Merhaba ben Ayça Demirel 27 yaşındayım. Tek çocuğum ve anneanne dede ile büyüdüm annem babam çalışmak zorundaydılar. Anneanne ve dedem beni hep saygılı vicdanlı vefalı yetiştirdiler. Çocukken 3 kez kalp ameliyatı geçirdiğim için hep üzgün, özgüvensiz oldum. Ama hiçbir erkek de beni sevmedi, bana karşı bişey hissetmedi. Hiç çıkma teklifi de almadım. Hiç sevilmemek beni hep üzdü. Çok saygılı sakin kendi halinde olduğum için hiçbir erkek beni istemedi hep şımarık kızlara gittiler. Biliyorum kimse beni sevmek zorunda değil ama hiç evlenememek çok üzücü bir durum. Bir kız yılışık olmadığı halde güzel de olduğu halde neden sevilmez ki?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Nasıl bir yerde yaşıyorsun, şu an ne yapıyorsun mesala.. Evdemisn, çalışıyor musun?
İstanbuldayım 2 üniversite okudum kurslara gittim çok sosyal oldum şu an çalışıyorum ama sorun sadece sosyal olmak da değil ki. Kalp ameliyatı geçirdim erkekler benim gibi biriyle evlenmek de istemiyorlar
Anlamadım. Sen her tanıştığın erkeğe Kalp amelyatından mı bahsediyorsun? Ve onlar bunu duyunca mı senden uzaklaşıyorlar?
Hayır hiçbir erkeğe kalp ameliyatından bahsetmedim çok korktum zaten söylemeye ama erkekler başka konularda kalbimi kırdılar. Şöyle ki ben İstanbul'da yaşıyorum ama Kocaeli üniversitesinde okuyordum. Bir arkadaşım vardı benimle aynı sınıfts. Birgün iş için İstanbul’a gelecekti ve bana şey dedi İstanbul'da gezilecek yerler önerir misin dedi bende pek gezmiyorum bir kaç yer önereyim dedim. Sonra bana şey dedi sen ne kadar cahilsin koskoca İstanbul'da yaşıyorsun az yer biliyorsun dedi. Çok kalbim kırıldı seninle konuşmak istemiyorum dedim ve bidaha hiç konuşmadım.
Evet bende bunu bir kere yaşamıştım. Ne kadarda cahilsin diyen taraf da bendim :)) Ama sonra İstanbulun ne kadat büyük olduğunu fark ettiğim de, bu sözümden dolayı pişmanlık duymuştum. Evet bazen insanlar farkında olmadan kalp kırabiliyor. Bu hataya bende düştüm. Ama sen kırılma, kalbin amelyatlı olsa bile, yüreğin büyük olsun. Belki ancak o şekilde, bu hayata tutunabilirsin.
Çok saol ama hiç anne olamamak çok üzücü
sosyal olmanı öneririm, kimseye oturduğu yerde teklif gelmez. ayrıca herkes evlenmek zorunda değil, kendini böylre şartlama. yaşın genç elbet olur
Sosyal de oldum aslında ama yine de kimse beğenmedi beni. Tabiki de kimse beni sevmek evlenmek zorunda değil ben saygı duyuyorum. Sadece insan üzülüyor o kadar
arkadaşlık kurduğun insanlar olmadı mı? seni tanıdıkça seven birileri
Beni tanıdıkça seven birileri olmadı. Ama normal arkadaşlık kurduğum erkekler oldu onlar da çok kötü davrandılar. Şöyle ki ben İstanbul'da yaşıyorum ama Kocaeli üniversitesinde okuyordum. Bir arkadaşım vardı benimle aynı sınıfts. Birgün iş için İstanbul’a gelecekti ve bana şey dedi İstanbul'da gezilecek yerler önerir misin dedi bende pek gezmiyorum bir kaç yer önereyim dedim. Sonra bana şey dedi sen ne kadar cahilsin koskoca İstanbul'da yaşıyorsun az yer biliyorsun dedi. Çok kalbim kırıldı seninle konuşmak istemiyorum dedim ve bidaha hiç konuşmadım.
herseyde bir hayır vardır nasibin sana gelir sen yeterki sabırlı olmasını bil özgüvenli olmasını bil
Çok saol ama özgüvenli olamıyorum kimse beni sevmediği için tek başıma yaşadığım için çok üzgünüm
kimse beni sevmediği için deme sen hayırlısı de anladın kendini böyle sıkarsan önünü göremezsin sabredemezsin için hep bir isyanlarda olur o yüzden akısına bırakıp zamanı beklemelisin geç olsun güç olmasın yeterki sabırlı olmasını bil
Evet aslında hayırlısı demek gerekiyor ben direk yaşadığım üzüntülere takılıyorum
takılırsan yürüyemezsın sabretmeyi bilemezsin takılmayıp bolca sabredip kendini sıkmayıp akısına bırakmak herseyi içini rahat tutmak
Aslında evet ben içimi rahat tutamıyorum geleceğim aklıma gelince çok üzülüyorum. Mesela hep tek başıma yaşamak zorunda olmak hiç evlenememek evlat sahibi olamamak hep değersiz olmam çok üzüyor beni
işte sen böyle oldukca ilerisini göremiyorsun yani gözünün önünü göremiyorsun ilerleyemiyorsun hep bir isyan sıkıntı oluşuyor buda seni çökertiyor bunlara düşme
Ama işte hiçbir erkek beni beğenmiyor istemiyor sanki tiksinç biriymişim gibi görüyorlar ve ben artık çok yorulduk çok kırıldım. Hakaret eden kavga eden bağıran kızlar değerliyken ben ameliyat geçirdiğim için sevilmeye hakkım yok bu çok ağır. Tiksinilmek çok ağır
begenmiyor derken cirkinmisin onumu demek istiyorsun
Aslında fahriye evcen tarzı bir yüzüm var onun yeşil gözlü haliyim saçlarım da ona benziyor itici de değilim tüm kızlar benim çok fazla güzel olduğumu söylüyorlar hatta kavgalı olduğum bir kız bile benim çok güzel olduğumu söylüyor ama erkekler benden çok daha fazla çirkin küfürlü konuşan kızların peşinden gidiyorlar
ya sen erkeklere bakma her erkek bir değil sen cevrenden güzel iltifatlar alıyorsan sıkıntı yok sorun sende degil gözü baska yerde olan erkektedir senin rahat olman lazım bu durumda
Şu dediğinizi tüm tanıdığım tanımadığım samimi olmadığım bayanlar hep söylüyorlar sen çok güzelsin rahat ol birçok kızdan güzelsin sadece erkekler yılışık yalaka herkesle sevgili olan kızları beğeniyorlar falan diyorlar. Ama bilmiyorum neden kimse istemiyor beni.
her insan isticek diye bir sey yok onu sende düsünebilirsin az çok burada beğenmiyorlar vs diye kenini kasmanın anlamıda yok adamın görüsüdür istemiyordur herkes isticek diye bir sey yok kimi ister kimi istemez bilemezsin ama sen güzelsen sorun yok zaten senin rahat olman lazım tam tersi isteyip istemediği onlara kalmıs
Yok tabiki herkes isteyecek diye bişey yok ama kimse istemedi ki. Hiç em ufak bir beğeni bile olmadı kimsede. Sevdiğim biri vardı o beni sevmedi diye çok ağlamıştım ama genel olarak hiçbir erkek beni sevmedi buna kesinlikle eminim ve çok üzücü
üzülmene gerek yok bence begenmesse begenmesinler kendinden eminsen birde cevredekiler güzel diyorsa dert edecek bir sey yokki kaybeden onlar oluyor sadece dimi :)
Kaybeden sadece benim çünkü sevilmeyen değer görmeyen anne olamayan benim 😰😰
sakıncası yoksa bende yorum yapabilirim eğer istersen görüp
Güzel olmamda sorun yok tek sorun erkeklerin çok çirkin kızlarla takılmaları. Bülent Ersoy gibi kızlarla takılıyorlar. Seda Sayan gibilerle, hep
anladım
kendini gostermemişsin kimseye
Hayır çok sosyal biriyim tam tersine ama erkekler benden tiksiniyorlar. Şöyle ki ben İstanbul'da yaşıyorum ama Kocaeli üniversitesinde okuyordum. Bir arkadaşım vardı benimle aynı sınıfts. Birgün iş için İstanbul’a gelecekti ve bana şey dedi İstanbul'da gezilecek yerler önerir misin dedi bende pek gezmiyorum bir kaç yer önereyim dedim. Sonra bana şey dedi sen ne kadar cahilsin koskoca İstanbul'da yaşıyorsun az yer biliyorsun dedi. Çok kalbim kırıldı seninle konuşmak istemiyorum dedim ve bidaha hiç konuşmadım.
yprum yapabilmem için seni gormem lazim
Sorun güzel olmak mı yani? Bana hakaret ediyor cahil diyor bu sorun değil yani
insandan insana degisiyor bu mevzular
Arkadaşım olur musun ya
Tüm yazdıklarımı okuyup düşüncelerinizi yazar mısınız çok ihtiyacım var çünkü
Bence kendini şartlama zaten belli bir yaşta ve karakterdesin ben iyi değilim ben kötüyüm kimse beni sevmiyor diye kesinlikle düşünme. Evrene nasıl bir enerji verirsen o enerji seni bulur. Benim oda arkadaşım da böyleydi ve düşüncesini kafa yapısını değiştirmesi gerektiğini söyledim biraz uyguladı ve sonunda kendisini seven biri karşısına çıktı. Kafa yapını değiştir ve kendini suçlama. Emin ol senin sevdiğin ve senin sevdiğin biri olursa sen zaten o kişiye karşı simarirsin naz da edersin. Onun nazını da çekersin.. ve seni olduğun gibi seven birini bulursun. Eğer karşındaki kişiyi seversen değiştirirsin bile huylarını filan. İyi anlamda.
Allah yardımcın olsun
Çok teşekkür ederim
Kendinde beğenmediğin bir şey var mı?
Memnun oldum
Nasıl yani anlamadım
Seni tanımış olduk