Bu ikisini de yaşatan insanlar aynılar sanki...
Evet, aynı kişiler.
Hayır, sanmıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu ikisini de yaşatan insanlar aynılar sanki...
Aslında ilkten de öleydi tamam yaptı Allah için ama insan çok değer veriyor aslında sinir krizinden belli ama dediğim gibi ilkten beri her şey farklıydı iyi değildi yani demek istediğim ona onun yaptıklarını yapınca defol git bana bir daha karışmayacaksın diyorsun ve anneme herşeyi anlatmam çünkü şüpheleniyor bana soruyor ama garip olan ben ona defol git dedim annesine dememiş ama şimdi iftira atmıştır çünkü herşeyleri yalan dolan ve gerçekler çıkmasın ortaya diye bana bağırırdın ne oldu şimdi saklamaya çalışıyon o durumu zaten belliydi ilk baştan beri değişik durum ama kurtulamıyordum ilkten belli bir insanın ne yapacağı evet ummazdım ilk baştan ama sonra şaşırmadım evet ağladım falan çünkü değer vermek ve başıma gelenler o kaşındı o anda annem ôğrendi gerçekleri diyelim böyle gitseydi çocuk beni öldürürdü ve yalancı şahit olacaktım herşeyde bir hayır vardır
Cevap
1Cevap
Hayır, sanmıyorum.
Evet çünkü insanı en değer verdikleri mutlu eder. Aynı zamanda da en değer verdiği insanlardan en büyük hayal kırıklığı yaşarlar
Çünkü anlam yükleriz birden bazı şeyler değişince kalakalırız o yüzden kimseye değer vermeeeeee
Ayy avatar çok güzel diziydi bee🥺🥺 Baş rolün adı neydi?
Bence evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?