Hangi davranışları size kesin benden hoşlanıyor dedirtir?

Hangi davranışları size kesin benden hoşlanıyor dedirtir?

Ben direk anlardım benimle çok ilgileniyorsa ya da bana sürekli iltifat ediyorsa veya bir şekilde bana sürekli soru soruyorsa. ya da benimleyken çok mutlu görünüyorsa şakalar yapıyorsa ve bana çok iyi davranıyorsa beni kırmıyorsa bu şekilde anlardım kısacası ya da mesela trip atıyorsa
Bunu her türlü hissederim. Gözleri bende olur, ilgilenir. Bazı tipler merak etmese, soru sormasa bile bir şekilde yine de belli ediyor.
Eğer benim önümde başka bir kızla konuşup beni kıskandırmaya çalışıyorsa veya benimle konuşurken laflarına dikkat ediyorsa sürekli bir konuşmak istiyorsa sürekli bahane bulup bana yazıyorsa kesin benden hoşlanıyordur
Hoşlanma varsa sözsüz de anlaşılır doğal alıcılar olayı karşılıklı çözer bence✔️
Teşekkürler 💖🦋
Rica ederim ❤️🌸
Cevap
27Cevap
Bunu iletişim yoluyla anlayabiliriz. Eğer sürekli bir şekilde iletişim haline kalmak istiyorsa. Büyük ihtimalle size ya da bize karşı boş değildir.
Ben anlamıyorum direk olarak söylesin gizem bulmaca çözmeye ne gerek var
herkes bakışlardan tavırlarından anlaşılır diyorda şimdi benim gözlemlediğim kişi yanındayken çok iyi bana karşı ama mesajlarda pekte iletişime geçmiyor amacının farklı olduğu bariz ortada zaten ama demek istediğim herkesin bakışlarına yanınızdayken yaptığı davranışlara pek kanmayın
Kimseye güven olmuyor ki
evet o yüzden çok zor işte
Türlü bahanelerle iletişim kurmak istiyorsa, merak ediyorsa, hakkımda derin bilgi edinmek istiyorsa..
Özel olarak bana zaman ayırıyorsa, her fırsatta iletişim içinde olmak istiyorsa, bana dair her detayı bilmek istiyorsa.
Çünkü bunları ben de yapıyorum ama elbette her zaman aynı kapıya çıkmıyor.
Uzaktan uzağa bakarken, bazen manalı bazende sevgi dolu gözlerle bakar. Manalı bakarken bir avcı gibi bakışlarıyla silahlarını salar üstünüze. Saçlarıyla oynar ve gözlerini yumar açar selektör yapar, tavşanı avlar gibi. Ve aslan kafeste. Kaç, kaçabilir sen.
İlgisinden, anlattıklarımı aklında tutan. İnsan önemsediği hoşlandığı kişinin bilgilerini aklında tutar
İlgisi, konuşmaları, arada ona attığım yemlere verdiği yanıtlar. Zaten ilgisi olan biri size kendini açar saklamaz o yüzden çok kolay anlaşılır bence.
şu alttan gizli bakışlar, saçları ile oynamalar, bilekleri ile zaman geçirmeler, konuşurken göz teması
Anlayamam söylemeli. Anlasın diye beklerse sonsuza kadar bekleyebilir. Sonrasında da amca oğlu muhabbeti yaptığımda ağlamasın
insan psikolojisini baya bilirim direk anlarım valla
Anlamak için karşına geçip konuşman gerek
Karşısına geçemeyen anlayamaz anlayamayan hata eder.
Açıkça belli edene kadar düşünmem bunun hakkında, anlamazdan gelirim
anlamakla uğraşmam müneccim değilim adam olan söyler belli eder korkak gibi uzakta durmaz
Anlayamıyorum 🤦🏻♀️ arkadaşça algılıyorum o yüzden hoşlandığını söylemezse anlayamam.
sürekli hesabımı ödeyip benim için istemediği şeyleri yapmasından
Kötü anlamda değil ama canım bir tavır oluşur ordan anlar insan
İlgileniyorsa hoşlaniyordur lakin kursakta birakiyonuz
sürekli benimle ilgilenip konuşuyorsa anlarım ya da dediği şeylerden anlarım genellikle
Söylemeden anlamak çok zor bence 😄
niyet okuma yapmayı bilmiyorum galiba
Bana gösterdiği ilgiden anlarım...
Ben odunum ya anlamam öyle şeylerden
Aynı ben djjd
Beni görünce heyecanlanıyorsa gözlerinin içi gülüyorsa anlarım
surekli bulusmak istemesi ve hep mesaj atmasi felan bence
Seninle konuşur sürekli kızar sinirlenir takılır trip atar
Vücut dili hal ve hareketlerinden konusmasindan
benimle surekli ilgilenmesinden
Tavrından hareketlerinden anlaşılır bir şekilde
Anlamıyorum söylemesi gerekiyor
Bana araba alırsa hoşlanıyordur net
😂😂😂
bakişlarindan
Ses tonundan..
İlgesinden
Şov yapıyor bir çoğu
Bana zaman ayırmasından
İlgisinden anlarım
yanaşması temas kurmsaı bakması
Hal hareketler kendimi ele veriyor zaten.
kendini*
Söylemezse anlamayabilirim 🤣
Kafam karışır hep hiçbiri
Belli oluyor insanların bakışlarından
Eylem önemlidir
Ne bilem ne bilem😬
Gözlerinden
Hiç anlamam ben
Gözler yalan soylemez
Kesinlikle kıskançlık
Gözlerindenn…
Anlamam.