmeye çalışıyorsa. Benim sevmediğim insanları biliyorsa
10 YorumlaSöylemeden anlamam ben anlasam da inanmam. Mutlaka o kişi söyleyecek
10 Yorumla
+1 yılBen o konuda karamsar olduğumdan tamamen kapatırım kendimi olmaz da zaten öyle bir şey
10 Yorumla
+1 yılBeni seviyormuş gibi davranırım. Devam ediyorsa seviyordur. Bu kadar basit.
10 Yorumla
+1 yılBunun için tek kelime yazmam yeterlidir...
Gözler...10 Yorumla40 küsür yaşındayım anlarım elbette ama bulaşmıyorum
Artık siz gençlerin alanı bu işler10 Yorumla
+1 yılEn kolay yolu hareketlerini takip etmek ve gözüne dikkat etmek
10 YorumlaElime degmedi kutsal bakireyim güven yoksa ben demez ise
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlgi alaka kurduğu cümleler yaklaşımları davranışları ama herşeyden önce BAKIŞLARINDAN ☺️
10 YorumlaYaklasimindan davranisinda sözlerinden verdigi degerden
10 Yorumla
+1 yılBakışlarından kıskançlıklarından sahiplenisinden vs..
10 Yorumla
+1 yılSöylemezse cidden anlamam samimiyet olarak falan algılarım ilgisini
10 YorumlaBakışları, konuşurken ki heyecanı, ses tonunu alçaltması yumuşatması.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Birisi benden hoşlanmaz. İmkansız. He mesela öyle bişey olsa anlayamam zaten bu işler bana ters.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Davranışları belli eder sürekli takip eder seni gözler
10 YorumlaBazen yakalanan küçücük bir bakışma bile çok şey ifade etmez mi?
10 Yorumlaanlayamıyorum demek ki hoslanan yok :D olsa anlardık
10 Yorumla
+1 yılKesinlik için sürekli ilgileniyor olması bir yerlere davet ediyor oluşu vs
10 Yorumla
+1 yılAnlayamam. Hiçbir zaman anlayamadım. Sanırım hiç ilişkim olmadığından..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Anlamıyorum ben😂😁 boşuna alttan yapmasınlar açık olsun bana yoksa sittin senede geçse anlamam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Elbette bakışlar ve o bakışları anlamlandıran tavırlar.. Hiç kaçmaz hemen çözerim.
10 Yorumla- Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Birinin sizden hoşlandığını size söylemeden nasıl anlarsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım