Daha önce sordum evet ama lütfen herkes tüm fikirlerinizi yazabilir mi?

Şimdi şöyle ben Nuray 23 yaşındayım üniversite okuyorum şu an Online eğiitimde olduğumuz için Online sınav oluyoruz. Bir sınav için hocalı bir grup kuruldu normal ders grubunun dışında ücretli whatsap grubu. Ben ücretli olduğu için katılmadım ama normal gruptan sınav anında soru sordum. Sonra hiç tanımadığım biri bana özelden attı cevapları hocalı gruptaymış o. Bende teşekkür ettim. Sonra ertesi gün sonuçlar açıklandı ikimiz de geçmişiz ama ben ondan daha yüksek puanla geçmişim. Şaşırtıcı dedi. Sonra bende baya alındım şey dedim senin attığın gibi yaptım soruları dedim. Normal ders grubuna da cevaplar atılmıştı böyle yaptım dedim sana bilip de söylemediğim bir şık yoktu dedim. O da dedi ki neden kendini savunuyorsun seni suçlamadım ki ikimiz de geçtik ve bitti ben sonuca bakıyorum geçti bitti dedi. Ben çok mahçup olduğumu söyledim o da dedi ki biz seninle neden ınstagramda takipleşmiyoruz dedi okullar açılınca bir kahve içeriz dedi şu an birbirimizi takip ediyoruz acaba benden hoşlandığı için mi takipleşmek istediiiii

Daha önce sordum evet ama lütfen herkes tüm fikirlerinizi yazabilir mi?