Nişanlım bana çok sert ve umursamaz davranıyor ne yapmalıyım?

arkadaşlar sürekli kendi istediği olsun istiyor. erkektir anlıyorum uymaya çalışıyorum ama en basiti ben arabamı sattım ve araba arıyorum.25 gündür filan arıyorum beraber bakıyoruz. bana saçma sapan çok pahallı arabalar gönderiyor benim gönderdiklerimi asla begenmiyor bir kup buluyor. aramız çok iyi normalde ufak tefek kavga edip tartışsakta hemen barışıyoruz ama bazende pireyi deve yapıyor. tamam bende az degilim arada bir dırdır yapıyorum. ama ağzımı açtıgım anda dırdır yapmak için ortalığı 56 yapıyor. en son dedimki ona aşkım ben arabayı hemen almak istiyorum. böyle çok zorlanıyorum. bak bu araba çok güzel bakalım gidelim dedim birbirimize girdik ve araba satılmış. bugün aynı şekilde bir araba daha begendm yok dedi. artık biribirimize girdik zaten dün o arabayı kaçırdıgım için üzgündüm bugnde böyle yapınca dellendim en son karışmıyorum istediğini yap dedi çıktı işin içinden. ve küstük ondan sonrada bundan sonra bana birşey söyleme ben karışmıyorum sen çok acele ediyorsun şöylesin böylesin demeye başladı. ve sanki ben erkekmişimde o kızmış gibi tirip attı bu beni çok rahatsız ediyor artık sonrada hiç umursamadı. arkadaşlar birde nişanlı olmamıza rağmen her kavgamızda silip engelliyor instada btün fotolarımız kalkıyor. bu durum beni artık aşırı rahatsız edio. ne yapmalıyım bilmiyorum..
Nişanlım bana çok sert ve umursamaz davranıyor ne yapmalıyım?