Kim abi bu mutlular, neden açıklamıyorlar sırrını? Neden korkuyorlar bu kadar biz de mutlu olacağız diye? Hem çok sıkıcı değil mi sadece onların mutlu olması?
Ahh Nabokov nerden düştün aklıma onca işimin arasında?

Kim abi bu mutlular, neden açıklamıyorlar sırrını? Neden korkuyorlar bu kadar biz de mutlu olacağız diye? Hem çok sıkıcı değil mi sadece onların mutlu olması?
Ahh Nabokov nerden düştün aklıma onca işimin arasında?

Her şeye sahip olduğunu gördüğüm ama mutsuz olan tanıdığım var. Hiçbir şeyi olmayıp çok mutlu olan tanıdığım da… Ben yaşadığım, gezdiğim, gördüğüm her anın tadını çıkarıp, mutlu olmayı tercih ediyorum 🧚🏼♀️🫠
@Hojbergs oluyorum sonra hemen toparlıyorum o mutsuzluğum gün botu sürmüyor yani insanım sonuçta mutluluk da mutsuzlukta çok normal 😂
Yorumlar hep dolu dolu, öylesine değil :) Teşekkür ederim ☺️
Estağfurullah sorularınıza cevap vermek keyifli
Tekrar teşekkür ederim. 🙏
Her şeyin en iyisine sahip olanlar mutlu olacak diye bir şart yok.. Mutlu olmak için hayatı sevmek gerek.. Çiçeği, böceği sevmek gerek..
Aslında mutlu olmak için en büyük sebep sağlığımızdır.. İstersek herşeye sahip olalım dünyanın en zengin insanı olalım.. Eğer sağlığımız yerinde değilse çok bir kıymeti yok.. Kuru ekmeğim olsun sağlığım benimle olsun benden mutlusu yok.. Çünkü param varsa sağlığım yerinde değilse gezip eğlenemedikten sonra ne anlamı var.. Param olmasın ama sağlığım yerinde olsun başka hiçbir şey istemem..
Yüreğine sağlık.. Harika yorum. 👏
Teşekkür ederim efenim.. ☺️
Teşekkür ederim.. ☺️
Rica ederim 😇
Elindekinin kıymetini bilenler her zaman mutludur. Sen mutlu olmayı bilmedikten sonra 80 metre yatın olsa 25 katlı binan olsa ne fark eder? Mutluluk insanın tamamen kendi içindedir.
Sahip olduğunun tadını çıkartamıyorsan dünyalara sahip olsan ne olacak ki
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Cevap
5Cevap
İstediği şeye sahip olan mutludur.
Hakan altunun dediği gibi, “herseye sahip olabilirsin ama aşkımız servettir bilmelissssiiiinnnn” 😂 değer bilmek kıymet bilmek önemli gerisi yalan her şeye sahip olan cimri insanlar mutlu değildir bence asıl mutluluk elinde ki imkanlarını değerlendirip hayatın tadını çıkarmaktır
burada ana tema, elindekiyle mutlu olmak aslında.. En iyisine sahip olup onlarla mutlu oluyorsa ne âlâ..
olması gereken için olandan vazgecen ahmaktır/ machiavelli
Görecelidir. Kimin ne isteğine bağlı
Sahip olduklarının tadını çıkaranlar
Sen biliyorsun cevabı
Anlamadım abla?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?