Neden bunu bu saatte yazıyorum bilmiyorum ama çok kararsızım bana yardımcı olun lütfen.
Benim 1 yıl süren bir ilişkim vardı 6 ay öncede bitti ben ona çok güveniyordum ve deli gibide aşıktım o bana ilişkinin başında çok ilgi göstermedi ben ona çok fazla ilgi gösterdim pek aramaz sormazdı ben aradığımda da niye arıyorsun ya diyip ters ters konuşurdu. İlişkimizin bitme sebebide beni artık eskisi kadar sevmediğini söyledi çok ısrar ettim ama dinlemedi ayrıldık. Ağustos ayında yakın olduğum bir erkek arkadaşımın doğum günü partisi vardı gittim normal arkadaşlarımla otururken yeni taşınan alt komşusuda geldi onunlada tanıştık ortalama bir tipti diksiyonu ses tonu çok iyiydi parti bittikten sonra doğum günü olan erkek arkadaşıma hoş kız tanışabilirmiyiz demiş arkadaşım da bana sordu numaranı vereyimmi iyi niyetli temiz biri diye bende tamam dedim ağustostan beri beni arar sorar günaydın mesajları atar ben ona mesaj attığımda direk cevap yazar. Bana 2 gün önce benden hoşlandığını daha önce kimseye böyle hissetmediğin beni çok sevdiğini her zaman beni koruyacağını söyledi bende net olarak bir şey demedim eski sevgilim de mesaj atıyor yeniden denesek mi diye ben ne karar vereceğimi bilmiyorum sizce ne demeliyim?
Benim 1 yıl süren bir ilişkim vardı 6 ay öncede bitti ben ona çok güveniyordum ve deli gibide aşıktım o bana ilişkinin başında çok ilgi göstermedi ben ona çok fazla ilgi gösterdim pek aramaz sormazdı ben aradığımda da niye arıyorsun ya diyip ters ters konuşurdu. İlişkimizin bitme sebebide beni artık eskisi kadar sevmediğini söyledi çok ısrar ettim ama dinlemedi ayrıldık. Ağustos ayında yakın olduğum bir erkek arkadaşımın doğum günü partisi vardı gittim normal arkadaşlarımla otururken yeni taşınan alt komşusuda geldi onunlada tanıştık ortalama bir tipti diksiyonu ses tonu çok iyiydi parti bittikten sonra doğum günü olan erkek arkadaşıma hoş kız tanışabilirmiyiz demiş arkadaşım da bana sordu numaranı vereyimmi iyi niyetli temiz biri diye bende tamam dedim ağustostan beri beni arar sorar günaydın mesajları atar ben ona mesaj attığımda direk cevap yazar. Bana 2 gün önce benden hoşlandığını daha önce kimseye böyle hissetmediğin beni çok sevdiğini her zaman beni koruyacağını söyledi bende net olarak bir şey demedim eski sevgilim de mesaj atıyor yeniden denesek mi diye ben ne karar vereceğimi bilmiyorum sizce ne demeliyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Senin hikayende yeni biriyle tanışmak daha doğru canım. Yeniden deneseniz ne degisecek ki? Yeni birisi her zaman daha iyidir. Ona harcadığım emek bosa gitmesin falan diye düşünüyorsun asla düşünme. Biz en cok bundan kaybediyoruz, gerektiğinde kiclarina tekmeyi atamadigimizdan.
Yeni tanıştığınla ilerlemelisin bence.
Ayrica yeni cocuk 8 aydir mesaj atiyor, exinden 6 ay once ayrilmissin bi tutarsızlık oldu bende mfmdm
Zaten ilişkimiz son 2 3 ay pek konuşmadık beni hiç sevgilisi olarak görmüyordu ben ısrar ettikçe o tersliyordu
Arkadaş olarak konuşuyorduk bir de aynı üniversiteden mezunmuşuz
Seni istemeyeni sen hiç isteme bence
1 kitap 2 kere okunursa sonu değişmez güzelim ayrıca sana iyi gelseydi şu an geride (eskide) ne işi var eski sevgili bir sorunsaldır.
exten hiç bir şey olmaz
Eski adı üstünde eski yani yenisine bak
Bence eskiye dönme hiçbir zaman eskisi gibi olmaz!
Nasıl biriydi?
Kim?
Eskisi?
Aslında ilişkimiz başlamadan önce gözüme çok iyi biri olarak gözüküyordu biraz keko bir tipti tesbih sallayan lanlı lunlu konuşan ağzından küfür eksik olmayan ama bir o kadarda çocukları seven hayvanlara değer gösteren biriydi başta bu özelliklerine tutulmuştum zaten.
Hanzo yani. Önermem. Kadınına ilgiyi eksik verirse yeniden ayrılmanız olası. Biraz kibarlık hiç zor değil.
Hayatındaki tek kadında değilmişim zaten 😔
Yapısı öyle ise sal gitsin. Ben yaşanmışlık ve tanışmışlık için eskisi daha iyidir dicektim ama hanzolardan hiç haz etmiyorum. İlişki bir süre sonra yavan bir hal alıyor.
Böyle düşünen ilk defa bir beyefendi görüyorum, Allah sizi hak edecek birini çıkarsın karşınıza. Çıktıysa da çok mutlu olun.
Sağolun sizide ☺️