En büyük mutlulukları yaşatanlar ; genellikle en büyük hayal kırıklığı da, yaşatanlar mı oluyor acaba?

Herşeyi fazla mı boşverdim yoksa hayattan umudumu mu kestim anlayamıyorum. Geçiyor mu yoksa alışıyor muyum ya da farkında olmadan kayboluyor muyum? Bilmiyorum... Düzene ayak uyduramıyorum. Bu durum canımı yakıyor zorunda olmak , istemediğim bir çok duruma göz yummak. Gram mutlu değilken etrafta yalancı gülücükler saçmak. Aile , arkadaşlar ve yaşam içinde yapılması gereken onca eylem. sorgulanmak ve beklemek... etrafımdaki insanlar birşeyler bekliyor benden en basitinden konuşmamı. oysa ki bazen ne kadar zorlanıyorum. bilmiyorlar benim canım yanıyor , acı çekemiyorum. gökyüzüne bakıyorum ama nefes alamıyorum. gündüzüm , gecem.. ya biliyorsam düzenin içinde hapsolacagim. Yaşam bir körlük ben bunu kalbimi kör ettiğimde anladım. bu yüzden ruhumu özgürlüğe çıkarmak istiyorum. işte bu yüzden göremiyorum. Yemin ederim ki ben yaşamayamiyorum. İçimdeki fırtınayi dindirmek için kalbimi açıp gözlerimi kapıyorum...

En büyük mutlulukları yaşatanlar ; genellikle en büyük hayal kırıklığı da, yaşatanlar mı oluyor acaba?

#derinmavi