Nişanlım ile tartıştık oda benimle görüşüp konuşmak istemediğini söyledi ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
daha önce yapmadığın bir şeyle yaklaş.. ayrılık için bahane de olabilir.. onsuz hayatına devam edebileceğini de hissettir bir yandan.. ama egolu bir insana yapılması gereken en son şeydir bu haberin olsun.. ters tepebilir.. ama senden vazgeçip geçmediğini bu yolla anlarsın.. sen de onun gibi cahillik yapıp nispet olsun diye habersiz ve arkasından iş çevirme, sana yakışmaz.. sana yakışanı ara bul ve onu yap.. ailen her zaman yanındadır.. sakın alem ne der diye düşünme.. biterse de hayırlısı buymuş de, yaşamaya devam et..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
hatanı kabul et özür dile barış. sadakatini ve ona olan tahammulunu ölçüyor. bırakıp gitmeyen kadın en çekici kadındır..
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanmıyor artık bana bende gel babama söyle dedim o da geldi anlatmaya çalıştı babama bayramdan sonra bittiğini söyleyecez ailelere
+1 yılKOnuşma
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok merak ediyorum ama
- +1 yıl
Boşver beya
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Burada sorduğuna göre çok çaresizsin. Napıcan bekle sakinleşsin sonra yazar. Yazmazsa sen yazarsın hiçbir şey olmamış gibi oldu bitti
02 Yorumla
Soran+1 yılBitti bayramdan sonra bittiğini söyleyecez ailelere az önce geldi babama anlatmaya çalıştı :(
Kafana takmamaya çalış boşver barışmaya çalış yani Özür dileyin birbirinizden
00 YorumlaŞimdiden ayrıl çünkü daha yolda iken böyle ise sonu tehlikeli olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir tartışmada olur kavgada olur önemli olan bu kin nefret haline dönüştürmemek
01 Yorumla
Soran+1 yılKim ve nefretlik bir durum yok ama onu çok bunalttim
beğenmediği huyu neymiş onu bılıyormusun
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılOndan hiçbir şeyi saklamamı gizlememi o üzülür diye söylemediğim şeyler için tartıştık
Soran+1 yılYalan söylemedim ki ben ona sadece benden bişey saklama kendi başına iş yapma dedi ben de saklamadım aslında zaten söylecektim sırf üzülmesin diye
Soran+1 yılBilmiyorum ne yapacam
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tartişmalar normal görüşme bir süre
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak ki o öğrendim ki tatile gidecek arkadaşıyla ve bunu tweetrdan öğreniyorum sorduğumda ise bu seni ilgilendirmez dedi
- +1 yıl
İşte bak o istedini yapacak sana ilgilendirmez dicek sen ise evden ayağini attığın an belki bildirmen gerek yapma bunı kendine. Arayıp sorma gitsin tatıle eğer sana değerveriyorsa otur ve böyle bir gelecek olmaz ya ikimiz icin kurarlar olsun buda zaten saygıdan sevgiden kural bile olmaz ama macho ise tabi kanun bile olur
Soran+1 yılDaha önce de böyle olmuştu konuşmak istemiyorum görmek sesini dahi duymak istemiyorum demişti ama bir kaç gün sonra tekrar barıştık ve her tartışmamız da ben nişanı atıyorum dedi ben sakinlestirdim kendisini mesela bazen mesaj atıyor tek korkum yolumuzdan dönmen diyor bu yüzden en ufak küçücük şeyleri bile büyütmem bundan korkumdan diyor
Soran+1 yılAslında zor Luk bir durum yok tek istediği söz dinlemem ondan bişey saklamamam hani düşünce adam haklı ama ben şu saatten sonra ne yapabilirim
- +1 yıl
sen cocuk değilsin ki, baban derse söz dinlemelisin ama nişanlin tatıl kararı alıp sana haber vermemesi ayrı ilginc. Yanı onun istediği gibi yaşarsan senden mutlusu yok ama ben diyorum ki ikiniz memnun olun mutlu kalin herşey ortak olmali. Peki ailen ne diyor bu tartışmaya veya sizi taniyanlar?
Soran+1 yılHiç kimse bilmiyor aile arkadaş falan
Soran+1 yılAnnem nişanlımı çok seviyor abimden ayırmıyor nişanlımın annesi vefat etti anneme söylersem annem kesinlikle babama söyler bir kez arkadaşım yüzünden kavga etmiştik babama anlattım dedi sen çağır çağırdım geldi arkadaşım ile ilgili bişey anlattı o zaman sakinleşti sustu tamam hayatım dedi konu kapandı
Soran+1 yılİnşallah
Ne yaptinda böyle yaptı o da adami bezdirdin demi
024 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyi anlatmamı ne olursa olsun canımı sıkmamı bir sıkıntım olduğunda onunla konuşmamı istiyor bende canı sıkılsın üzülsün istemiyorum o yüzden ailemle tartıştığımı söylemedim oda sen beni dinlemiyorsun saklıyorsun herşeyi benden dedi ve konuşmak istemediğini söyledi
Soran+1 yılPeki ne yapmalıyım mesaj atıyorum istemiyor arıyorum açmıyor seninle aramdaki tek bağ şu yüzük dedi sen herşeyi bitirdin dedi
- +1 yıl
Ne yapıcaksın yanina gidip karşısina dikileceksin zorla kendini dinleticeksin özür dileyeceksin merak etme zamanla yumuşar ha ısrar et zamana birakalim sana zaman veriyorum bir müddet konusalim filan boyle seyler yapmaya kalkma ısrar et uzerine git sevdigi seyler yap gönlünü almaya çalış
Soran+1 yılBana diyor zaten ben sana iki Gülsem hemen aynı şey olacak yine böyle yapacaksın o yüzden görüşmek konuşmak istemiyorum diyor
Soran+1 yılbir süre yalnız bırakmayı mı denesem ama o zaman da ya uzaklaşırsa diye korkuyorum sevgisinden şüphem yok dediği tek şey beni gıcıklandırma kendinden senden gıcık alırsam bitti
Soran+1 yılArıyorum acıyor mesela merak ettim diyorum merak etme ben iyiyim diyor yüzüme kapatıyor ama biz ne kadar büyük kavga etsek bile gece arar iyi geceler demeden uyumazdi dün araması ben aradim yüzüme kapadı
Soran+1 yılArka arkaya hata yapınca ben daha doğrusu ona göre hata bu son dedi bunun bir dahası yok olmaz bende söz verdim bir daha hata yapmayacam dedim dün olanlar oldu
Soran+1 yılÇok fazla içerledi bunun farkındayım ve o yalnız biri annesi vefat etti bütün her yük onun üzerinde kardeşleri babası şirket hepsi bende böyle yapınca daha da ipler koptu
- +1 yıl
Bu çok kötüymüş Allah yardimcısı olsun neyse olan olmus o zaman biraz rahat bırak yapicak bir sey yok bilmiyordum böyle oldugunu sende dikkat etsen biraz keske kizlar olarak bunu yapamiyorsunuz da tripleriniz fazla kıskançlik vs cok abartiyorsunuz ki bunları o cocuga yaoman yanlis bir de bile bile neyse sen biraz rahat birak o zaman cocugu sıkma
Soran+1 yılÇok merak ediyorum yemek yedi mi içti mi canı sıkılsın hiçbir şey yiyip içmiyor aramalı mıyım mesaj mı atayım tamam rahat bırakacam da biraz kendisini o rahatlığa alışırsa ne yapacam
Soran+1 yılRahat bırakayım en iyisi biraz kendine gelsin :(
Soran+1 yılİnşallah hayırlısı olsun artık çok teşekkür ederim ben yardımınız için
Soran+1 yılBitti biliyor musun ayrıldık affermiyor beni az önce gelip babama anlatmaya çalıştı bayram dan sonra da ailelere açıklayacaz :(((
- +1 yıl
yapma ya ama bu yapılır mı şimdi bu çok kötü olmuş bu zamana bıraksaydınız bari kendinize biraz zaman verseydiniz rahatlardı o da biraz düşünürdü sonra karar verirdi bitirecekse yine bitirirdi böyle yaparak ne olucağını sanıyorsa artık ben sana kıyamam ya sen kendini üzme sakın boştan yerine bundan sonra önüne bak
Soran+1 yılBugün ve yarın bu iki gün ölümü beklemek gibi bişey bile bile biteceğini bile bile yarın gelip bayramlaşacak ve bitecek sonra o çekip gidecek
Soran+1 yılDün gece aradı ne yapıyorsun dedi evdeyim öyle oturyorum dedim yalan halbuki ki zır zır ağlıyordum anne gile bişey söyledin mi dedi yok dedim söylemedim tamam söyleme dedi kimsenin huzurunu kaçırma iyi geceler dedi kapattı
En fazla aldatırsın sıkıntı yapma 👍
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. At nişanı madem istemiyor
015 Yorumla
Soran+1 yılNişan atmak o kadar kolay değil
Soran+1 yılDüşünmekten kafayı yemek üzereyim
Soran+1 yılTatile gidecem dedi ve bunu tweetrdan öğrendim nispet yapar gibi sırf daha çok sinilenmem için sorduğumda ise bana sanane dedi bana hiçbir şey sormaya hakkın yok ve bu hakkı saygıyı sevgiyi sen tükettin dedi
- +1 yıl
O zaman işin rengi değişir sen bir de nişanı atmak kolay değil diyorsun saygıyi sevgiyi tükettin diyor nişanlın yani ben ne desem boş ama ilişkideki önemli olan 2 şey biri sevgi diğeri saygı bu benim düşüncem bence yol yakınken bir daha düşün cidden bundan sonraki hayatına böyle bir adamla mı Devam etmek istiyorsun bir kere daha kendine bunu sor derim ben
Soran+1 yılNe yapacam bilmiyorum :(
- +1 yıl
Şöyle yapalım ismi nedir bilmiyorum bu arkadaşta senin hoşuna giden şeyler le hoşuna gitmeyen şeyleri karşılaştıralın. hangisi daha çok ona göre karar ver ama şimdik dersin ki bana değer vermiyor bu 2 doğruyu götürür veya beni el üstünde tutuyor dersin bu da 2 yanlışa bedel yani öyle düşün bunlar mesela örnekler çoğaltıla bilir bilmem anlatabildim mi
Soran+1 yılBana çok fazla değer veriyor el üstünde tutuyor kimse ye ezdirmiyor laf söylemiyor bana benim onda hoşuma gitmeyen tek şey hemen sinirlenmesi ve her tartıştığımız da bitti demesi sonra tekrar barışıyoruz bu defa yoruluyorum her tartışmada aynı şey olunca
Soran+1 yılDaha önce çok fazla sevgilisi olduğu için benimle sevgili olmak istemedi direk ben seninle evlenmek istiyorum dedi sonra isteme oldu sonra nişan ben 22 nişanlım 26
- +1 yıl
Aslında aranizda çok fazla yaş farkıda yok sonuc olarak diyelim 2 bilemedim 3 aylık bir birlikteliğiniz vardır sanırım yani insan bu kadar zamanda birbirini çok iyi tanıyabilecegini sanmıyorum cidden diyebileceğim başka bir şey yok dediklerimi düşün biraz kendin için bir karar ver son olarak şunları unutma
Hayat senin hayatın kimsenin istediği gibi yaşamak zorunda değilsin kimse için ve hiç bir şey için kendini Üzmeye de yormaya da değmez her şey gönlünce olur inşallah umarım yardımım olmuştur😊
Soran+1 yılÇok teşekkür yardımınız düşünceleriniz için inşallah herşey yoluna girer
+1 yılBiraz sabret siniri geçsin öyle konuşun
05 Yorumla
Soran+1 yılSiniri çabuk geçen cinsten değil işte
- +1 yıl
O zaman işin zor
- +1 yıl
Biraz fazla beklemen lazım
Soran+1 yılÇok zor ama beklemek
- +1 yıl
Yapacak birşey yok canım erkekler öyledir
+1 yılBoşver takma kafana ben talibim sana
10 Yorumla
+1 yılkes bağlantıyı deymez
00 Yorumla
+1 yılNisan atma sakin ol
00 YorumlaGüzelsen bekle gelir çirkinsen zor
00 Yorumla
+1 yılSinirliligi gecsin biraz
00 YorumlaDediğini yap
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce de söz verdim yapacam diye yaptım aslında ama ona göre hala söz dinlemiyorum
Soran+1 yılBak bu çok zor ama yapacam biraz rahat bırakacam kendini bu defa niye yazmıyorsun derse de artık çıkıp kendimi bir yerden atarım herhalde
Soran+1 yılİnşallah her şey yoluna girer 😥😥
+1 yılmevzu nedir?
032 Yorumla
Soran+1 yılOndan bişey saklamamamı istedi hiçbir zaman bir şey saklama benden dedi ben de ailem ile küçük bir sorundan dolayı tartıştım ona söylemedim canı sıkılıp üzülmesin olaya dahil olmasın diye oda sen beni ailenden görmüyorsun beni takmıyorsun dedi konuşmak istemiyorum dedi
- +1 yıl
adam bir nevi haklı
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki çok önemli olmadığı sürece arama dedi
- +1 yıl
O senin eşin değil daha nişanlin yani ailenle yaşadığini şu an ve aslinda daha sonrada bile anlatman gerekmez ama konu sizeniz bilirse olur buda evlendikten sonra icin gecerli. Fazla kontrolcuysa daima sorunlar yaşaya bilirsin. Sana güvenmeyi bilmeli sende kendini bilip yanliş yapmamani bil.
- +1 yıl
Soran+1 yıl@BuOlsa herşeyim kendi olsun istiyor her canım sıkıldığında biseye ihtiyacım olduğunda kendinden yardım almamı istiyor
- +1 yıl
e tabi olması gereken
- +1 yıl
Söz vermekle özelin olmicak diye bişey yoktur. Peki Anneside bak daha evdesin evlenmedin babaocağindasin nişanlin ne anlattı (kayınvalide vs gibi durumlar) ne dedini bize anlatcaksin dese onada mı tamam desin burda biraz kendi aklımızı fıkrımızı kullanıp neyı anlatıp anlatmıcağını bilmeli
Soran+1 yılTamam öylede ben şu an ne yapabilirim
- +1 yıl
namazlımı oğlan?
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
nasıl nasıl yani namazlımı işte
Soran+1 yılYok hayır
- +1 yıl
vermiyorum
Soran+1 yılNasıl anlamadım
- +1 yıl
söyle namazlarını filan başlasın senide kadırsın olurmu
Soran+1 yılBen kılıyorum zaten de o kılmıyor
- +1 yıl
aaa alıştır bak iyibirin
Soran+1 yılBen 22 yaşındayım nişanlım 26 babası zaten namaz kılan kuran okuyan biri nişanlım da zaten Kur'an falan okuyor ama namaza nasıl ikna edecem onu bilmiyorum ki bunu bırak mesaj atıyorum görüyor cevap vermiyor
- +1 yıl
üzülme sen hallolur
Soran+1 yılİnşallah ama nasıl hallolur onu bilmiyorum bayramdan sonra beni görmeyeceksin dedi nişanı falan atmıyorum ayrılmıyorum senden ama dedi benden bişey bekleme
- +1 yıl
hımm
Soran+1 yılÖyle yani sabah doktora gideceğim zaman dedi gelip ben alayım götüreyim hayır dedim babam götürür iyi dedi bana haber ver beni habersiz bırakma yani herşeyi haber vermemi istiyor şu an için bile
- +1 yıl
ahhh ahhh :(
Soran+1 yılNe yapacam bilmiyorum uzak dur benden diyor
- +1 yıl
dua et
Soran+1 yılEdiyorum çok ediyorum inşallah düzelir
Soran+1 yılDüşünceleriniz fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
iftara ne var
Soran+1 yılBitti ayrıldık terketti beni :(
- +1 yıl
üzülme sen kalbi güzel gizli
hayırlı sabahlar
Soran+1 yılKalp adına bişey kalmadı
+1 yılbarışmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl barışacam
- +1 yıl
barışarak