Toksik sevgilim ve ailesi hakkında ne yapmalıyım?

Olabildiğince ayrıntılı bir şekilde anlatacağım. Yardıma ihtiyacım var. 3 yıldır birlikteyiz. İlişkimizin ilk başlarında kısıtlama vs yoktu. Ve benim daha önce sevgilim olmamıştı. 18 yaşımda daha çok küçükken onu tanıdığım için hayatımın aşkı olduğunı düşünüyordum ve bugünlere kadar geldi ilişkimiz. Saflık o askerdeyken evlenme sözü vermiştim. Üniversiteye geçtim güzel bir bölümde okuyorum. Ve şimdi ailesi gelmiş işte söz verdiniz sizi evlendiricem vs diyor. Erkek arkadaşım fabrikada staja başlayacağım erkeklerin bindiği servisle yollamam vs diyor başka bir yer buluruz diyor o kadar sıkıldım ki. Dizi filmlerdeki erkekleri bile kıskanıyor. Ablamın eşinden bile. Ailesi bizim adımıza kararlar veriyor şu tarihte tanışılır şu tarihte şu yapılır vs benim dışımda herkes söz sahibi. Çok eski bir evlerinde yaşayacağız oysa ikimiz çalışsak kirada otururduk birimizin maaşı kiraya giderdi. O kadar eski bir ev ki sobalı ben onunla her yerde yaşarım zırvaları maalesef bu ilişkide olamaz çünkü daha iyisini yapabilecek konumdayız ikimiz çalışsak bir şekilde olur ama hep kötüsü olsun derdinde gibiler. Kır düğünü istiyorum diyorum ki yaşadığım bölgede düğün fiyatları aynı kır salon aynı. Neymiş hava durumu belli olmazmış misafirleri nasıl oraya getirecekler miş? Tamam düğün istemiyorum diyorum çünkü hayatım boyunca kır düğünü dışında bir düğün hayal etmedim olmasa da olur diyorum bu sefer de düğünsüz olmaz düğün salonu tutarız bi tane diyorlar. Nedir yani bu benim istediğimin zerre önemi yok. Erkek arkadaşim ise hepsine sessiz kalıyor. Sanki ondan ayrılırsam başka birini bulamazmışım gibi sevemez mişim gibi hissediyorum. Kendimi daha iyisine layık göremiyorum. Ne yapmalıyım?
Toksik sevgilim ve ailesi hakkında ne yapmalıyım?