Eskiden yaşanan kavgalar ayrılık falan unutulup yeni tanışıyormuş gibi yeniden başlanır mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle, ilişkinin neden sona erdiğini ve bu durumun üzerinden ne kadar süre geçtiğini değerlendirmek önemlidir. İlişkinin sona erme nedenleri üzerinde dürüst bir şekilde düşünmek, yeniden birlikte olmanın olası sonuçlarını anlamanıza yardımcı olabilir. Eğer ilişkinin sona ermesinin altında yatan temel problemler çözülmemişse, aynı sorunların yeniden ortaya çıkma ihtimali yüksektir.
Ayrıca, eski sevgilinizle aranızdaki iletişimi değerlendirmeniz ve hala birbirinize karşı duygusal olarak bağlı olup olmadığınızı anlamanız önemlidir. Eğer eski sevgilinizle iletişim kurmuyorsanız veya duygusal bir bağınız kalmadıysa, yeniden ilişkiyi başlatmak zor olabilir.
Eski sevgiliyle ilişkiyi tekrar başlatmaya karar verirseniz, olası zorlukları göze almalısınız. İlişkinin yeniden başlaması, geçmişte yaşanan sorunların üzerine yeni sorunlar eklemesi riskini de içerir. Bu nedenle, ilişkinin geleceği hakkında net bir vizyon ve karşılıklı anlayış çok önemlidir.
Eski sevgiliyle ilişkiyi tekrar başlatmak istiyorsanız, bunu yapmadan önce iyi düşünmek ve dürüst bir şekilde kendi duygularınızı ve beklentilerinizi anlamak çok önemlidir. Bu süreçte, bir ilişki danışmanından destek almak da faydalı olabilir. Birlikte olduğunuz eski sevgilinizle ilişkinizi yeniden başlatmak için birlikte çalışarak, ilişkinizi güçlendirecek adımlar atabilirsiniz.
Ancak sıfır olduğun cep telefonuyla ikinci el cep telefonu aynı olmaz aynı heyecanı yaşayamazsın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Olmaz, boşuna hayal kurmayın. Bu konuyu özetlerken hep aynı örneği veriyorum. Bir vazo kırıldı, onu istediğin kadar sağlam yapıştır, ilk günkü gibi olur mu?
411 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olur peki
Soran+1 yılNeed4Read 👏
Soran+1 yılNe demekkk
+1 yılOlmuyor maalesef. Başlarda iyi gidiyor gibi oluyor, her iki taraf da ayrı geçen zamanın etkisiyle birbirini özlediği için güzel davranıyor ama eskiden yaşanan şeyler en ufak bir sürtüşmede hemen eskiye dönüyor. Hiç olmaz demiyorum ama ihtimali düşük ve yıpratıcı. Bir dizinin yeni sezonu gibi olur.
00 Yorumla
+1 yılBelliki ciddi bi uyumsuzluk var ki bu noktaya gelmişsiniz. Aynı sorunları yaşamamanız için en az ikinizden birinin kendini kişisel olarak ciddi oranda değiştirmiş olması gerekir ki bu imkansız gibi bişey. Zira can çıkar huy çıkmazmış
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
134
Cevap
120Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir kitabı ikinci kez okuyunca ya da bir filmi ikinci kez izleyince aynı tadı vermiyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Eski sevgiliden bir halt olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHAyır başlanmaz..
00 Yorumla
+1 yılYeniden gördüğünde, karşılaşmalarınızda heyecandan ellerin titrer hâlâ unutamamışsan..
Sonra başlarsın.
Başta ona olan özlem ve heyecanından kaynaklı görmezden geldiğin şeyler olur..
Sonra zamanla fark edersin ki aynı sorunlar yeniden yaşanıyor..
Çünkü ikiniz de hâlâ aynısınız..
Eğer biraz da toksiklik varsa sizde, birbirinizi her gördüğünüzde "acaba yeniden olur mu?" düşüncesine girersiniz..
Toksiklik her iki tarafı da bitirir.. İkiniz de birbirinize kanmayın, uzak durun..12 Yorumla
Soran+1 yılMutlu huzurlu sağlıklı bir ilişki olmaz mı
- +1 yıl
Olmaz.. Çok istedim denedim zamanında.. Olmuyor öyle gerçekten yormayın birbirinizi..
+1 yılBir tanıdığım sevgilisi ile ayrılıp aradan 4 sene geçtikten sonra şans eseri aynı işyerinde çalışmaya başlamış. Düşman değillermiş ama pek fazla samimiyet de yokmuş aralarında artık.
Bunlar ayrılığın üstünden 4 sene geçtikten sonra yeniden birlikte oldular, sonra evlendiler. Bir kızları, bir oğulları oldu. Dışarıdan bakınca gayet mutlular ama evin içinde neler oluyor bilemem.
Demem o ki, olacağı varsa olur. Net bir dille olmaz demek saçmalık. İlişkinin bitmesine sebep olan hataları yapmayıp kendinize çeki düzen verirseniz neden olmasın.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatimda verdiğim en iyi kararlardan birisi sevgilimden ayrilmakdi. Kaç sene peṣimden koṣtu yinede kabul etmedim. Hala ayrildiğim için kendimle gurur duyuyorum iyi ki ayrildik o kadar güzel bi duygu ki 😍 herkesi toksik iliṣkilerini fark edip ayrilmaya davet ediyorum kendinizi bulut üzerinde yatıyormuṣ gibi rahatlamıṣ hissediyorsunuz ve kesinlikle piṣmanlık çekmiyorsunuz. Meğersem ruhum ne çok acı çekiyormuṣta benim takıntım ve gelecek kaygılarım yüzünden bi son verememiṣim diyorsunuz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlanır tabi ama zamanla aynı sorunlar tekrar tekrar yaşanır... bu şey gibi dır eski bozuk telefonu tekrar kullanmaya çalışmak gibi eski telefonu tekrar dan mecburen kullanın ama aynı sorunlar yine devam edecek bu sorunlar seni sinir edecek sende telefonu ya kıracan ya da kullanmayı bırakacan..
00 Yorumla
+1 yılAdı üzerinde "eski" artık senin onu merhum olarak anman gerekiyor. Yani yeniden başlamak mümkün değil. Değişeceğinizi, farklı olacağını falan düşünme olmayacak. Kimse değişmez (gerçek manada sevenler hariç). Yanlış tavsiye vermek istemem ama şuana kadar eski sevgilisiyle barışıp çok mutlu olan görmedim ben. Sen de bi çevreni incele var mı? O eski sevgililerle evleniyorlar sonra evliliklerinde problem çıkıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAradan ne kadar zaman geçtiğine bağlı. Eğer unutacak kadar zaman geçtiyse muhtemelen tekrar istemez. Ama hâlâ duygularınız varsa elbette karşılıklı emek ve çaba ile düzelir. Boşanıp tekrar evlenenler bile var. Doğru kişi ise neden olmasın. Herkes dışarıdan sanki hiç sorun yaşamıyor gibi görünüyor ama o en sağlam ilişkiler bile ne badireler atlatıyor. Sevgi iyileştirir. Olur yani.
00 Yorumla
+1 yılCristiano Ronaldo Manchester United e geri döndü ama sonu hüsranla bitti. Bu yüzden eski sevgiliye veya seni reddeden birine ikinci şansı vermemek gerek
15 Yorumla- +1 yıl
Şahsen ben de öyleyim sevgilim olsa ikinci şansı vermezdim seviyor olsam bile...
Soran+1 yılEskisi gibi olmuyor mu yani
- +1 yıl
Benim ilişkim olmadı hiç. Bunun örneğini kendimden veremem ama eskisi gibi olma ihtimalinin çok düşük olduğunu düşünüyorum etraftaki izlenimlerden yola çıkarak soyleyecek olursak
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Ne demek. Siz Ne düşünüyorsunuz peki son olarak? Yani bana katılıyor musunuz yoksa aksini mi düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bazı şeyler zamanla unutulmuş gibi olsada unutulmuyor tekrardan hatırlanıyor ilk zamanlar sorun olmaya bilir ancak ilişkiye başlandığında tekrardan o krizlerin daha tahammülsüz daha sorunlu bir halleriyle karşıniza çıkacak o sebepten gerek yok
00 Yorumla
+1 yılAsla sıfırdan olmuyor bir kez bitti mi hiçbişey eskisi gibi olmuyor ki nasıl sıfırdan olsun en iyisi ileride pişman olmadan bitirmek
02 Yorumla
Soran+1 yılBarışınca nasıl oluyor peki eskisi gibi olamıyorsa
- +1 yıl
Kırgınlık oluyor içinde ne kadar iyi olsanda yaptığı şeyi unutamıyosun unuttum sanıyorsun ama tekrar aklına düşüyor mutlaka ayrıca birini affedersen ona tekrar hata yapma şansını veriyosun ve yapmaz sanıyorsun ama tekrar hata yapıyor bu sefer bütün hatalar aklında dönüp duruyor
+1 yılAldatma varsa arada çok zor.
Bide hala onunla konuşuyorsa?
İnkarlar yalanlar. Soruna cevap net : Çok seviyorsan başlanılır. Sadece o kırgınlıkları yenerseniz? Sizden mutlusu olmaz.
00 Yorumla
+1 yılNe sebeble ayrıldığınıza bağlı ergence sebeblerden ayrıldaysanız başlanır yani neden mesajlara cevap vermiyorsun neden arayıp sormuyorsun gibisinden fakat ciddi bi konu ise şiddetten veya geçimsizlikten dolayı aldatmadan dolayı ayrıldaysan başlanmaz çünkü birkere aldatan hep aldatır
00 YorumlaHayatımda hiç sevgilim olmadığı için bilmiyorum ama eski iş yerimden bir çocuk var kendisi sevgilisi ile 4 senedir tanışıyor 3 kere ayrılıp barışmışlar barışılır herhalde
00 YorumlaŞimdi düşün sen eski sevgilinimi özlüyorsun yoksa eskiden yaşadığın şeylerimi onunla yaşadığın şeyleri ilk defa yapmak gibş bir imkan yok her şey baştaki gibi olamaz ayrıldıyaanız vardır bir sebebi ki hiçbir kimse bir kimseyle boşu boşuna yollarını ayrı düşürmez açıkça söyliyecek olursak hayır exten next olmaz kimse alınmasın gücenmesin ama ben çok kez yaşadım barıştığım insanlar ile önceden küsmüş olduğumuz konu üzerine yeniden tartışıp ayrıldık hiç gerek yok zaman kaybına yenisini bul geç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaklaşık 2 aydır tekrar bir aradayız ve her şey çok farklı (iyi yönde). tam olarak neyden kaynaklandı bilmiyorum ama iki tarafta bir şeyleri göze almalı. kendinde ki olumsuz yönlerini geliştirmeye çalışmalı :) oluyor 🌟
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbunun öncesi 3 sene sıkıntıydı..
Soran+1 yılSeninki de sosyal medyada tanımadığı kızları takip ediyor mu pekş
Cevap sahibi+1 yılkonuşmadığımız sürede bunu yapmıştı
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılBiz yeniden başlamişdik bi halt falan da olmadı. Tekrar tekrar eski konular açiliyor istər istemez. O yüzden yapma derim
04 Yorumla
Soran+1 yılEskisi gibi olmuyor mu heyecan heves falan
- +1 yıl
Hayır kesinlikle ama kesinlikle olmuyor, inan bana, karşi taraf yaptigi hataları tekrar tekrar yapicak. Ve yine de üzulen taraf sen olucaksin. Şimdi üzülebilirsin ve yine yeniden başlamak isteyebilirsin bunlarin hepsi geçici. Zaten onu bi gün unutucaksin. Bende onu affettim hemdee kaç defalarla. Hatta beni aldattiginda bile göz yumdum mal gibi. Ama yine de üzülen taraf ben oldum.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılHakkında hayırlısı olsun
başlanmaz olmaz yapılmaz yapan da hayatının en iz bırakıcı zamanlarını yaşar eski sevgilimle yaklaşık 2-3 aylık aralarla 4-5 defa tekrar barıştık olmadığını gördük daha öncesinde ama yine de devam ettik bazı şeyleri zorlamamak gerek çünkü yine aynısı oluyor olan da kendinize oluyor
değişen bir şey yok maalesef ki00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSizinki yeni bir başlangıç mı? Yoksa yaşanmışlıkları bir kilimin altına itelemek mi? Unutmak öyle kolay değil ayrıca
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden kolay olmasın
- +1 yıl
mesela hiç aldattı mı seni?
Soran+1 yılAldatmadı
- +1 yıl
ok
bazı şeyleri unutmak kolay olmuyor bazı şeylerde yıllar geçse de yeni gibi hatırlanıyor senin unutmak istediğin şeyler küçük sıradan şeylerdir umarım
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yeni tanışıyor gibi olmaz. Mevcut yaşanmışlıklar iki tarafın da tavırlı olmasına neden olur.. Ama ayrıldıktan sonra daha kötü kişilerle karşılaştıysa kişiler, yeni bir şans verilebilir
00 Yorumla
+1 yılAz önce beni heryerden engelledi lanet olsun ona, Bütün emeklerim Hayellerim çöpe gitti ona Hakkımı helal etmiyorum
00 YorumlaÖzlediğin için tekrar başlayacaksın, maksimum 2 ay sonra aynı sorunlar yaşanacak ve ayrılacaksın. Yani eski sevgili ile sıfırdan başlanmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. İlk zamanlar özlem ile bazı şeyler görmezden gelinir ama daha önce yaşadığınız şeyler mutlaka yine yaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoracagim soruya durustce cevap ver olur veya olmaz soyliyeyim!
cocugun hayatina birileri girmistir illaki baskasinin bedenine soyle dokundu, acaba bu seyi hangi kizda ogrendi gibi sorular sorma ihtimalin var mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Neredeyse bir yıldır bunun için uğraşıyorum ama olmuyor bir türlü. Başka kişilerden de hoşlanamıyorum öyle sıkıştım kaldım
00 Yorumla
+1 yılBaşlamak başlı başına hata olur.
Başladığını varsayalım. Sıfırdan başlamak mümkün olmaz. Eksilerden başlar. 😉00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiçbir şey kaldığı yerden başlamaz çünkü uzayda zaman bükülmüş her şeyin konumu ve içeriği değişmiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır unutulmayacak hiçbir şey. Sadece unutmuş gibi yapacaksınız en ufak sorunda büyük bir kaosa dönüşüp tekrar ayrılacaksınız
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle önermediğim bir şey. Kötü bir bitiş olduysa hele, hiç bulaşmayın. İlkinden daha kötü bitiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTerbiyesizlik yok ise seni baskasi icin birakmadiysa aldatma vb olaylar dışında ayrılmanın tek sebebi anlaşamamazlıksa neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılMümkün değil ayrılacak dereceye gelip bağlar koparsa bidaha zor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ayrılacak bağlar kopacak duruma geldiysen orada bitmiştir işde kşmse kendinden kolay kolay ödün vermez hani derlerya huylu huyundan vazgeçmez
Eskiden ex olmaz zamanın da olmadıysa gene olmaz bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılO artık ikici el sıfırdan başlanmaz bence ama siz bilirsiniz.
10 Yorumla Ben denedim. Olmadı. Çünkü sevgide büyük bir yara oldu. Garipti, tavsiye etmiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmuyor. Ben denedim daha da mahvetti beni gitti. Allah cennet kokusu koklatmasın. Cehennemde cayır cayır yansın.
12 Yorumla
Soran+1 yılEski mevzular mı açılıyor
Cevap sahibi+1 yılDaha beterini yaptı.
Herkes de sanıyor ki yenisi eskisinden daha iyi olacak. Üstüne 5 kişi değiştirmisler aklında kalanın, boş boş konuşuyorlar. Olacakla olamayacagin ayarını en iyi sen bilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlanabilir. Özellikle kısa sürdüyse daha önce.
00 Yorumla Bardak kırılınca ne yaparsan yap eskisi gibi olmaz. Yani hayatta hiç bişey ilk olduğu gibi olmaz.
00 YorumlaHerşeyini bildiğin insanla
Sıfırdan başlayamazsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. Saygısızlık yapılmamışsa, yüzgöz olunmamışsa devam edilebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Başlanabilir gibi ama yeniden güvenmek biraz zaman alacaktır tabi
00 YorumlaBen ayrıldığım insandan soğuyorum hemen.. Tekrar sıfırdan başlamam pek mümkün değil..
00 Yorumla
+1 yıliki tarafta pişman olmuş akıllanmışsa sıfırdan başlanır
00 Yorumla
+1 yılBir hafta önceki aynı yemek tekrar ısıtılıp yenmez...
00 Yorumla
+1 yılİki tarafın da olgun ve aklı başında olması gerekir.
00 YorumlaEski sorunlardan ders çıkarılıp birşeyler düzelirse olabilir
00 YorumlaUzun yıllar geçmişse hatalardan ders çıkarılmışsa belki ,
Ama ben yapmazdım.01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynı yolu yürümek olur ilkin de ne oldu ise aynısı olacak
00 Yorumla Alice harikalar ve rüyalar diyarindan selamlar. Olmaz o iş
00 YorumlaYok ya eski konular bir yerden sonra açılır tadınızı kaçırır
10 Yorumla
+1 yılBeraber olmak isteyene de, olmak istemeyene de bahane çok ;)
00 Yorumla
+1 yılBenim için asla kırılan kalp tekrar tamiri olur ama eskisi olmaz asla yeniden başlamam
00 Yorumla
+1 yılEski sevgili adı üzerinde. Denenmiş denenmez.
00 Yorumla
+1 yılExten next olmaz hele sıfırdan olmaz o iş kaldığı yerden devam eder uzun sürmez
00 Yorumla
+1 yıltanışılır ama eskisi gibi asla olmaz. akılda kalır yani ne yaşandıysa
00 YorumlaEski bitmiş bir ilişki asla eskisi gibi olmayacaktır ben normal arkadas dahi olmam
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyler pişip pişip önüne gelir karın ağrısı yapar ama iyisi sen karın ağrısı yapma boş yere
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlayan çok tabi. Daha kolay geliyor bazılarına yeni birini en baştan tanımaktansa
00 Yorumla Başlanılmaz benim bir ilişkim oldu sanaldan aradan 1 yıl geçti eski sevgilim geri geldi ben de kabul etmedim çünkü her şey 1 kereden olur 10 kereden değil o eskiden ilk tanıştım gibi bir an bir mutluluk oluşmas
00 Yorumla- Devamını Gör (194)
Devamını Gör(239)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem