bilmiyorum ama aldattığından şüphelendim bugün aradım erkek arkadaşım hatta birşeyi tamir etmesine yardımcı oluyorum dedi kapat sonra konuşuruz dedi iyi tamam dedim kapattık sonra 1 bucuk saat geçti halamı arkadaşın ile konuşuyorsun diye yazdım evet dedi. sonra dayanamadım aradım 15 dkk sonra 5/6 defa açmadı mesaj attım telefonu 2 saniye açamıyormusun diye mesaja bakmadı. tam 1 saat üstünden geçti bi anda beni aradı 16 defa ama açmadım ve mesaj atmış uyuya kalmışım diye mesajınada bakmadım. Napabilirim sizce yarın benmi arasam onu ve açıkca söylesemmi beni canım sanıyorsun diye
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aldatmıyordur belki ama konuşmak istemediği çok açık. Aşk olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.
peki neden ozaman 16 defa geri aradı
Onlarca sebep sayabilşrim. Bahane mi yok?
Ama sevmediğine kanıt olarak 'ne işi gücü varsa bırakıp, saniyesinde telefonu heyecanla açmaması' yeterli...
hmmm peki neden ozaman 16 defa geri arar bi erkek. belki aldatıyor işte ondan böyle
Yahu aldatma ihtimal zaten ama aldatmıyor da olabilir. Gerçek olan şu ki; sen aradığında elinde bardak varsa onu bile heyecandan düşürğp telefonu açmıyorsa aşk yoktur. NET!
ama o heycan ilk zamanlarda olmazmı? çünkü biz 1 bucuk yılı geçkin birlikteyz ve yüz göz olduk biraz çok sık görüşerek konuşarak
Ahh ahh, aşkı bilmiyorsunuz siz.
yani diyorsun nişanlımınki gerçek sevgi değil
Kesinlikle!
Bıktım artık gerçekten kime denk gelsem hep böyle oluyor ilk başlarda çok ilgililer sonra ilgisiz ve 2 defada aldatıldım hayatımda o yizdende nisanlımdan Şu an cok süphelendim
Hâlâ aldatılmaya takılıyorsun, onu boş ver. Aşık olan adam bir saniye beklemez, heyecandan kalbi titreterek saniyesinde açar telefonu. Aldatmasından daha mı az önemli bu?
haklısın doğru oda önemli değersiz olduğumu hissettiriyor bana. ama ihanette kötü bir şey
Yapman gerekeni biliyorsun.
biliyorumda. Aldattığını kanıt ile ortaya çıkarmak istiyorum o şekilde ama nasıl yaparım
Yahu belki aldatmıyor Adam ama sevmediği kesin.
hmm peki sevmiyorsa neden benimle niye sürekli buşup görüşmek istiyor anlam veremiyorum
Bilmiyorum, anlam arama artık. Ben uyuyorum, yazarsan uyanınca cevaplarım. İyi geceler
Benim basima geldi ve sonunda aldatildigimi öğrendim
nasıl öğrendin?
Arkadasina anlatmis wpta. Karistirirken ogrendim
nişanlımın wp nasıl karıştirabilirim
Oni karistiramazsin. Ama kadinlarin icjnde o his olusursa zatenn is biter
nasıl iş biter?
Kadjnlarin hisleri gucludur bu anlamda
doğru güçlüde. Nasıl ortaya çıkar
Dikkat edeceksin sana ozen gostermiyorsa ilgi yoksa is biter
hmm işte şüphelerimi saydım yatak odasına mor ışık yapmış bugün bana fotosunu attı sonra aradığımda erkek arkadaşım hatta konuşuyoruz dedi kapattı. bekledim 1 bucuk saat dayanamadım aradım 5/6 defa açmadı mesaj attım bakmadı sonra tekrar 1 saat geçti öyle beni aradı 16 defa aramış açmadım. birde mesaj atmış uyuya kalmışım diye. Ne alaka yani erkek arkadaşı ile konuşurken uyuyamı kaldı
Cok alakasiz kabul et artik
Evette elimde kanıt yok. şimdi sen beni aldatıyorsun desem evet dermi
Dermi bir dusun
demez işte bende sana soruyorum kanıt nasıl bulabilirim? sonuçta ayrılıyorum senden aldattığını düşündüğüm için desem saçma olmazmı?
Sen bilirsin
Yaş kaç 13 mü bu ne ergenlik ya
Ne alakası var
Adam sana söylemiş hala ısrarla aramaya devam etmişsin niye bunaltıyon sonra açmadı telefonumu diyon hiçmi güven duygun yok sen sevgilinin dedigine inanmıyon burada hiç tanıöadıgın kişilere sorup ona göremi haraket edecwn bu ne ergenlik degilmi şüphen varsada daha dikkat edersin bundan sonra elinde somut bişey yok ya da güvenmiyosan ayrıl zaten böyle güvensiz ilişkimi olur
güveniyorum hepte güvendim ama son zaman şüpheli şeyler oldu mesela bugün yatak odasının fotosunu attı mor ışık yapmış ondan sonrada aradım arkadaşımla konuşcam dedi kapattı 2 saat dönmedi sonra dayanamadım aradım 5/6 defa açmadı. şüphelendiğim detaylar bunlar. Ve bana 2 hafta sonra şöyle bi soru sormuştu düşünsene hakimsin karı koca var adam karısını aldatmış karısı onla iliskiye girmiyor diye sence hangisi suçlu diye sormuştu. bu tarz şeyler kafamı karıştırdı
Şüphelerinde haklısın..
doğrumu yani düşüncelerim
Nişanlı olan sensin onunla.. Ama yaptıkları davranışlar normal değil ayrıca yoldan geçen vatandaş değilsin.. Alacaklı da değilsin ileride eşi olacak kişisin o telefon açılıp o mesaja bakılıp cevap verecek..
haklısın napabilirim peki? 16 defa geri aramış ama açmadım ama zor tuttum kendimi açıp aslında diyecektim sen ne haltlar karıştırıyorsun diye açık açık
Suçlamadan konuş.. Dün okadar çok aradım açmadın mesajıma geri dönmedin bir şey mi oldu sana diye merak ettim falan diyip gelen cevaba göre durum değerlendirmesi yap.. Verdiği cevap veya cevaplar tatmin ediyorsa ok.. Etmiyorsa kafa göz dal gitsin :)
tatmin etmiyor işte erkek arkadaşım hatta konuşuyoruz diye bana kapattı telefonu ve geri arayacağını söylemişti. sonra mesaj attım halamı konuşuyorsunuz diye evet diye cevap verdi ve 15 dkk sonra aradım 6 kere açmadı nedense 1 saat geçti beni 16 defa aradı ve mesaj atmış uyuya kalmışım diye. Mantıklımı sence
Mantıksız.. Ben olsam bende tatmin olmam..
eee yani. şimdi canım gibi buna inanacakmıyım beni canım sanıyor anlamadım
Konuşmak ister misin mesaja gelsene..