Kız kardeşlerim kıskanç , guleryuzlü değiller kavgacilar bu yüzden herkesle sorun yaşıyorlar ve beni çekemiyorlar. Vana kötü davranıyorlar benden kaçıyorlar. Çok üzülüyorum onlarla nasıl başa çıkabilirim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abla değil misin sen arada yaş farkı varsa sana da saygı duymuyorlar bence ağızlarının ortasına vur iki tane bakalım bir daha sana saygısızlık yapabiliyorlar mı
Essek kadar olmuşlar essegi geçmis
Karaktersiz aslında haklısın küçükken keşke çok dövseydim. Sorunlu olmasa durup dururken insanlarla kavga etmezler. Ben kimseyle sorun yaşamıyorum bu aileyle sıkıntı çekiyorum:( tanımadığım insanlar bile bana böyle davranmıyor bu kadar kötü bir aileye nasıl düştüm ben 😭
Üzülme sen ablalığını yapmışsın onlar kıymetini bilememiş eşşek sudan gelinceye kadar dövsen ne ki eşşeğe altın semer vursanda yine eşşek yine eşşek
Ailemizi seçemiyoruz maalesef evlen kurtul diyecem de yok mu kısmet ya da ayrı eve çık çalışıyor musun
Gerçekten o kadar doğru bir laf ki eşşeğe alırım semer vursan yine eşsek. Benim kadar iyi ablayı bırak benim gibiler birini asla bulamazlar. Bulamadinlarda çok ararlar
Nasiplerime de hep bir kulp buldu annem. Onada karışır Kendi istediği birisi olsun ister herseyimize karışır
maalesef çalışmıyorum
Seni kaybedince kıymetini anlarlar da kafalarını duvarlara vururlar iş işten geçer sen acıma kimseye onlar sana saygı duyuyor mu yok taviz verme hak edene hak ettiğini ver sen kendini biliyorsun sonuçta kimse sana dil uzatamaz
He nasiplerini de annen seçiyor sanki o evlenecek tövbe tövbe
Nasiplerim dedin kaç kişi bunlar böyle
Çalışsaydın en azından stres atardın
Ya değişmiyor ki hiçbir şey değişmiyor kavga ediyoruz böyle oldukları için saten zorla kavga çıkarıyorlar , ben mutsuz olduğumla kalıyorum. Kucukkende böyle fenaydı hala aynı işte insan yedisinde neyse yetmişindede o
Evet aynen öyle sanki kendiisi evlenecek onun gibi daha uzaktan yakından herşeye karışan burnunu sokanda çok var. Bu hayatta insnlar hep herşeye konuşuyor bunu anladım ben
Anneme yalandan dedimki dua ette istediğim gibi biriyle evleniyim dedim. Sustu hiç birsey demedi çünkü istemiyor. İsteyen insan dua etmez mi hiç bişey demedi, hayır dua ettigini görmedim bilmiyorum. İşte bulamadım.
Herkes her şeyine böyle karışıyorsa iyi dayanıyorsun kardeşlerin de dahil iyi sabır varmış sen de helal olsun
Arkadaşımda böyle söylüyor evet sabirliyim çok insan tanıdım kimin kavgacı kimin değil karakterini çözüyorum hemen. Evet boyle evli ablam, akrabalar acayip bunalıyorum herşeye çok karışıyorlar ki bence siz hakları yok. bizle yaşamayan insanlar nasıl herşeye karışır bunuda anlamış değilim.
Bu karışma işleri ne zaman bitecek 30 yaşı devirmişsin daha neyi alıp veremiyorlar bu kadar saygın birisin sana kötü davranıp senin duygu ve düşüncelerine saygı duymadıkları halde
Bende anlamıyorum ablamn derdi neyse evlenmiş gitmiş eşi laf ediyormuş ona ne oluyorsa o kimse. Görümceleri çok fena. ben saygılı biriyim çünkü evet. Beni tanıyan insanlar, bana kötülük yapanlar bile sonradan pişman oluyorlar , bunlar hariç. Ablam hep beni kıskanmıs annem öyle söylüyor demekki halen daha kıskanıyor. Baska ailelerde de var bu kıskançlk biliyorumda sinir oluyorum. Annem ağzını açıp iki jeilme edemiyor o canım görümcelerine enişteye babam olsaydı görürlerdi günlerini de babam gibi biri lazım bunlara hadsiz insanlara annemi de eziyorlar demkki fırsatını bulsalar esmeye çalış8rlar
Kötülük yapanı bir şekilde döner dolaşır o kötülük bulur onu sen saygını yitirme başakları için ablan seni kıskanmakta haklı herkesin gücü borusu sana yetiyor ailede evlenip giden de seni rahat bırakmıyor delirmediğine şaşırıyorum cinnet falan geçirmediğine
Niye beni kıskan8yor ben anlamadım? Evet tabiri caizse peşimi bırakmıyor ama görümceleri çok kötü insanlar hatta onlara ve kızına falanda kötü yalan şeyler uyduruyor hakkımda çünkü kimse bana böyle kötü davranmaz ne hikmetse onun görümceleri böyle. Kızını da doldurmuş, küçücük çocuk aklına gelmez seyler söylüyor sizce kimden duyuyor bunları. Kim yapıyorsa da ona da aynısını yapsınlar Ben başka bir şey demiyorum
Zaten annem doyrodu onun dediklerine sen inanma uyduruyor diye beni de çok doldurdu küçükken kızını da kendine benzetiyor ona üzülüyorum Beni çok seven çocuk benden kaçırıyor resmen. Günahini da almak istemiyorum ama kim benim hakkımda iftira yalan atıyorsa da hakkımı helal etmiyorum
Boşverin siz onlar gibi fesat içi kötü olmayın Allah bildiği gibi yapsın bunları ve böyle düşünenleri
Senin kıymetini bilmiyorlar böyle küçük çocuğu dolduruyorlar epey kıskanç bunlar sana karşı tabiri caizse kudurmuşlar aman sen bunlara benzeme aynı yolda devam et
Amin işte vende uzak durmak istiyorum bu yüzden ama olmuyor. Mesafe yok ailemde mesafe koymuyor. O anlamın akrabalarını ben asla görmek istemiyorum ama haberimiz olmadan aynı yere onları falanda çağırıyor. Cok fesat insanlar durup dururken sataşıyorlar. Siz olsanız ne yapardınız? Görümfesimi eltimisi ne haltsa benim saçımı dolayacakmis eline saçma sapan bir cümle söyledi dondum kaldım
Gücün yetiyorsa dene deseydim keşke böyle karaktersiz insanlarla karşılaşnca şaşırıyorum u yüzden. Ortada hiçbir şey yok kadın gelmiş bana böyle söylüyor bu ne biçim m insanlar ne demek bu?
Ne kötü insanlar bunlar saçını dolarım falan bir olup sana saldırmasın bunlar dikkat et bak
Evet niyetini çok belli etti güya başörtüme bakacakmış sonra böyle saçma sapan bir laf etti çıktı gitti. Terbiyesizler çok garip bir aile nasıl dayanıyor onlara nasıl anlaşıyor bilmiyorum ben artık. Beklerim hiç güvenip yok zaten bir gün öyle birşeyde yaptı. Kendisine de yapan olur inşallah senin dediğin gibi ettiğini bulsun
Allah korusun onlara benzemekten. Küçük çocuğu dolduruyor evet. Küçük çocuk benim gibi okuyupta uzağa gidemezmis kocakarı lafları ben senin gibi oyleee ailemi bırakıpta gidemem dedi bana şok oldum. Ne dmeek bu dedim? Sanki ben kötü bir şey yapıyorum. Nedense bu okuyan insanlara bu kıskançlık neden bilmiyorum. Yazık cock yazık üzül7yorum o çocuğa da ama yapacak bir şey Yok. O da büyüyünce anlatacak kendisine yapılanları özgürlüğünü elinden aldıklarını şimdi değil
Sen okuyup onlar okuyamayınca kıskanıyorlar işte demek ki içlerinde kalmış senin yaptıklarını yapamıyorlar diye kötülükle doldurmuşlar içlerini çoluğu çocuğu zehirliyorlar herkesi sana karşı doldurup üstüne salıyorlar dikkat et
Ettiğini bulurlar sen sıkma o güzel canını amannn
Evet içleri kötülük dolu. Aynen çok dikkat etmek lazım. Okusalarmıs milleti zehirleyeceklerine 😡
Kafalarına fesatlığa kötülüğe çalışıyor okula kafayı verseymişler ya zehir gibi olurlarmış milleti böyle sana karşı zehirleyeceklerine sen sinirlerini bozma değmez bu insanlar için
Aynen haklısn teşekkür ederim ama o kızını böyle yanlış şeylerle doldurdukca üzülüyorum o kızın uyanması lazım ilerde çok pişman olucak çünkü ailesinin yüzünden
Önemli değil sen kendini Yalnız hissetme bu insanların arasında
Doldurulup da sana kötü davranırsa senin iyi bir insan olup kötüye iyilikle karşılık verdiğini bilip unutmazsa umarım pişman olmaz
O kıza gerçekleri söylemem gerekir mi kızı cahil yetişiyor. Sonra bana kimse onu demedi diye beni suçlar mı? Zaten beni dolduruyor birde bunu yapsam benden kötüsü olmaz Herhalde.
Kız gidip anasına bana böyle diyor derse ortalık karışmaz mı
Özelden konuşalım mı devamını ister misin
İnan zaten umrunda böyle insanların arasında olmaktansa olmamak daha iyidir. Herkes dengini bulurmus kendi denk akrabalariyla takılsnlar.
Olur konuşabiliriz
Tamam yaz istersen
Muhattap olma kendini ezdirme
Oteldeyiz şehir dışındayız beni resmen kullanıyorlar yemek yemeye gidiyorum beni aldığı yemeklerin başında bekletiyo bı bahaneyle gidiyorlar ben bunu kaç gün sonra farkettim. Odanin kartını alıp gidiyor bilerek ben giremeyim diye. Gece ben uyurken ses çıkarıyor sürekli kavga çıkarıyor. Nefret ediyorum artık sizce ne yapmalıyım?
Dün bana su verdi almadım çantamda yer yok diye gözünün önünde çantasına koydum. Bak koydum dedim. Otele geldik suyu bulamamış güya bana suyum nerde diye bir ton laf etti verdim ya canatana koydum diyorum. Ben öyle bişey hatırlamıyorum diye yalan söylüyor. Bende senin suyuna mı kaldım ben demkki hafızamda bir sıkıntı var delirmissim sen dedim bir daha bana birşeyin verme dedim. Ama asla inanmıyor beni hırsız yerine koymaya çalıştı göz göre göre yalan söylüyor. Cok kötü karakteri gök üzülüyorum ben napıcam bu aileyle bilmiyorum:(
Birde benden sürekli birşeyler istiyor utanmadan yaptıklarına bakmadan benden eşyalarımı istiyor:(
Kim o kardesinmikac yasinda sen kac yasindasin normal hayattadami boyle yani evde
Tavrini koy konusma hic islerinide yapma yüz bulmuslar
Kiyamam sana ben🌷
Konuşmamaya çalışıyorum zorla geliyor kendisi konuşur onda da zaten hep bı işini yaptırmak çabası var. Ben ayrı yemek yiyordum iyi ki ayrı yiyormuşum benim peşime takılıyor sonra herşeyini bana bırakıp kaçıyorlar.:( O kadar bıktım ki başka insanalr bile farketti. Kendi istasina kendisi sahip çıkmaları gerekmiyor mu geçen gün söyledim artık. Ama hep aynilar bir firsatini bulsa yine aynısını yapacak eminim
Isin zor dedigimi yap ama ok😊
Benden iki yaş küçük hep böyle küçükkende böyleydi herşeyi benim yapmamı bekliyor. Yani bunlarla başa çıkmak için hep tetikte olmam lazım, iyi olmak gelmiyor bu insanlara.
Pusu kur
Dalga geçmeyin lütfen böyle sorunlu kişilerin birde bana böyle davranması çok koyuyor zaten
Sorunlu derken?
Sorunlular herkesle kavga ediyorlar hiçbir şeyi alttan alma ılımlı uyumlu olma çabaları yok
Beni heryerde rezil ediyorlar onlarla asla hiçbir r
şey yapmak istemiyorum