Sorunlu Aile ne yapmalıyım?

Öncelikle merhaba Benim baba tarafım hep birbirleriyle küs şu ana kadar yani babam amcalarıyla küs kaldı hep şu ana kadar şimdi benim bir dedem var benim babamla kardeşlerini hep birbirine kışkırtıyor kışkırttı da bu zamana kadar hatta benimde babam kardeşleriyle küs kaldı bu yüzden sebebi ise mal mülk kavgası yüzünden bu haldeyiz yani bizim de akrabalarımız baba tarafından hep bize gülüyorlar bunlar cahildir diyorlar babam da bu duruma çok üzülüyor ve içine atıyor hatta babam ve amcalarım bu 2 yıldır dedemle konuşmuyorlar bende konuşmuyorum hatta geçen yıl 1 kere duydum dedem babama o hırsızdır benim paramı çaldı yedi dedi yalandan birde dedem benim annemi sevmiyor ve hep onla ailesini kötülüyor laf atıyor buda benim zoruma gidiyor birde benim dedem sürekli kendi çocuklarına beddua ediyor işte bende bu yüzden 2 yıldır dedemle konuşmuyorum hatta geçen gün dedemin hastalandığını duydum yine de onu arayıp durumunu sormadım hatta amcalarım la babam da dedemi aramadı şimdi benim dedemin 2 eşi var ve dedem 2. eşinin çocuklarını daha çok seviyor hatta onlara bütün mal ve mülkleri verdi ama 1. eşinin çocukları olan babam ve amcalarıma mal vermedi işte babam ve amcalarımda dedeme sen bize haksızlık ettin dedi ve dedem de onları birbirine düşürdü hala mallarını vermedi onlara hatta benim dedem geçen yıl 2. eşinin çocuklarına 20 milyon liralık bir dükkan aldı benimde burada çok zoruma giden dedemin babama o hırsızdır benim paramı çaldı yedi demesi ve annemle ailesine de laf atması birde sürekli çocuklarına beddua etmedi zoruma gidiyor sizce ne yapmalıyız? Size içimi dökmek istedim.
Sorunlu Aile ne yapmalıyım?