Yeni biriyle tanışmak mı, eski sevgiliye geri dönmek mi? Eski sevgilim yeniden deneyelim diyor?

Neden bunu bu saatte yazıyorum bilmiyorum ama çok kararsızım bana yardımcı olun lütfen.
Benim 1 yıl süren bir ilişkim vardı 6 ay öncede bitti ben ona çok güveniyordum ve deli gibide aşıktım o bana ilişkinin başında çok ilgi göstermedi ben ona çok fazla ilgi gösterdim pek aramaz sormazdı ben aradığımda da niye arıyorsun ya diyip ters ters konuşurdu. İlişkimizin bitme sebebide beni artık eskisi kadar sevmediğini söyledi çok ısrar ettim ama dinlemedi ayrıldık. Ağustos ayında yakın olduğum bir erkek arkadaşımın doğum günü partisi vardı gittim normal arkadaşlarımla otururken yeni taşınan alt komşusuda geldi onunlada tanıştık ortalama bir tipti diksiyonu ses tonu çok iyiydi parti bittikten sonra doğum günü olan erkek arkadaşıma hoş kız tanışabilirmiyiz demiş arkadaşım da bana sordu numaranı vereyimmi iyi niyetli temiz biri diye bende tamam dedim ağustostan beri beni arar sorar günaydın mesajları atar ben ona mesaj attığımda direk cevap yazar. Bana 2 gün önce benden hoşlandığını daha önce kimseye böyle hissetmediğin beni çok sevdiğini her zaman beni koruyacağını söyledi bende net olarak bir şey demedim eski sevgilim de mesaj atıyor yeniden denesek mi diye ben ne karar vereceğimi bilmiyorum sizce ne demeliyim?
Yeni biriyle tanışmak mı, eski sevgiliye geri dönmek mi? Eski sevgilim yeniden deneyelim diyor?