Nişanlımın davranış ve yaklaşımı yüzünden tartıştık ne yapmalıyım?

Kendisi ile huzurlu güzel bir ilişkimiz vardı, şartlı barışmıştım ve gidişata görede evlenmek istediğini söyledi nişanlandık aileler tanıştı ve kendisinin çalıştığı iş yeri evime yakın, ben tek yaşıyorum. hafta için mesaisi olduğu zaman benden uzakta yapamaz mutlaka hafta içi 1 gün de olsa gelirdi ya da hafta sonları mutlaka birlikte film izler zaman geçirirdik. 2 hafta önce cuma akşamı iş çıkışı eve gitmek zorunda olduğunu, banyo sabunluğunu takacağını söyledi, cumartesi de tekrar işe gelecekmiş, tamam dedim, cumartesi iş çıkışı görüştük dışarda gezdik yorgunluktan zaten uyuduk, pazar akşamına kadar yine uyudu sarılarak film izledik, cinsel olarak detaylı bir temas olmadı, öpüşmedik bile, direk ilişki yaşadı ve bozuldum, standart zaman geçirdik ve buna bozuldum kendimi ifade ederken tartıştık ve hafta başı benden özür diledi, şu zamanlar halsizim yorgunum odak sorunum var ağırlık var üstümde dedi ve sevdiğini kaybetmek istemediğini yuva kuracağımızı ve düzeleceğini syledi bu durumun. Hafta içi yine hiç gelmedi iş çıkışı. Geçen gün haftasonundan önce yine cuma akşamı direk eve gitti iş çıkışı, cumartesi günü yine mesaisi vardı ve eve gitmesine bozuldum bana gelmeden, karıcım izin verirse arkadaşım ile maç izlicez dedi, arkadaşını tanıyorum zaten, görüntülü de aradı, bende ne izni aşkım git kafan dağılsın iyi gelir dedim, akşam da orada kaldı, hatta modumu düşük görünce gözleri doldu seni böyle görmek beni üzüyor lütfen dedi, ilgilendi, o süreçte kendi isteği ile hep resim attı yazdı, ben asla yazmadım fazla kafası dağılsın diye. Pazar günü yine arkadaşı ile evde film filan takıldı derken dün akşam işten eve gitti inanın günde 3 kez yazıştık sadece o kadar, insan bir arar yahu, dün akşam a kadar bana bir sürü aşk videoları attı ve bana o kadar şey attım bu tepki ne diyor, video atınca sorun çözülüyor mu, akşam saat 10 gibi mesaj attı aşkım aşırı uykum geldi ben yatıyorum dedi, dedim neden bu kadar erken, dinlenemedim haftasonu yoruldum ondan dedi, dedim arkadaşınla 6 çay gömdün sohbet ettin dinlendin nasıl yorgunluk bu hafta içi evdede uyudun bahane mi bu gerçekten uykun mu var dedim? Haklısın tuhaf geliyor ama doğru söylüyorum dedi kestirip atmaya kalktı iyi uykular bana gelince yorgunsun, evde yorgunsun ama video kaydırırken, film izlerken ve arkadaşın ile sohbet ederken yorgun değilsin bu değişimini çözemiyorum artık dedim iyi uykular dedim. saat 11 gibi gece ansızın aradım açtı, tepkili konuştu altında sebep arama sabah ı bekleyebilirdin konuşmak için bu saat de aradın dedi. Burnuma pis kokular geliyor ve sabah bana kötü olmayalım lütfen yazmış. Ben napıcamı bilmiyorum gerçekten, mesafeliyim şu an da ve kendisi durumun farkında ve ortada ilgisizlik ve görmezden gelmezlik var. Bu yorgunluklar bir tek bana. Ne yapmalıyım. Hakkınızı helal edin uzun yazdım.

Nişanlımın davranış ve yaklaşımı yüzünden tartıştık ne yapmalıyım?