Sevgilimle 1 seneyi aşkın zamandır konuşuyoruz ben Türkiye'deyim o yurt dışında olayı tam anlamanız için detaylıca yazacağım.
Sevgilimin amcası benim teyzemle evli zaten o vesiyleyle tanıştık.
Ancak teyzemle sevgilimin annesi arasında tartışmalar olmuş benimle konuşmadan 2-3 yıl önce. şu an konuşuyorlar yani küs değiller ve bizim konuştuğumuzu onun anne babası benimde annem teyzemler vs biliyor. Annesiyle teyzem sıkıntı yaşadığı için ilk başta benimle konuşmasını istemediler ama şu an sıkıntı yok. Sevgilimle çok mutlu giden bi ilişkimiz var gün içinde sık sık beni arayıp mesaj atıyor sıkıntıma gelecek olursam..
Bu 1,5 yıllık ilişkide 2 kez bana yazmadı ilki 2 gün boyunca asla yazmadı ve mesajlarıma bakmadı geldiğinde babasının telefonunu aldığını söyledi bişey demek istemedim biraz konuşup konuyu kapattık ancak bugün bana yine tüm gün yazmadı mesele yazdı yazmadı değil kendisi geziyordu kardeşinin storysinde gördüm maç izlemeye gitmiş bı insan sevdiğine 2 dakika ayırıp nerde olduğunu bile söylemez mi?
Haliyle bu durum çok zoruma gitti şu an hala yazmıyor sormak istediğim sizce benden sıkılmış ya da sevmiyor olabilir mi?
Ne yapmalıyım bı yol gösterin çok ihtiyacım var biraz uzun oldu ama okuyup cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim iyi geceler 🫶🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer