• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski sevgili ile sıfırdan başlanır mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
719
Yapay Zekaya Sor

Eskiden yaşanan kavgalar ayrılık falan unutulup yeni tanışıyormuş gibi yeniden başlanır mı

Eski sevgili ile sıfırdan başlanır mı?
Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
27 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ƘıԼıCƘiƦAƝ
    ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Öncelikle, ilişkinin neden sona erdiğini ve bu durumun üzerinden ne kadar süre geçtiğini değerlendirmek önemlidir. İlişkinin sona erme nedenleri üzerinde dürüst bir şekilde düşünmek, yeniden birlikte olmanın olası sonuçlarını anlamanıza yardımcı olabilir. Eğer ilişkinin sona ermesinin altında yatan temel problemler çözülmemişse, aynı sorunların yeniden ortaya çıkma ihtimali yüksektir.

Ayrıca, eski sevgilinizle aranızdaki iletişimi değerlendirmeniz ve hala birbirinize karşı duygusal olarak bağlı olup olmadığınızı anlamanız önemlidir. Eğer eski sevgilinizle iletişim kurmuyorsanız veya duygusal bir bağınız kalmadıysa, yeniden ilişkiyi başlatmak zor olabilir.

Eski sevgiliyle ilişkiyi tekrar başlatmaya karar verirseniz, olası zorlukları göze almalısınız. İlişkinin yeniden başlaması, geçmişte yaşanan sorunların üzerine yeni sorunlar eklemesi riskini de içerir. Bu nedenle, ilişkinin geleceği hakkında net bir vizyon ve karşılıklı anlayış çok önemlidir.

Eski sevgiliyle ilişkiyi tekrar başlatmak istiyorsanız, bunu yapmadan önce iyi düşünmek ve dürüst bir şekilde kendi duygularınızı ve beklentilerinizi anlamak çok önemlidir. Bu süreçte, bir ilişki danışmanından destek almak da faydalı olabilir. Birlikte olduğunuz eski sevgilinizle ilişkinizi yeniden başlatmak için birlikte çalışarak, ilişkinizi güçlendirecek adımlar atabilirsiniz.

Ancak sıfır olduğun cep telefonuyla ikinci el cep telefonu aynı olmaz aynı heyecanı yaşayamazsın

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Need4Read
    Need4Read Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl

Olmaz, boşuna hayal kurmayın. Bu konuyu özetlerken hep aynı örneği veriyorum. Bir vazo kırıldı, onu istediğin kadar sağlam yapıştır, ilk günkü gibi olur mu?

4
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl olur peki

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      +1 yıl

Eski sevgiliden medet ummayı bırak, önüne bak..

Yorumla
    • mavimms
      mavimms
      +1 yıl

insanlar vazo mu abi

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      +1 yıl

Buna teşbih denir, yani benzetme. Teşbihte hata olmaz. Birazcık kitap okuyun bence..

Yorumla
    • mavimms
      mavimms
      +1 yıl

çok okudum, halâ da okuyorum. İnsanların vazoya benzetilme teşbihini de yanlış buldum. 1 sene önce ki düşüncelerim ve şu an ki düşüncelerim arasında dağlar kadad fark var. Genç yaşta insanlar sürekli değişip olgunlaşabiliyor. Vazo ise vazodur.

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      +1 yıl

İşte okumuşsun ama hayal dünyanı pek geliştirememişsin. Sorun orada. Mesele insanı vazoya benzetmek değil, ben orada bir durum benzetmesi yaptım, okuyan herkes de anladı. Senin takılman çok ilginç..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Need4Read 👏

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      +1 yıl

EİG için teşekkürler 🙏😇

Yorumla
    • mavimms
      mavimms
      +1 yıl

Üniversite sınavında derece yapmış biriyim, ne anlatmaya çalıştığınızı gayet iyi anladım. Durum benzetmenizin ve düşüncenizin yanlış olduğunu düşündüğümü anlatmaya çalıştım, iyi akşamlar.

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      +1 yıl

Soran arkadaş, sakın eski sevgili mevzusuna tekrar dalayım deme, yaşandı ve tecrübe edildi. Bir faydası yok.. Tekrar teşekkürler EİG için..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne demekkk

Yorumla
  • slytherin_varisi
    slytherin_varisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Olmuyor maalesef. Başlarda iyi gidiyor gibi oluyor, her iki taraf da ayrı geçen zamanın etkisiyle birbirini özlediği için güzel davranıyor ama eskiden yaşanan şeyler en ufak bir sürtüşmede hemen eskiye dönüyor. Hiç olmaz demiyorum ama ihtimali düşük ve yıpratıcı. Bir dizinin yeni sezonu gibi olur.

0
    0 Yorumla
  • Menekşe1001
    Menekşe1001 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 102 , eic 93%
    +1 yıl

Belliki ciddi bi uyumsuzluk var ki bu noktaya gelmişsiniz. Aynı sorunları yaşamamanız için en az ikinizden birinin kendini kişisel olarak ciddi oranda değiştirmiş olması gerekir ki bu imkansız gibi bişey. Zira can çıkar huy çıkmazmış

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

134

Cevap

120

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Bir kitabı ikinci kez okuyunca ya da bir filmi ikinci kez izleyince aynı tadı vermiyor.

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı.

Eski sevgiliden bir halt olmaz

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.

HAyır başlanmaz..

0
    0 Yorumla
  • igdonducakss
    igdonducakss Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Yeniden gördüğünde, karşılaşmalarınızda heyecandan ellerin titrer hâlâ unutamamışsan..
    Sonra başlarsın.
    Başta ona olan özlem ve heyecanından kaynaklı görmezden geldiğin şeyler olur..
    Sonra zamanla fark edersin ki aynı sorunlar yeniden yaşanıyor..
    Çünkü ikiniz de hâlâ aynısınız..
    Eğer biraz da toksiklik varsa sizde, birbirinizi her gördüğünüzde "acaba yeniden olur mu?" düşüncesine girersiniz..
    Toksiklik her iki tarafı da bitirir.. İkiniz de birbirinize kanmayın, uzak durun..

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mutlu huzurlu sağlıklı bir ilişki olmaz mı

Yorumla
    • igdonducakss
      igdonducakss
      +1 yıl

Olmaz.. Çok istedim denedim zamanında.. Olmuyor öyle gerçekten yormayın birbirinizi..

Yorumla
  • BirazAgresif
    BirazAgresif Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bir tanıdığım sevgilisi ile ayrılıp aradan 4 sene geçtikten sonra şans eseri aynı işyerinde çalışmaya başlamış. Düşman değillermiş ama pek fazla samimiyet de yokmuş aralarında artık.

Bunlar ayrılığın üstünden 4 sene geçtikten sonra yeniden birlikte oldular, sonra evlendiler. Bir kızları, bir oğulları oldu. Dışarıdan bakınca gayet mutlular ama evin içinde neler oluyor bilemem.

Demem o ki, olacağı varsa olur. Net bir dille olmaz demek saçmalık. İlişkinin bitmesine sebep olan hataları yapmayıp kendinize çeki düzen verirseniz neden olmasın.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hayatimda verdiğim en iyi kararlardan birisi sevgilimden ayrilmakdi. Kaç sene peṣimden koṣtu yinede kabul etmedim. Hala ayrildiğim için kendimle gurur duyuyorum iyi ki ayrildik o kadar güzel bi duygu ki 😍 herkesi toksik iliṣkilerini fark edip ayrilmaya davet ediyorum kendinizi bulut üzerinde yatıyormuṣ gibi rahatlamıṣ hissediyorsunuz ve kesinlikle piṣmanlık çekmiyorsunuz. Meğersem ruhum ne çok acı çekiyormuṣta benim takıntım ve gelecek kaygılarım yüzünden bi son verememiṣim diyorsunuz.

1
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Başlanır tabi ama zamanla aynı sorunlar tekrar tekrar yaşanır... bu şey gibi dır eski bozuk telefonu tekrar kullanmaya çalışmak gibi eski telefonu tekrar dan mecburen kullanın ama aynı sorunlar yine devam edecek bu sorunlar seni sinir edecek sende telefonu ya kıracan ya da kullanmayı bırakacan..

0
    0 Yorumla
  • kendineedebiyatci
    kendineedebiyatci Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Adı üzerinde "eski" artık senin onu merhum olarak anman gerekiyor. Yani yeniden başlamak mümkün değil. Değişeceğinizi, farklı olacağını falan düşünme olmayacak. Kimse değişmez (gerçek manada sevenler hariç). Yanlış tavsiye vermek istemem ama şuana kadar eski sevgilisiyle barışıp çok mutlu olan görmedim ben. Sen de bi çevreni incele var mı? O eski sevgililerle evleniyorlar sonra evliliklerinde problem çıkıyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aradan ne kadar zaman geçtiğine bağlı. Eğer unutacak kadar zaman geçtiyse muhtemelen tekrar istemez. Ama hâlâ duygularınız varsa elbette karşılıklı emek ve çaba ile düzelir. Boşanıp tekrar evlenenler bile var. Doğru kişi ise neden olmasın. Herkes dışarıdan sanki hiç sorun yaşamıyor gibi görünüyor ama o en sağlam ilişkiler bile ne badireler atlatıyor. Sevgi iyileştirir. Olur yani.

0
    0 Yorumla
  • vysel_akts
    vysel_akts Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Cristiano Ronaldo Manchester United e geri döndü ama sonu hüsranla bitti. Bu yüzden eski sevgiliye veya seni reddeden birine ikinci şansı vermemek gerek

1
    5 Yorumla
    • vysel_akts
      vysel_akts
      +1 yıl

Şahsen ben de öyleyim sevgilim olsa ikinci şansı vermezdim seviyor olsam bile...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eskisi gibi olmuyor mu yani

Yorumla
    • vysel_akts
      vysel_akts
      +1 yıl

Benim ilişkim olmadı hiç. Bunun örneğini kendimden veremem ama eskisi gibi olma ihtimalinin çok düşük olduğunu düşünüyorum etraftaki izlenimlerden yola çıkarak soyleyecek olursak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
    • vysel_akts
      vysel_akts
      +1 yıl

Ne demek. Siz Ne düşünüyorsunuz peki son olarak? Yani bana katılıyor musunuz yoksa aksini mi düşünüyorsunuz?

Yorumla
  • ALTAYBEY
    ALTAYBEY Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Bazı şeyler zamanla unutulmuş gibi olsada unutulmuyor tekrardan hatırlanıyor ilk zamanlar sorun olmaya bilir ancak ilişkiye başlandığında tekrardan o krizlerin daha tahammülsüz daha sorunlu bir halleriyle karşıniza çıkacak o sebepten gerek yok

0
    0 Yorumla
  • sericevappls
    sericevappls Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 84%
    +1 yıl

Asla sıfırdan olmuyor bir kez bitti mi hiçbişey eskisi gibi olmuyor ki nasıl sıfırdan olsun en iyisi ileride pişman olmadan bitirmek

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Barışınca nasıl oluyor peki eskisi gibi olamıyorsa

Yorumla
    • sericevappls
      sericevappls
      +1 yıl

Kırgınlık oluyor içinde ne kadar iyi olsanda yaptığı şeyi unutamıyosun unuttum sanıyorsun ama tekrar aklına düşüyor mutlaka ayrıca birini affedersen ona tekrar hata yapma şansını veriyosun ve yapmaz sanıyorsun ama tekrar hata yapıyor bu sefer bütün hatalar aklında dönüp duruyor

Yorumla
  • CarelerCaresizzz
    CarelerCaresizzz Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Aldatma varsa arada çok zor.

Bide hala onunla konuşuyorsa?

İnkarlar yalanlar. Soruna cevap net : Çok seviyorsan başlanılır. Sadece o kırgınlıkları yenerseniz? Sizden mutlusu olmaz.

0
    0 Yorumla
  • berkayaltin1995
    berkayaltin1995 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Ne sebeble ayrıldığınıza bağlı ergence sebeblerden ayrıldaysanız başlanır yani neden mesajlara cevap vermiyorsun neden arayıp sormuyorsun gibisinden fakat ciddi bi konu ise şiddetten veya geçimsizlikten dolayı aldatmadan dolayı ayrıldaysan başlanmaz çünkü birkere aldatan hep aldatır

0
    0 Yorumla
  • mhgkshn
    mhgkshn Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Hayatımda hiç sevgilim olmadığı için bilmiyorum ama eski iş yerimden bir çocuk var kendisi sevgilisi ile 4 senedir tanışıyor 3 kere ayrılıp barışmışlar barışılır herhalde

0
    0 Yorumla
  • kecicikk
    kecicikk Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Şimdi düşün sen eski sevgilinimi özlüyorsun yoksa eskiden yaşadığın şeylerimi onunla yaşadığın şeyleri ilk defa yapmak gibş bir imkan yok her şey baştaki gibi olamaz ayrıldıyaanız vardır bir sebebi ki hiçbir kimse bir kimseyle boşu boşuna yollarını ayrı düşürmez açıkça söyliyecek olursak hayır exten next olmaz kimse alınmasın gücenmesin ama ben çok kez yaşadım barıştığım insanlar ile önceden küsmüş olduğumuz konu üzerine yeniden tartışıp ayrıldık hiç gerek yok zaman kaybına yenisini bul geç

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

yaklaşık 2 aydır tekrar bir aradayız ve her şey çok farklı (iyi yönde). tam olarak neyden kaynaklandı bilmiyorum ama iki tarafta bir şeyleri göze almalı. kendinde ki olumsuz yönlerini geliştirmeye çalışmalı :) oluyor 🌟

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bunun öncesi 3 sene sıkıntıydı..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seninki de sosyal medyada tanımadığı kızları takip ediyor mu pekş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

konuşmadığımız sürede bunu yapmıştı

Yorumla
  • aleynnaaa626272
    aleynnaaa626272 Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.

Biz yeniden başlamişdik bi halt falan da olmadı. Tekrar tekrar eski konular açiliyor istər istemez. O yüzden yapma derim

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eskisi gibi olmuyor mu heyecan heves falan

Yorumla
    • aleynnaaa626272
      aleynnaaa626272
      +1 yıl

Hayır kesinlikle ama kesinlikle olmuyor, inan bana, karşi taraf yaptigi hataları tekrar tekrar yapicak. Ve yine de üzulen taraf sen olucaksin. Şimdi üzülebilirsin ve yine yeniden başlamak isteyebilirsin bunlarin hepsi geçici. Zaten onu bi gün unutucaksin. Bende onu affettim hemdee kaç defalarla. Hatta beni aldattiginda bile göz yumdum mal gibi. Ama yine de üzülen taraf ben oldum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hakkında hayırlısı olsun

Yorumla
  • melike1ck
    melike1ck Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

başlanmaz olmaz yapılmaz yapan da hayatının en iz bırakıcı zamanlarını yaşar eski sevgilimle yaklaşık 2-3 aylık aralarla 4-5 defa tekrar barıştık olmadığını gördük daha öncesinde ama yine de devam ettik bazı şeyleri zorlamamak gerek çünkü yine aynısı oluyor olan da kendinize oluyor
    değişen bir şey yok maalesef ki

0
    0 Yorumla
  • Şokagirenbimkasiyeri
    Şokagirenbimkasiyeri Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Sizinki yeni bir başlangıç mı? Yoksa yaşanmışlıkları bir kilimin altına itelemek mi? Unutmak öyle kolay değil ayrıca

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden kolay olmasın

Yorumla
    • Şokagirenbimkasiyeri
      Şokagirenbimkasiyeri
      +1 yıl

mesela hiç aldattı mı seni?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aldatmadı

Yorumla
    • Şokagirenbimkasiyeri
      Şokagirenbimkasiyeri
      +1 yıl

ok

bazı şeyleri unutmak kolay olmuyor bazı şeylerde yıllar geçse de yeni gibi hatırlanıyor senin unutmak istediğin şeyler küçük sıradan şeylerdir umarım

Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Yeni tanışıyor gibi olmaz. Mevcut yaşanmışlıklar iki tarafın da tavırlı olmasına neden olur.. Ama ayrıldıktan sonra daha kötü kişilerle karşılaştıysa kişiler, yeni bir şans verilebilir

0
    0 Yorumla
  • alperhan0101
    alperhan0101 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 43%
    +1 yıl

Az önce beni heryerden engelledi lanet olsun ona, Bütün emeklerim Hayellerim çöpe gitti ona Hakkımı helal etmiyorum

0
    0 Yorumla
  • KSRedPill
    KSRedPill Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Özlediğin için tekrar başlayacaksın, maksimum 2 ay sonra aynı sorunlar yaşanacak ve ayrılacaksın. Yani eski sevgili ile sıfırdan başlanmaz.

0
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

İlk zamanlar özlem ile bazı şeyler görmezden gelinir ama daha önce yaşadığınız şeyler mutlaka yine yaşanır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Soracagim soruya durustce cevap ver olur veya olmaz soyliyeyim!

cocugun hayatina birileri girmistir illaki baskasinin bedenine soyle dokundu, acaba bu seyi hangi kizda ogrendi gibi sorular sorma ihtimalin var mi?

0
    0 Yorumla
  • BöcekReis
    BöcekReis Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.

Neredeyse bir yıldır bunun için uğraşıyorum ama olmuyor bir türlü. Başka kişilerden de hoşlanamıyorum öyle sıkıştım kaldım

0
    0 Yorumla
  • Muratozer46
    Muratozer46 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 97%
    +1 yıl

Başlamak başlı başına hata olur.
    Başladığını varsayalım. Sıfırdan başlamak mümkün olmaz. Eksilerden başlar. 😉

0
    0 Yorumla
  • orkob17
    orkob17 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Hiçbir şey kaldığı yerden başlamaz çünkü uzayda zaman bükülmüş her şeyin konumu ve içeriği değişmiştir

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.

Hayır unutulmayacak hiçbir şey. Sadece unutmuş gibi yapacaksınız en ufak sorunda büyük bir kaosa dönüşüp tekrar ayrılacaksınız

0
    0 Yorumla
  • Competitive
    Competitive Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Kesinlikle önermediğim bir şey. Kötü bir bitiş olduysa hele, hiç bulaşmayın. İlkinden daha kötü bitiyor.

0
    0 Yorumla
  • DiaryOfJane
    DiaryOfJane Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Terbiyesizlik yok ise seni baskasi icin birakmadiysa aldatma vb olaylar dışında ayrılmanın tek sebebi anlaşamamazlıksa neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • batuhannxx
    batuhannxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Mümkün değil ayrılacak dereceye gelip bağlar koparsa bidaha zor

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • batuhannxx
      batuhannxx
      +1 yıl

Ayrılacak bağlar kopacak duruma geldiysen orada bitmiştir işde kşmse kendinden kolay kolay ödün vermez hani derlerya huylu huyundan vazgeçmez

Yorumla
  • külmasalı
    külmasalı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Eskiden ex olmaz zamanın da olmadıysa gene olmaz bence

1
    0 Yorumla
  • tıme-traveler
    tıme-traveler Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

O artık ikici el sıfırdan başlanmaz bence ama siz bilirsiniz.

1
    0 Yorumla
  • NilHatun
    NilHatun Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ben denedim. Olmadı. Çünkü sevgide büyük bir yara oldu. Garipti, tavsiye etmiyorum.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Olmuyor. Ben denedim daha da mahvetti beni gitti. Allah cennet kokusu koklatmasın. Cehennemde cayır cayır yansın.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eski mevzular mı açılıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Daha beterini yaptı.

Yorumla
  • Longaz
    Longaz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Herkes de sanıyor ki yenisi eskisinden daha iyi olacak. Üstüne 5 kişi değiştirmisler aklında kalanın, boş boş konuşuyorlar. Olacakla olamayacagin ayarını en iyi sen bilirsin.

0
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Başlanabilir. Özellikle kısa sürdüyse daha önce.

0
    0 Yorumla
  • Besara
    Besara Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 90%
    +1 yıl

Bardak kırılınca ne yaparsan yap eskisi gibi olmaz. Yani hayatta hiç bişey ilk olduğu gibi olmaz.

0
    0 Yorumla
  • HrdB0X
    HrdB0X Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Herşeyini bildiğin insanla

Sıfırdan başlayamazsın.

0
    0 Yorumla
  • Anara__
    Anara__ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.

Saygısızlık yapılmamışsa, yüzgöz olunmamışsa devam edilebilir.

0
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Başlanabilir gibi ama yeniden güvenmek biraz zaman alacaktır tabi

0
    0 Yorumla
  • Alcyone__
    Alcyone__ Takip Et
    Guru Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl

Ben ayrıldığım insandan soğuyorum hemen.. Tekrar sıfırdan başlamam pek mümkün değil..

0
    0 Yorumla
  • Maverick__069
    Maverick__069 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

iki tarafta pişman olmuş akıllanmışsa sıfırdan başlanır

0
    0 Yorumla
  • Fenerligenc34
    Fenerligenc34 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 101%
    +1 yıl

Bir hafta önceki aynı yemek tekrar ısıtılıp yenmez...

0
    0 Yorumla
  • tözel-seyyah
    tözel-seyyah Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

İki tarafın da olgun ve aklı başında olması gerekir.

0
    0 Yorumla
  • emre00488
    emre00488 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Eski sorunlardan ders çıkarılıp birşeyler düzelirse olabilir

0
    0 Yorumla
  • Nonameoo
    Nonameoo Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Uzun yıllar geçmişse hatalardan ders çıkarılmışsa belki ,
    Ama ben yapmazdım.

0
    1 Yorumla
    • Nonameoo
      Nonameoo
      +1 yıl

Konuşmadım 😊 içimde bir şey varsa olabilirdi ama kalmadığı için yapmam. Niye bir şey hissetmediğimiz insana geri döneyim ki?

Yorumla
  • Costantinnn
    Costantinnn Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Aynı yolu yürümek olur ilkin de ne oldu ise aynısı olacak

0
    0 Yorumla
  • XxVişnexX
    XxVişnexX Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Alice harikalar ve rüyalar diyarindan selamlar. Olmaz o iş

0
    0 Yorumla
  • Rabıaa04
    Rabıaa04 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 44%
    +1 yıl

Yok ya eski konular bir yerden sonra açılır tadınızı kaçırır

1
    0 Yorumla
  • realexodya
    realexodya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Beraber olmak isteyene de, olmak istemeyene de bahane çok ;)

0
    0 Yorumla
  • Yagmur7273
    Yagmur7273 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 91%
    +1 yıl

Benim için asla kırılan kalp tekrar tamiri olur ama eskisi olmaz asla yeniden başlamam

0
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Eski sevgili adı üzerinde. Denenmiş denenmez.

0
    0 Yorumla
  • Yalniz_Kurt89
    Yalniz_Kurt89 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Exten next olmaz hele sıfırdan olmaz o iş kaldığı yerden devam eder uzun sürmez

0
    0 Yorumla
  • leomania01
    leomania01 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

tanışılır ama eskisi gibi asla olmaz. akılda kalır yani ne yaşandıysa

0
    0 Yorumla
  • Hakan10x
    Hakan10x Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 95%
    +1 yıl

Eski bitmiş bir ilişki asla eskisi gibi olmayacaktır ben normal arkadas dahi olmam

0
    0 Yorumla
  • Denizlidenbiri
    Denizlidenbiri Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Bazı şeyler pişip pişip önüne gelir karın ağrısı yapar ama iyisi sen karın ağrısı yapma boş yere

0
    0 Yorumla
  • fenerli_dunya
    fenerli_dunya Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Başlayan çok tabi. Daha kolay geliyor bazılarına yeni birini en baştan tanımaktansa

0
    0 Yorumla
  • Girif
    Girif Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Başlanılmaz benim bir ilişkim oldu sanaldan aradan 1 yıl geçti eski sevgilim geri geldi ben de kabul etmedim çünkü her şey 1 kereden olur 10 kereden değil o eskiden ilk tanıştım gibi bir an bir mutluluk oluşmas

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (194)
Devamını Gör(239)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgili ile sıfırdan başlanır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgiliyle sıfırdan başlanır mı? 14 cevap verildi
Eski sevgiliyle sıfırdan ilişkiye başlanır mı? 7 cevap verildi
Eski sevgiliyle tekrardan başlamak? 14 cevap verildi
Eski (Memiş) sevgiliyle tekrar başlamak? 3 cevap verildi
Eski sevgiliyle yeni bir başlangıç yapılır mı? 65 cevap verildi
Eski sevgiliyle yeniden başlamak mı, tamamen unutmak mı? 112 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨