Üniversiteye gidiyoruz ara sıra muhabbetimiz var. O okulun kulübünde yer alıyor bu sayede onunla konuşma fırsatım daha da artıyor. Nasıl davranırsam ondan etkilendiğimi hissettirebilirim?
Güncellemeler
11 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hoşlandığım kişiye duygularımı ifade etmeden nasıl hissettirebilirim?
Hoşlandığım kişiye duygularımı ifade etmeden nasıl hissettirebilirim?
21 yaşındayım ve bunun ergenlikle ne alakası var anlayamadım? Sen okulda birinden etkileniyorken gidip pat diye açılıyor musun cidden yoksa önceden nabız yoklamak daha mantıklı değil mi
Şimdi senaryo şöyle kızcağız uzun uzun bakıyor ve gülümsüyor ama bunun ötesine gitmiyor, oğlan adım atmıyor. Bu durumda kızdan nasıl bir ilgi işareti gelir
Attı da denebilir aslında ama dediğim gibi öküzlük bendeydi. Neyse geçmiş gitmiş mesele efendim durup düşünmek -hatalarımızı görsek de- üzmekten başka işe yaramıyor, vakit ayırdığın için teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne hissettir ne de söyle benden sana tavsiye emin olunca gidiyor çünkü
Kitaptaki eski numarayı kullan, kek pişir götür, az bilgi topla en sevdiği ya da alerjisi olan şeyleri öğren. Sevimli bir başlangıç olur
Teşekkür ederim
Soruya gel, senin sorun aynı şunun gibi tereyağsız yumurta olur mu ya da limon olmadan limonata olur mu (belli etmen lazım hoşlandığını)
sözlü ifade etmeden demek istemiş heralde
@DreamGhosters ne anladıysam onu yazdım ben
olabilir yeterince açık yazmamış
@DreamGhosters dediği gibi duygularımı ona söylemeden sadece hissettirmek istiyorum. Soru yeterince açık olmadıysa özür dilerim.
Ben sana yukarda tatlı bir numara yazdım onu dene,
mesajla kalp emojisi gönder
Bir şeyler içmeye davet et.
Elini tut gülümse
ergen misin
21 yaşındayım ve bunun ergenlikle ne alakası var anlayamadım? Sen okulda birinden etkileniyorken gidip pat diye açılıyor musun cidden yoksa önceden nabız yoklamak daha mantıklı değil mi
Gülümseyerek
Peki ya ben öküz isem gülünce de anlamadıysam?
@Charset uzun uzun bakıyorsa
Şimdi senaryo şöyle kızcağız uzun uzun bakıyor ve gülümsüyor ama bunun ötesine gitmiyor, oğlan adım atmıyor. Bu durumda kızdan nasıl bir ilgi işareti gelir
@Charset erkek hiç bişey yapmıyorsa kız zaten gülümsemenin ötesine geçmez
:/
@Charset uzunca bakarsan belki ilk adımı o atar
Attı da denebilir aslında ama dediğim gibi öküzlük bendeydi. Neyse geçmiş gitmiş mesele efendim durup düşünmek -hatalarımızı görsek de- üzmekten başka işe yaramıyor, vakit ayırdığın için teşekkürler
@Charset rica ederim hayırlısı olsun