Eski (Memiş) sevgiliyle tekrar başlamak?

Sevgilimle 3 sene birlikte olduktan sonra normal bi ayrılık yaşadık 2 sene kadar peşinden bitmesin diye çok emek verdi sürekli aradı yazdı konuşmak istedi ben tersledim ama koparmadık bi türlü sürekli konuşuyorduk buluşuyorduk beraber kaldığımızda oluyordu kalınca sevişiyprduk falan neyse en son askere gitmeden aramız bozuktu çağırdım 50 km yol geldi sırf görüşelim diye gece yanıma geldi aynı şeyler yaşandı falan ben yine bıraktım sonra askerde aradı konuştuk ben yine ittim gelme gitme konuşma benimle diye artık 2 senenin somunda artık vazgeçti sevgili yapmış 3-5 aylık benimle yaşadıklarını sevişme gibi öpüşme elleşme sürtünme askerden geldikten sonra tekrar başladık ben yazdım bu sefer tekrar herşey yoluna girdi sadece bana sevgilisi olduğunu söyledi yaşadıklarını daha düne kadar anlatmadı ben bunları öğrendikten sonra o Koza konduramadım kendimi de iyi hissetmiyorum, sen hayatımda yoktun beni terkettin o kadar üstelemeye rağmen diyor. çok pişmanım yaşadıklarım için diyor benim onunla alakalı sevgisinden sadakatinden şüphem yok dün akşam attığı mesajda Allah bundan sonra ki hayatımda sensiz bi gün göstermesin yazmış sizce durum nedir bu yaşananları unutabilip yola devam edebilirmiyim lütfen yardımcı olun
Eski (Memiş) sevgiliyle tekrar başlamak?