Nişanlımla aramızdaki problemler beni ona karşıbuz gibi yaptı sizce ne yapmalıyım?

Yaklaşık 1 yıldır nişanlıyım hersey nişanlandıktan sonra başladı. Ailesi başka bir ilde yaşıyor kendisi İstanbul'da hemsire. Aile içi problerinin tamamını annesi sürekli anlatıyor ve kızı bunalıma sokuyor. Bir gün 14 şubatta yemek yiyecegiz masayı hazırladık ablası sevgilisiyle problemini anlattı arayıp masa yarım kaldı ve saat geç oldu evime gittim artık ilişkimize vakit harcamamiza kimse müsade etmiyor sürekli annesi arayıp üzüyor bunu dertlerle sıkıntılarla. Bir gün nişanlım ailesinin yanındayken kavga ettik ağlanmayacak kadar basit bir kavga 4 dakika konuşsak yüz yüze çözeriz komik yani annesi beni arayıp sen ne olsun istiyorsun sen ne olsun istiyorsun diyip kötü bir şekilde konuştu annem ablası evlendiği için hayırlı olsun için annesini aradığında annesi anneme bizimkilerde daha iyi tanısın hemen düğün olmasın istiyorum demiş ben yaşadığım hiçbir şeyi anneme söylemem çünkü benim özelim ama nişanlım bu konuda da çok doğru hareket etmiyor. Eger yaşadığım bütün sorunları anneme anlatsam inanın ayrıl der öyle hatalar yaptığı olmuştu bana karşı. Bende genel olarak düşündüm bu yıl evlenmek istemiyorum biraz daha beklemek istiyorum dedim. Ona da bozuldu sen tek başına karar alamazsın dedi. Nisanlanirken bilezik mi istersin yoksa kolye yüzük bileklik pirlanta altın set mi dedim anımız olsun set alalim dedi paraya falan düşkün değildir... Geçenlerde aradı beni durup duruken ya reelste görüyorum instagramda herkes bir sürü bilezik takıyor nişanda siz bana niye takmadiniz dedi. Bende birincisi sen istedin dedim ikincisi lafa gelince seninle tek oda da yaşarım diyorsun ama gerçeğe gelince bilezik hesabı yapiyorsun dedim. Bana diyor ki sen bana paragöz iması yapamazsın dedi eeee senin söylediğin ne gel gitim olmustur diyor komik yani. Beni arayıp siz neden almadınız konusunda bana diyince acaip bir soğuma geldi bana soğudum bildiğiniz buz gibi oldum. Genel olarak ailesinin beni eşimi rahat birakmayacagi dertleriyle sikintilariyla (sağlık hariç çünkü sağlık konusunu dert olarak kimseye karşı öyle görmem) rahat bir evlilik suremeyecegimi düşünüyorum çünkü annesi arayıp durup dururken mod düşürüyor sürekli. Keza son olaylar ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Nişanlımla aramızdaki problemler beni ona karşı buz gibi yaptı sizce ne yapmalıyım?
Nişanlımla aramızdaki problemler beni ona karşıbuz gibi yaptı sizce ne yapmalıyım?