Hepsini okuyup düşüncelerinizi yazar mısınız?

Merhaba ben 21 yaşımda bir kızım. Sakin saygılı hanım ağırbaşlı bir kızım. Bu zamana kadar ne lisede ne üniversitede ne iş yerinde çalışırken hiçbir erkek bana aşık olmadı sevmedi hiç çıkma teklifi almadım hiç sevgilim olmadı. Sorun sevgili bulmak falan değil ama hiç evlenememek ve hiç sevilmemek gerçektende çok üzüyor beni. Çocukken birsürü kalp ameliyatları geçirdim dış görüntümde bir sorun yok ama vicudumda çok fazla yara izi var. Bu sebeple hiçbir zaman evlenemeyeceğim. Biliyorum hakkımda hayırlı olanı böyle benim nasibim hiç evlenmemek ama işte hiç kimse beni bu zamana kadar sevilmeye layık bulmadığı için üzüntüm geçmiyor. Kibirli şımarık insanları üzen biri değilim neden kimse beni sevmedi hiç anlamıyorum aksine çok vicdanlı yardımsever bir insanım ama nasip böyle elimden bişey gelmiyor. Özgüvenli olduğumda kendimi severim beğenirim pozitif olurum evet ama karşı cinsten biri hiçbir zaman beni sevmeyecek çok üzülüyorum. Benim için hayırlı olanı yanlız yaşamak evet ama ben çok üzülüyorum nasıl geçer üzüntüm?
Hepsini okuyup düşüncelerinizi yazar mısınız?