Nişanlım ile tartıştık oda benimle görüşüp konuşmak istemediğini söyledi ne yapmalıyım?
Nişanlım ile tartıştık ne yapmalıyım?

daha önce yapmadığın bir şeyle yaklaş.. ayrılık için bahane de olabilir.. onsuz hayatına devam edebileceğini de hissettir bir yandan.. ama egolu bir insana yapılması gereken en son şeydir bu haberin olsun.. ters tepebilir.. ama senden vazgeçip geçmediğini bu yolla anlarsın.. sen de onun gibi cahillik yapıp nispet olsun diye habersiz ve arkasından iş çevirme, sana yakışmaz.. sana yakışanı ara bul ve onu yap.. ailen her zaman yanındadır.. sakın alem ne der diye düşünme.. biterse de hayırlısı buymuş de, yaşamaya devam et..
hatanı kabul et özür dile barış. sadakatini ve ona olan tahammulunu ölçüyor. bırakıp gitmeyen kadın en çekici kadındır..
İnanmıyor artık bana bende gel babama söyle dedim o da geldi anlatmaya çalıştı babama bayramdan sonra bittiğini söyleyecez ailelere
KOnuşma
Çok merak ediyorum ama
Boşver beya
Cevap
19Cevap
Burada sorduğuna göre çok çaresizsin. Napıcan bekle sakinleşsin sonra yazar. Yazmazsa sen yazarsın hiçbir şey olmamış gibi oldu bitti
Bitti bayramdan sonra bittiğini söyleyecez ailelere az önce geldi babama anlatmaya çalıştı :(
Kafana takmamaya çalış boşver barışmaya çalış yani Özür dileyin birbirinizden
Şimdiden ayrıl çünkü daha yolda iken böyle ise sonu tehlikeli olabilir
olabilir tartışmada olur kavgada olur önemli olan bu kin nefret haline dönüştürmemek
Kim ve nefretlik bir durum yok ama onu çok bunalttim
beğenmediği huyu neymiş onu bılıyormusun
Nasıl yani
Ondan hiçbir şeyi saklamamı gizlememi o üzülür diye söylemediğim şeyler için tartıştık
Yalan söylemedim ki ben ona sadece benden bişey saklama kendi başına iş yapma dedi ben de saklamadım aslında zaten söylecektim sırf üzülmesin diye
Bilmiyorum ne yapacam
Tartişmalar normal görüşme bir süre
Nasıl olacak ki o öğrendim ki tatile gidecek arkadaşıyla ve bunu tweetrdan öğreniyorum sorduğumda ise bu seni ilgilendirmez dedi
İşte bak o istedini yapacak sana ilgilendirmez dicek sen ise evden ayağini attığın an belki bildirmen gerek yapma bunı kendine. Arayıp sorma gitsin tatıle eğer sana değerveriyorsa otur ve böyle bir gelecek olmaz ya ikimiz icin kurarlar olsun buda zaten saygıdan sevgiden kural bile olmaz ama macho ise tabi kanun bile olur
Daha önce de böyle olmuştu konuşmak istemiyorum görmek sesini dahi duymak istemiyorum demişti ama bir kaç gün sonra tekrar barıştık ve her tartışmamız da ben nişanı atıyorum dedi ben sakinlestirdim kendisini mesela bazen mesaj atıyor tek korkum yolumuzdan dönmen diyor bu yüzden en ufak küçücük şeyleri bile büyütmem bundan korkumdan diyor
Aslında zor Luk bir durum yok tek istediği söz dinlemem ondan bişey saklamamam hani düşünce adam haklı ama ben şu saatten sonra ne yapabilirim
sen cocuk değilsin ki, baban derse söz dinlemelisin ama nişanlin tatıl kararı alıp sana haber vermemesi ayrı ilginc. Yanı onun istediği gibi yaşarsan senden mutlusu yok ama ben diyorum ki ikiniz memnun olun mutlu kalin herşey ortak olmali. Peki ailen ne diyor bu tartışmaya veya sizi taniyanlar?
Hiç kimse bilmiyor aile arkadaş falan
Annem nişanlımı çok seviyor abimden ayırmıyor nişanlımın annesi vefat etti anneme söylersem annem kesinlikle babama söyler bir kez arkadaşım yüzünden kavga etmiştik babama anlattım dedi sen çağır çağırdım geldi arkadaşım ile ilgili bişey anlattı o zaman sakinleşti sustu tamam hayatım dedi konu kapandı
İnşallah
Ne yaptinda böyle yaptı o da adami bezdirdin demi
Herşeyi anlatmamı ne olursa olsun canımı sıkmamı bir sıkıntım olduğunda onunla konuşmamı istiyor bende canı sıkılsın üzülsün istemiyorum o yüzden ailemle tartıştığımı söylemedim oda sen beni dinlemiyorsun saklıyorsun herşeyi benden dedi ve konuşmak istemediğini söyledi
Peki ne yapmalıyım mesaj atıyorum istemiyor arıyorum açmıyor seninle aramdaki tek bağ şu yüzük dedi sen herşeyi bitirdin dedi
Ne yapıcaksın yanina gidip karşısina dikileceksin zorla kendini dinleticeksin özür dileyeceksin merak etme zamanla yumuşar ha ısrar et zamana birakalim sana zaman veriyorum bir müddet konusalim filan boyle seyler yapmaya kalkma ısrar et uzerine git sevdigi seyler yap gönlünü almaya çalış
Bana diyor zaten ben sana iki Gülsem hemen aynı şey olacak yine böyle yapacaksın o yüzden görüşmek konuşmak istemiyorum diyor
bir süre yalnız bırakmayı mı denesem ama o zaman da ya uzaklaşırsa diye korkuyorum sevgisinden şüphem yok dediği tek şey beni gıcıklandırma kendinden senden gıcık alırsam bitti
Arıyorum acıyor mesela merak ettim diyorum merak etme ben iyiyim diyor yüzüme kapatıyor ama biz ne kadar büyük kavga etsek bile gece arar iyi geceler demeden uyumazdi dün araması ben aradim yüzüme kapadı
Arka arkaya hata yapınca ben daha doğrusu ona göre hata bu son dedi bunun bir dahası yok olmaz bende söz verdim bir daha hata yapmayacam dedim dün olanlar oldu
Çok fazla içerledi bunun farkındayım ve o yalnız biri annesi vefat etti bütün her yük onun üzerinde kardeşleri babası şirket hepsi bende böyle yapınca daha da ipler koptu
Bu çok kötüymüş Allah yardimcısı olsun neyse olan olmus o zaman biraz rahat bırak yapicak bir sey yok bilmiyordum böyle oldugunu sende dikkat etsen biraz keske kizlar olarak bunu yapamiyorsunuz da tripleriniz fazla kıskançlik vs cok abartiyorsunuz ki bunları o cocuga yaoman yanlis bir de bile bile neyse sen biraz rahat birak o zaman cocugu sıkma
Çok merak ediyorum yemek yedi mi içti mi canı sıkılsın hiçbir şey yiyip içmiyor aramalı mıyım mesaj mı atayım tamam rahat bırakacam da biraz kendisini o rahatlığa alışırsa ne yapacam
Rahat bırakayım en iyisi biraz kendine gelsin :(
İnşallah hayırlısı olsun artık çok teşekkür ederim ben yardımınız için
Bitti biliyor musun ayrıldık affermiyor beni az önce gelip babama anlatmaya çalıştı bayram dan sonra da ailelere açıklayacaz :(((
yapma ya ama bu yapılır mı şimdi bu çok kötü olmuş bu zamana bıraksaydınız bari kendinize biraz zaman verseydiniz rahatlardı o da biraz düşünürdü sonra karar verirdi bitirecekse yine bitirirdi böyle yaparak ne olucağını sanıyorsa artık ben sana kıyamam ya sen kendini üzme sakın boştan yerine bundan sonra önüne bak
Bugün ve yarın bu iki gün ölümü beklemek gibi bişey bile bile biteceğini bile bile yarın gelip bayramlaşacak ve bitecek sonra o çekip gidecek
Dün gece aradı ne yapıyorsun dedi evdeyim öyle oturyorum dedim yalan halbuki ki zır zır ağlıyordum anne gile bişey söyledin mi dedi yok dedim söylemedim tamam söyleme dedi kimsenin huzurunu kaçırma iyi geceler dedi kapattı
En fazla aldatırsın sıkıntı yapma 👍
At nişanı madem istemiyor
Nişan atmak o kadar kolay değil
Düşünmekten kafayı yemek üzereyim
Tatile gidecem dedi ve bunu tweetrdan öğrendim nispet yapar gibi sırf daha çok sinilenmem için sorduğumda ise bana sanane dedi bana hiçbir şey sormaya hakkın yok ve bu hakkı saygıyı sevgiyi sen tükettin dedi
O zaman işin rengi değişir sen bir de nişanı atmak kolay değil diyorsun saygıyi sevgiyi tükettin diyor nişanlın yani ben ne desem boş ama ilişkideki önemli olan 2 şey biri sevgi diğeri saygı bu benim düşüncem bence yol yakınken bir daha düşün cidden bundan sonraki hayatına böyle bir adamla mı Devam etmek istiyorsun bir kere daha kendine bunu sor derim ben
Ne yapacam bilmiyorum :(
Şöyle yapalım ismi nedir bilmiyorum bu arkadaşta senin hoşuna giden şeyler le hoşuna gitmeyen şeyleri karşılaştıralın. hangisi daha çok ona göre karar ver ama şimdik dersin ki bana değer vermiyor bu 2 doğruyu götürür veya beni el üstünde tutuyor dersin bu da 2 yanlışa bedel yani öyle düşün bunlar mesela örnekler çoğaltıla bilir bilmem anlatabildim mi
Bana çok fazla değer veriyor el üstünde tutuyor kimse ye ezdirmiyor laf söylemiyor bana benim onda hoşuma gitmeyen tek şey hemen sinirlenmesi ve her tartıştığımız da bitti demesi sonra tekrar barışıyoruz bu defa yoruluyorum her tartışmada aynı şey olunca
Daha önce çok fazla sevgilisi olduğu için benimle sevgili olmak istemedi direk ben seninle evlenmek istiyorum dedi sonra isteme oldu sonra nişan ben 22 nişanlım 26
Aslında aranizda çok fazla yaş farkıda yok sonuc olarak diyelim 2 bilemedim 3 aylık bir birlikteliğiniz vardır sanırım yani insan bu kadar zamanda birbirini çok iyi tanıyabilecegini sanmıyorum cidden diyebileceğim başka bir şey yok dediklerimi düşün biraz kendin için bir karar ver son olarak şunları unutma
Hayat senin hayatın kimsenin istediği gibi yaşamak zorunda değilsin kimse için ve hiç bir şey için kendini Üzmeye de yormaya da değmez her şey gönlünce olur inşallah umarım yardımım olmuştur😊
Çok teşekkür yardımınız düşünceleriniz için inşallah herşey yoluna girer
Biraz sabret siniri geçsin öyle konuşun
Siniri çabuk geçen cinsten değil işte
O zaman işin zor
Biraz fazla beklemen lazım
Çok zor ama beklemek
Yapacak birşey yok canım erkekler öyledir
Boşver takma kafana ben talibim sana
kes bağlantıyı deymez
Nisan atma sakin ol
Güzelsen bekle gelir çirkinsen zor
Sinirliligi gecsin biraz
Dediğini yap
Daha önce de söz verdim yapacam diye yaptım aslında ama ona göre hala söz dinlemiyorum
Bak bu çok zor ama yapacam biraz rahat bırakacam kendini bu defa niye yazmıyorsun derse de artık çıkıp kendimi bir yerden atarım herhalde
İnşallah her şey yoluna girer 😥😥
mevzu nedir?
Ondan bişey saklamamamı istedi hiçbir zaman bir şey saklama benden dedi ben de ailem ile küçük bir sorundan dolayı tartıştım ona söylemedim canı sıkılıp üzülmesin olaya dahil olmasın diye oda sen beni ailenden görmüyorsun beni takmıyorsun dedi konuşmak istemiyorum dedi
adam bir nevi haklı
Ne yapmalıyım peki çok önemli olmadığı sürece arama dedi
O senin eşin değil daha nişanlin yani ailenle yaşadığini şu an ve aslinda daha sonrada bile anlatman gerekmez ama konu sizeniz bilirse olur buda evlendikten sonra icin gecerli. Fazla kontrolcuysa daima sorunlar yaşaya bilirsin. Sana güvenmeyi bilmeli sende kendini bilip yanliş yapmamani bil.
@BuOlsa herşeyim kendi olsun istiyor her canım sıkıldığında biseye ihtiyacım olduğunda kendinden yardım almamı istiyor
e tabi olması gereken
Söz vermekle özelin olmicak diye bişey yoktur. Peki Anneside bak daha evdesin evlenmedin babaocağindasin nişanlin ne anlattı (kayınvalide vs gibi durumlar) ne dedini bize anlatcaksin dese onada mı tamam desin burda biraz kendi aklımızı fıkrımızı kullanıp neyı anlatıp anlatmıcağını bilmeli
Tamam öylede ben şu an ne yapabilirim
namazlımı oğlan?
Nasıl yani
nasıl nasıl yani namazlımı işte
Yok hayır
vermiyorum
Nasıl anlamadım
söyle namazlarını filan başlasın senide kadırsın olurmu
Ben kılıyorum zaten de o kılmıyor
aaa alıştır bak iyibirin
Ben 22 yaşındayım nişanlım 26 babası zaten namaz kılan kuran okuyan biri nişanlım da zaten Kur'an falan okuyor ama namaza nasıl ikna edecem onu bilmiyorum ki bunu bırak mesaj atıyorum görüyor cevap vermiyor
üzülme sen hallolur
İnşallah ama nasıl hallolur onu bilmiyorum bayramdan sonra beni görmeyeceksin dedi nişanı falan atmıyorum ayrılmıyorum senden ama dedi benden bişey bekleme
hımm
Öyle yani sabah doktora gideceğim zaman dedi gelip ben alayım götüreyim hayır dedim babam götürür iyi dedi bana haber ver beni habersiz bırakma yani herşeyi haber vermemi istiyor şu an için bile
ahhh ahhh :(
Ne yapacam bilmiyorum uzak dur benden diyor
dua et
Ediyorum çok ediyorum inşallah düzelir
Düşünceleriniz fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
iftara ne var
Bitti ayrıldık terketti beni :(
üzülme sen kalbi güzel gizli
hayırlı sabahlar
Kalp adına bişey kalmadı
barışmalısın
Nasıl barışacam
barışarak
Allah razı olsun barışarak demek bende biliyorum barışmayı ama nasıl
Konuşmayın
At yüzugu at at.😂😂
En İyi Cevaplar