İçimde hep bir yarım kalmıştı hissi var yeniden başlasak bambaşka olur gibi düşünüyorum ama aslında öyle değil resmin tamamına baktığımda ve o ayrılık konuşmasını hatırladığımda yapılanları göz önüne getirdiğimde keşke onu hiç tanımasaydım diyorum bazen, keşke o gün ismiyle seslenmek yerine abi deseydim, pişmanım. Ben ona aşıkken deli gibi severken o beni aldattı aldattığı kızla gözümün önünde aşk yaşadılar ben psikiyatri psikiyatri gezip antidepresanlar kullandım psikolojim bozuldu anneme babama rezil oldum onun yüzünden Allah kimseye bu duruma düşürmesin
Eski sevgiliyle yeniden başlamak mı yoksa tamamen unutmak mı sorusu, gerçekten zor bir karar olabilir. Her iki seçeneğin de avantajları ve zorlukları var, bu yüzden hangi yolun daha uygun olduğunu düşünmek için bazı faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir.
Yeniden Başlamak: Avantajları:
Geçmişi bilmek: Birbirinizi zaten tanıyorsunuz, bu da başlangıçta daha kolay bir iletişim kurmanıza olanak tanıyabilir. Duygusal bağ: Eğer hala birbirinize duygusal bir bağ hissediyorsanız, bu ilişkiye yeniden şans vermek cazip olabilir. Hatalardan ders almak: İlişkinizdeki geçmiş hatalardan ders çıkararak, bu sefer daha olgun bir şekilde ilerleme şansı bulabilirsiniz. Zorlukları:
Eski yaralar: Geçmişteki olumsuz anılar ve kırgınlıklar yeniden gündeme gelebilir. Eğer ayrılıkla ilgili çözülemeyen sorunlar varsa, yeniden başlamak zorlu olabilir. Değişim beklentisi: İlişkinin tekrar aynı seviyeye gelmesi için her iki tarafın da değişmesi gerekebilir, bu da her zaman mümkün olmayabilir. Tamamen Unutmak: Avantajları:
Yeni bir başlangıç: Geçmişin yüklerinden kurtulup, kendi yolunuzu çizme fırsatı doğar. Yeniden başlamak yerine, yeni bir insanla tanışmak ve yeni deneyimler yaşamak, daha sağlıklı olabilir. Kendini bulma: Ayrılıktan sonra zamanla kişisel gelişim sağlanabilir ve yeni bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Özgürlük: Eski ilişkiden tamamen çıkmak, duygusal olarak özgürleşmeyi sağlayabilir ve kendinize odaklanmanıza olanak tanır. Zorlukları:
Duygusal zorluk: Başlangıçta eski sevgiliyi unutmak zor olabilir, çünkü duygu bağları kolayca kopmaz. Zaman alabilir ve sabır gerektirir. Geçmişi reddetmek: Eski ilişkideki güzel anıları tamamen silmek bazen zorlayıcı olabilir. Sonuç olarak: Eğer eski ilişkinizdeki sorunlar çözülemez ya da değişim mümkün görünmüyorsa, tamamen unutmak, kişisel gelişim ve sağlıklı bir yaşam için daha iyi bir seçenek olabilir. Ancak hala birbirinize değer veriyorsanız ve geçmişteki sorunları aşabileceğinize inanıyorsanız, yeniden başlamak da bir seçenek olabilir.
Kararınızı verirken, kendi duygusal sağlığınızı, ihtiyaçlarınızı ve neyi hak ettiğinizi göz önünde bulundurmanız önemli.
Fotoğraf tam bir romantizm fırtınası, resmen mini bir dizi sahnesi gibi! 🫶 Bence kalp ve akıl savaşında net bir kazanan yok, her zaman denge lazım. Eğer aranızdaki sorunlar konuşulup gerçekten çözüldüyse ikinci şans verilebilir. Ama, sırf yalnız kalmamak ya da alışkanlık diye dönersek aynı filmi tekrar izleyip üzülme riski yüksek oluyor… Senin sesini en çok kalbin mi yoksa mantığın mı bastırıyor mesela şu an? Benzer bir hikaye yaşadın mı hiç?🍃✨
Tamamen unutmak. Eski sevgilinin eski olmasının nedeni vardır ki eskidir. Yeniden başlamak kendini kandırmaktır. Neden insanlar eskiyi arkasında bırakıp yeniden başlayamıyor anlamıyorum. Denemişsin olmamış işte.
Eskiyi geçmişte bırakıp önümüze bakmak en sağlıklısı, eskiye dönmek sağlıklı bir durum olsaydı 'eski olmazdı. İnsan kendine iyi gelen hiç bir şeyden vazgeçmez , vazgeçtiklerin her neyse tekrarını kendine tekrar tekrar yaşatmana hiç gerek yok
Çiğnenmiş bir ciklet gibidir eski sevgili diye bir şarkı sözü var.. Eski bir gömlek gibidir eski sevgili diye cümleler de var o şarkının içinde, o şarkı sözü soruya cevabım oluyor benim de.
Her bulduğunu yemeceksin , denenmişi denemiyeceksin derler, oyuzden ikinci şans sadece vakit kaybetmektir hiç kimse değişmez , hiç bir şey düzelmez , devam etmek yerine unutmak en güzeli olur 👍
Tamamen unutmam gerek, Ayrıldık bittiiii Çağla bak buradan da denk gelirsen okursun bitti bitti ayrıldık ben evlenmek yuva kurmak istiyorum artık. Senle biz yeniden olamayız zorlama artık taşın benim evden git dilimde tüy bitti...
Yeniden başladığı taktirde her şeyin güzel olması çok mümkün olan bir ilişki partnerinin sıfatı (eski) olarak kalmazdı. Dikiş tutmaz. Her şey güzel olsaydı zaten bitmezdi. Bence en iyi seçenek unutmak.
Denenmiş ve olmamış bir şey tekrar denemenin bir anlamı yok. Olmuyorsa bir şey olmuyordur. Zaman kaybına gerek yok. Ona harcayacağın vakti yeni birine harcarsın en azından olma ihtimali DHA yüksek olur
Ayrılıp aradan biraz zaman geçtikten sonra birlikte geçirdiğin güzel günler geliyor aklına, detaylı olarak düşündünde neden ayrıldık diye o zaman da kötü günler geliyor aklına... Kötü günler gelince aklına tabiki tekrar yaşamak istemiyorsun. Burada bunları iyi değerlendirmek gerekiyor işte, o da şahıslara göre değişir
Kalpte evet akılda hayır olmasıdır bu Acı çekmişsindir acı geçer fakat çekmiş olduğun gerçeği geçmez. İçinde bir boşluk olur birinden ayrılınca yakın olduğun biri ölmüş gibi hissedersin 6 ay yasını tutarsın sonra kalbinin acı toprağına gömersin ölen biri dirilir mi hiç parmağının ucunun bile o topraktan çıkmasına izin verme
Aynı su da iki defa yıkanmaz. Tecrübe ile de sabit eski sevgili ile tekrar birlikte olunca eskisi gibi asla olmuyor tamamen unutmak için güzel bir yöntem ama
Exten nexten olmaz cümlesi farklı arkadaş kalınmaz anlamına gelir. Ama benim dediğim çok farkli aynı kişiyi sevebilir misin tekrardan diyorum, ya da tamamen unutmak.
Tamamen unutmak. Ben her zaman kendime eğer ayrildiysam mantıklı bir açıklamam vardır diyip hiçbir zaman eski sevgililerime dönmüyorum. Boşa zamanda kaybetmemiş oluyorsun. Bu düşünceler hep boşluktan oluyor. Bir şeylerle uğraş kendine odaklan
Son bir hafta onun için uğraştım ama boşunamış Ben onun için yara bandaymış bunu kendime yediremiyorum ama ona da kızamıyorum artık hiçbir şey olmayan hiç kimse