Sevgilimin ailesiyle ne yapacağım bi çözüm bulun?

Merhabalar. Biraz uzun olacak ama lütfen okuyun görüşlerinize çok ihtiyacım var. 2 yıllık birlikteliğim var ama sevgilimin ailesi bugüne kadar birikim yapmamış çocukları için. Gram birikim yok köşede. Sevgilim de kazandığını babasına vermiş elinden almış yaşı küçükken öylece gitmiş. Sevgilimin de yok her haliyle kabl ettm evlenmeyi düşündüm paraya pula asla bakmadm çok sevdim onu. Ama olmuyor maalesef ayrilmak zorunda kalcam seve seve. Babası eve bile adam aklli bakmıyor çalıştığınız kendinize gidin kendi çalıştığınzla kendinize bakın kazanın alın diyormuş. maalesef düğünümüzn olması imkansız. Bu devirde de ev kirası 4 5 bin liradan aşağı degl sevgilim asgari hcrete çalışan biri. Çok kötü hissediyorum nasl kopucam ondan. Sonumuz yok ama çok seviyorum nikah yapalm düğün olmasın desem ya sonrası? Ev kirası bütün masraflar nasl yetelim hadi bende çalıştım ikimizinde kalıcı garanti bi işi yok onu nasıl unutabilirm. Sevgilim ailesine laf söylemiyor eminim kavga ediyorum bu sebeple sizin yüzünüzden ayrılacak kız benden diyormuş ama inanmıyorum bunu dediğine ayrıca 2 senedir bekliyorum daha ne kadar beklicem yaşım 23 çok çevre baskısı görüyorum düğünden dolayı ne yapmalıyım nasıl silebilirim onu kalbimden :(

Güncellemeler
+1 yıl
Seve seve vazgeçmek zorunda kalmak ne zor işmiş. Bilseydim sonumuzun böyle olacağını en başından onu sevmezdim ailesinin bu kadar sorumsuz cahil insanlar olduğunu bilmiyordum ailesinden nefret ettim
Sevgilimin ailesiyle ne yapacağım bi çözüm bulun?