Nişanlım son zamanlarda çok hakaret edip uzak davranıyor. Sizce ne yapmalıyım?

• 4,5 yıldır ilişkim var son bir yıldır nişanlıyız ilk başlarda her şey çok güzeldi arkadaş gibiydik herşeyimize paylaşıyorduk mutluyduk her şeyden beraber gidip beraber dönerdik gülerdik eğlenirdik üzülsek bile beraber paylaşıp üzgünlüğümüz’ü aynı anda yaşardık ama şu anda artık problemleri çözemiyor haldeyiz ne kopabiliyoruz ne beraber aynı yerde kalabiliyoruz bir bakıyorum çok iyiyiz her şey yolunda gibi görünüyor bir anda kopuyoruz ben onla iletişime geçmeye çalıştım da bunları söylediğimde bana saçmalık olduğunu benim boş olduğumu çok farklı yerlere çeker ekten konuşmalar yapıyor benim söylemediğim ağzımdan çıkmayan şeyleri söylemişim gibi konuşuyor küfür hakaret sürekli var eskiden yoktu doğru düzgün hiçbir şey konuşamıyoruz hiçbir şey paylaşamayan iki insan oldu üzülüyorum üzüldüğümden anlamıyor bile vurdumduymazlık umursamamazlık fazlasıyla var ama diyorum ya bir bakıyorum çok iyiyiz her şey yolunda gibi sonra Allah kahretsin dediktirecek reddeye geliniyor lütfen düşüncelerinizi yazar mısınız
Nişanlım son zamanlarda çok hakaret edip uzak davranıyor. Sizce ne yapmalıyım?