Başkasıyla yeniden başlamak
Onunla bir şeyleri düzeltip devam etmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

bu kişiye göre değişir yani ben mesela eski sevgilimi umursamazdım bile. bu yüzden de her zaman için yeni şeylere yelken açmak denemek daha iyidir çünkü bir şey zaten kötüyse ve insanı üzdüyse devam etmenin de mantığı yoktur ama her insanın düşüncesi farklıdır. Mesela başka insanlar devam etmeyi seçerler İlişkinin türü, süresi ve geçmişi önemli faktörlerdir. İlişkiyi yeniden başlatmanın veya düzeltmenin mümkün ve sağlıklı olup olmadığını değerlendirmek için geçmişte yaşanan sorunları, iletişim eksikliklerini ve uyumsuzlukları gözden geçirmek önemlidir. veya lişkideki duygusal bağ, çiftlerin birbirlerine olan bağlılıkları ve sevgileri de dikkate alınmalıdır. İlişkide hala güçlü bir bağ ve sevgi varsa, sorunları çözmek ve ilişkiyi yeniden inşa etmek için bir şans vermek mantıklı olabilir.
Ne onunla ne de onsuz...
Ne kadar düzeltmeye çalışsam da düzelmeyecek olduğunu gördüğüm için yeni biriyle yoluna devam etmek diyorum. Yani posttaki gibi olsun çok isterdim. Hayattaki en çok istediğim iki şeyden biri olabilir ama bazı insanlar kendini de yırtsan düzelmiyor ama hayat devam ediyor. O yüzden yeni biri diyorum.
Herhangi bir seçenekte o varsa başka bir seçenek yoktur.
Cevap
19Cevap
Bazı sorunları düzeltip devam ederken insanın aklında hep şüphe kalır diye düşünüyorum. Acaba geçiştirmek için mi alttan aldı? Etkilendi mi rol mü yapıyor? Bu olumsuzluklara tahammül mü ediyor? Eskisi gibi seviyor mu gibi sorular yüzünden ilişki zaten bir kaç ay içinde sürdürülemez hale geliyor benim gözlemim böyle
Bitmiş olan bitmiştir.
Çünkü eskiler her seferinde özellikle kadın tarafından erkeğin önüne konacaktır.
Bu Allah'ın emri gibi bir şey.
Kaçınılmaz son.
Kabul edilse de edilmesede.
Aynı su ile iki defa yıkanılmaz.
Ben, keyfim ve kahyası olayı varken bir başkasıda kimmiş..😅
😂😂
Bir şeyleri düzeltmek iyidir ama çok da kendinden fedakarlık etmemen lazım, bir söz görmüştüm çok güzeldi.
Eğer bir ormanda bir ağacı ikinci kez görüyorsan kaybolmussundur.
Kısacası bı kişi ile ayrılıp tekrar barışmak pek de mantıklı olmuyor
onunla düzelteceğim şeyler konusunda anlaşabilirsek düzeltip devam etmek
ama asla düzelmeyen alışkanlıklar vardır o zaman da başka biri ile yeniden başlamak daha akıllıca olur
enerjiyi yenilere harcamak daha mantıklı.. eski zaten eskidigi için eski olmuştur çöpleri karıştırmamak lazım..
Ne tür olaylar olduğuna bağlı bana yalan söyleyen aldatan biriyle çok zor çünkü kendimi biliyorum yerim onun beynini artık güvenmediğim için.
Yeniden birine başlamak o kadar zor ki, ama onunla da yeniden düzeltmek zor.. ne o, ne başkası ben kendimle mutluyum.
Başkasıyla yeniden başlamak. Çünkü bitmiş olanın hevesi, eski günleri asla geri gelmiyor. Boşa çaba.
Sanırım başkasıyla yeniden başlamak her ne akdar onunla bir şeyleri düzeltmek istesemde
yeniliklere acik biriyim. yenisi dururken eskiyi ne diye tamirle ugrasim.
Başkasıyla tabii ki, yeni tatlar yeni zevkler yeni hazlar...
Başkasıyla yeniden başlamaktır en doğru olan. Takıntılı olmamak lazım geçmişe.
Aşırı kırgınlık yoksa ve oluru da varsa düzeltmek isterim.
Eğer bu mümkünse onunla bir şeyleri düzeltip devam etmek elbette. Ama dediğim gibi sorunların ne olduğu çok önemli ve belirleyici burada..
Düzeltilebilirse onun yola devam ederim ama sorun karakterdeyse o zaman düzelmiyor sadece rol yapıyor
Düzelmez yine ayrılık olur. Ortada büyük bir aşk ta kalmamış eğer biseyler ciddi anlamda bozulmuşsa. Ben yol verir hayatıma bakarım 🤟🏻
Başkasıyla eski hatalara düşmeden sağlıklı bir ilişki
Ne onunla bir şeyleri düzeltmek nede başkasıyla yeniden başlamak her ikisinide istemiyorum
Basķasıyla başlamak daha heyecanlı ve doyumsuz oluyor. Aynı kasıyo
Düzelterek devam etmeyi tercih ederdim ama artık ne yapsamda o güveni alamam eskisi olmaz
Yeniden başlamak en iyisi hata neyse düzelse bile tekrar dile gelir en iyisi önüne bakmaktır
thank you, next
Yeniden başlamak başkasıyla
Ne o ne de bir başkası. Ben ve ben.
Düzeltip devam etmeyi tercih ederim
Yeni defter her zaman daha temiz olur
Başkasıyla yeniden başlamak.
Başkası tabi geçmişin tekrarını yaşamak istemem
başkasıyla yeniden başlamak
Birşeyler düzelmiyorsa uğraşmanın anlamı yok
ikisinin arasında kaldıysan ikinci şık direk elenir
Başkasıyla. O hiçbir şeyi düzeltemez.
Onunla bir şeyleri düzeltmeyi isterim
Onunla duzeltmek imkansiz
neden diğer yanağımı çevirmem mi gerekiyor?
Degecekse duzeltmek
devamli update iyidir
Hiç bişey duzelmez
Uğraşmam
Başkasıyla başlamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?