Eşim beni anlamiyor surekli kavga ediyoruz? Daha neler var.. sizce esime ne yapmam lazim nasil davranmam lazim?

Merhaba arkadaslar benime sinle problemlerim var. Rahatsiz oldugum noktalari esime anlatiyorum anlatiyorum duzeltmek icin cabalamiyor bak hayatim niyetim kavga etmek degil ama su su huyundan rahatsizim buna bir cozum uretelim cozum yolu bulalim diyorum beni anlamiyor ve olay kavgaya gidiyor sonra bana hic susmuyorsun diyor halbuki dir dir yaparak konusmuyorum bak hayatim guzel guzel konusuyoruz diyorum sonuc yine kavgaya baglaniyor. Amcasinin esiyle kizi mesela surekli bana laf sokuyor bana sen cevap verme sus diyor kendiside onlara cevap vermiyor. Dedim ki hayatim keske ailen beni benimsese bana boyle yapmasalar aramiz cok daha iyi olur bizim suanda ablalarinla eltilerimle kuzenin yengenlw oturuup virlik olup sejin dedikodunu bile yapmamiz lazim dedim gulerek yakin olmamiz lazim babinda bunu deme sebebimde bir sey oldugunda hemen bizim oglumuz yapmaz iftira atma gibi seyler ima ediliyor. Bunu boyle konustuktan sonra esim bama demesin mi sen onlarla dedikodumu yapamadigin icin boyle yapiyorsun sen onlari kafaya takmissin sende fesatlik var sok oldum ben seninle ne guzel konusmustum halbuki bana niye boyle seyler diyorsun. Daha sonra diyorki istemiyorsan ailemle gorusmeyebilirsin tamam buna saygisi var ama aile ortamina girmedigimiz zaman aramiz daha cok aciliyor ayri vakit gecirmek zorunda kalicaz o ailesiyle ben ayri ben sirf mutlu oldugu icin yaninda olmak istiyorum ben geldigimde cok mutlu oluyosun senin mutlulugun benim mutlulugum evlilik ufak tefek fedakarliklar getirir falan diyorum. Sende bizimkilerle gel bizde de kalalim diyorum kayinvalidemler yazin koye gidiyor kisin burdayken her hafta onlara kalmaya gidiyorduk bak dedim ben seni kirmiyorum geliyorum senin ailen gidince birazda bizimkilere yonelelim ayni sekil bizim tarafta olalim dedim tamam dedi ama kayinvalidemler gitti yine yokanlatiyorum guzel guzel bak ben snein icin geliyorum yapiyorum sende benim mutlulugum icin yapsan nolur falan diyorum ama anlamiyor sende yapma diyor. Uzerimde anlamsiz bir psikolojik baski yapiyor kpssye hazirlancaktim mola verdigimde bile kalk ders calis diyordu sen karisma hayatim ben duzene sokuyorum yapma karisma dememe ragmen dinlemedi ve antidepresana basladim onlarda uyku yapti odaklanmami engelledi psikolojik baski ilac derken calismayi biraktim. Kpssye girmek istemedigimi soyledim zorla beni kpssye kaydettirdi kayit yaptirmicam dedigimde surati berbat bir hal aldi keske bir gorseydiniz. Kendimi kotu hissedixem ogretmenligi her seyden cok istiyordum kendimi kotu hissedicem girmek istemiyorum nolur zorlama dememe ragmen. Sonra kayit olurken dedim ki sadece gy gk kayit oluyorum digerlerine yapmiyorum dedim tamam dedi sinava girerken hadi bir ogretmen olda cik sedi dedimki ogretmenlik degil bu dedim bir sinirlendi bir kukredi ben 25 yasindayim bunca yil sinavlara girdim ilk defa bir sinava girerken hungur hungur agladim ve ben hamileyim sicaga dayanamadigimi bildigi halde hamile hamile o sicakta beni sinava soktu ve aglatarak yapti bunu.

Eşim beni anlamiyor surekli kavga ediyoruz? Daha neler var.. sizce esime ne yapmam lazim nasil davranmam lazim?