AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Buyrun ben ilgileneyim
yokkk kanka kalsin
Seçici olabilirsiniz ve bu en tabi hakkınız
seçici değilimm
Neden o halde
bilsem niye buraya yazayım
Asosyal biri olduğun için olabilir
ben asla asosyal değilim
Ben yalnız olduğuna inanmıyorum
niye
Hiç bir kız yalnız değildir
allah allah kardeşim ben yalnızım kaynağın ne ayrıca?
Senden çok var şarkısını armağan ediyorum
kesss ya
Sana uzun uzun anlatmak lazım...
anlatır mısın
Soruyu güncellemişsin. Ne duymak istiyorsun?
Çünkü seni anlayan kimse yok
nasıl yani
Neden yanlızım demişsin ya çünkü seni anlayan dinleyen kafa dengine göre birisi yok demek istedim
Demekki kalbin güzel ve bakımlı değil
ben? benim kalbim kötü? ben? evet sütten çıkmış ak kaşık değilim ama yaşıtım çoğu kıza göre temiz kalpliyim pis işlerde de elim ayağım yok kötülükse eğer bazen bi yere oturduğumuzda yakışıklı erkek kesiyorum
Cesaret edemiyor olabilirler
kimse mi?
Bilemem o zaman sen soğuk olabilirsin
of allahim ya of of of aşk neden bu kadar kırocasın
Aşkta neymiş hayatını yaşa
Belki fazla iyisindir
ne açıdan
Güzellik
memlekette yakışıklı mı kalmadı o zaman
Ben varım
Tipe çok takildigin için karakter durağını kaçiriyorsun yani tamam tipte önemli ama tip en önceligin olmasın karakterini seven tipinide sever yeterki önce kalp sevsin
öf bigezgin ne diyon ya ben iyi niyetli yakışıklı yazdım sadece iyi niyetli yazmışım gibi davranma. suçsa suç dış görünüş de önemli benim için zaten kim dikkat etmediğini söylüyorsa sallıyordur
Beni gör tanı sonra konuşalım bunları
Belki enerjin kotudur
aura diyorsan güzel. genelde ortamı neşelendiren kişiyim zaten beni tanımıyor hiçbir erkek şu an yazacaksalar veya konuşmak isteyecekseler dış görünüşten harekete geçmeleri gerek
Sorun sendedir abi neden olacak
ne gibi bi sorun davranışlarım falan da iyi şımarık da değilim
her şey mümkün belkide kaderdir
öf böyle kader de donun lastiği gibi sıktı artık
Belkide kapalı oldugundan cevre den arkadas ortamından
kapalı olduğumdan olabilir belki ama diğer kapalı arkadaşlarımın sevgilileri var neden benim olmasın ki?
Cekingen indir belki
Verici değilsindir güzel değilsin dir
yahu güzelim güzel. üstüne basa basa yazdım bunu
Yazmaya bakar isen bende yazarım yakışıklıyım param çok falan filan ama görselde öyle olmaya bilirim
tövbe bismillah verici derken ne vericiliğinden bahsediyorsunuz? ben adam akıllı sevilmek istiyorum. niyetim kötü falan değil
Erkekler sevişen kadını daha çok ister ve arzular onu yapmayanlarin şansı çok az
dayı kusura bakma sen yoldan çıkmışsın. bu şekilde olmayan erkekler de vardır eminim. eğer yoksa da ömrümün sonuna kadar yalnız kalırım
Olabilir karar senin yaşam senin
Neden bu kadar uzun yazdın ki
konu uzun
Daha 19 yaşındasın boş ver bu işleri
amacım kötü değil ki? sadece sevmek ve sevilmek isterim. niyetim harama bulaşmak vesaire de değil güzel duygularla sevmek ve sevilmek istiyorum
Harama bulaşmak derken bir erkekle temas etmen baş başa kalman zaten haram
@dasherz yeter allahim yarabbim disari cikip bir kafede oturunca bas basa mi kalmis oluyoruz? temas etmeden yuruyunce veya konusunca da mi haram oluyor? cahil
Kesin sevgilisi vardır deyip uzak duruyorlardır
bu olabilir. teşekkür ederim ve eğer profilindeki sensen çok güzelsinn yorumun için sağol tekrardan
Teşekkür ederimm
Ve ne demek rica ederim
Tamam ben severim seni
Kıymetini bilmiyorlar..
Evet arkadaşlar duyun bu sesi
Yalnızlık iyidir sahte dostluklar kötü
Demek ki yetmiyormuş bunlar
Yalnız kalmaya programlisindir
Sana öyle geliyordur..
konuşmaya çalışan veya yazan oldu da kör veya sağır mı oldum anlamadım
şans. baska bisey degil
Daha acele etme yaşın 19 Muş😊
Umarım sevgili bulursun
Konuşabiliriz istersen
Sosyal medyan falan yokmu
var tabii ki zaten bu devirde herkesin var. profil fotoğrafım falan da var ama en fazla ortak arkadaşlardan istek atanlar oluyor oradan da yazan falan yok onun dışında
Profiline Bakmam Lazım
kardeşim güzelim diyorum anlamıyor musun şuana kadar bana 1 tane bile çirkin diyen olmadı desem yeterli mi senin için
gerçekten öyle. ben bu siteyi ilk defa yükledim ama çok korkunç bir site gibi ):
Kiskaniyorlar seni aşkım
erkekler mi hakshqjgehw
Herkes dndndjs
sana öyle geliyorsundur
Çünkü benimle armut yemedin diye
Peki soğuk mu duruyorsun?
soğuk derken nasıl soğuk durulur ki normal dışarıda falan arkadaşlarım bir şey söylese gülerim muhabbete falan katılırım yani soğuk da değilim
Görsem anlarım soğuk mu sıcak mı ben
hadddi lan ordan yemezler
Neyi yemezler , valla ciddiyim ben
aşırı seçicisin
değilim. sarışın olsun esmer olsun diye bir kriterim bile yoktur
takip et o zaman beni 🫠
Karakterden
karakterim de iyi
Ben sana gelimi
gelme lütfen olduğun yerde kal
Profildeki oyle degil ama 😄
aynen buraya foto koyayım da başıma iş açayım erkeklerin pis nefislerine alet olayım. başka kapıya
Ben senin kapina gelmedim baska kapiya diyorsunda neden diye sormussun ondan cevap verdim gormedikleri birini nasil istesin belki kismetin burada
burdan kısmet mi çıkar be birisi adam akıllı soruma cevap versin silcem zaten burayı ileride eşimin yüzüne bakamam bu uygulamayı kullanırsam
@bigezgin34 sen gercekten sizofrensin
@BirEskisehirliAdam en azından harama bulaşmiyorum helal bi şekilde nasibimi arıyorum kardeşim
Ben harammi isledim ne dedim ulan okusana yorumumu ben istemiyorum kizi bana baska kapiya diyor ben ne dedim aciklama yaptim cahil olurda bu kadar olmaz
2 cahille ayni yorumdayim Modlar Adminler kurtarin beni
Erkekler çekiniyodur
o niye?
Kendilerine güvenmeyen erkekler korkak davranırlar
doğru söylüyorsunuz teşekkürler
Rica ederim , iyi akşamlar 🙏
Bence sen çok saf davranıyosun demin takip eder misin diyen elemanın fotoğrafına baktım, gerçekten öyle aptalca be aklı belinin altında olan birini takip etmen bile büyük yanlış
profiline bakmamıştım ama zaten fotoğraf falan isteyince çıkarttım takipten. uygulamayı da bu soruyu sormak için indirdim bilmiyordum yani iyi akşamlar size de dikkatli olurum sağolun
İyi akşamlar
Bende istiyorum ama olmuyor
Allah gönlüne göre versin. tam tersine kızlar genellikle çok kız çevresi olmayan sessiz ve gizemli erkeklerden hoşlanır. bakımlı olursan ve biraz da korumacı (insanı bunaltmayacak kadar ve kısıtlamayacak kadar) kıskanç olursan işin tamam bence
Bana bir şans ver o zaman
Yanlış düşünüyorsun kızlar sessiz erkek sevmez
@dasherz aq kadin misin benden daha iyi mi bilcen
Bu küfür nerden geliyor herkese kibar kibar konuşmuşun bana niye sövüyorsun?
Kadın olmakla alakası yok psikoloji biliyorum ona göre yorum yaptım
şans şans
herkes bakıyor kimse gelip konuşmuyor mu yani? bu mu şans
onu diyorum
bizdede bu oyle
millet ondan ona
Gelse konuşsa Red yerim diye dusunuyordur
yaş kaç
yukarıda belirttim
kapalı olmana sevindim walla
teşekkür ederim. acaba kapalıyım diye mi olmuyor?
yok hyr giyimim en kaliteli giyimdir boy kaç
inşallah bana yürümüyorsundur daha görmedin bile. boyum 1.62
benim boyum 1.83
bnmkisi sohbet..
mewlam gönlünü tok etsin
nasıl snn
nasıl snn..
Kafa yapina uygun birisi çıkmamıştır daha
aga beee üzdün be bizi :((
Biraz girişken ve daha sosyal olmalisin
üzülme aynıyız :)
soğuk birisindir
Şansın bozuk
Ben de öyle biriyim yanlızım napicaz
seni hakeden birisi yoktur
Ben de öyleyim
Bir sürü kişi var
Kader
Bende yalnızım da tipten kaybediyorum ben 😏
Demekki kısmetin kapali
Tm yerini söyle. teklif. etcem sana
Beklenti içerisinde olduğun için olmuyor
Sans işi bence ve auro
auram var ama şansım var mı bilemem
Allah çirkin şansı versin demişler bu aşk piyango gibi herkese vurmaz
hakshajsha haklısın valla sağol
Bende bu hanımefendi ile aynı dertteyim hatta hesabı bugün açtım bu soruyu ben soracaktım o sormuş kendim gibi ve aradığım istediğim gibi birini görünce ekstra mutlu oldum kendisi ile tanışmak istiyorum kabul etmiyor harama bulaşmadan sevmek sevilmek istiyorum sadece
İnanma bunlara avcı bunlar aşkım yerler seni
yavrum inanmıyorum tabii ki de niyeti cevap vermek olan belli oluyor zaten
Hayır hanımefendi yemin ederim ben burdaki erkekler gibi değilim hesabı bugün kurdum ve görüyorum ki burası sapik dolu ben öyle bi insan degilim hesabımı sileceğim zaten.
Niyetim rahatsız etmek değildi sadece kendim gibi birini görünce nasibim olabilir umudu ile tanışmaya calismakti ama ne desem boş burdaki erkekler yüzünden güvenemediniz onlarin Allah belasını versin ben hesabı silip gidiyorum umarım bu tavrıniz beni çok üzdü
benim tavrım sizi neden üzüyor allah allah napayım tanımadığım birisine mi güveneyim
Otobüsteki bakanlardan bi adım bekliyorsunuz ya? Onlarıda tanımıyorsun. Bu ne çelişki hanımefendi? Ben insan gibi dürüstçe edebimle tanışmaya çalışıyorum adı üstünde "tanışma" yani tanımadığım diyorsun ya tanımadan nasıl güveneceksin onun için tanışmak lazım ve bende tanışmaya çalışıyorum yani bu ne saçma bi savunma böyle
siz iyi misiniz? otobüstekilerden bir hareket beklemiyorum hatta bakışlarından rahatsız olup arkamı bile dönüyorum. malum yerlerinizle okumayınız
Kimse bi girişimde bulunmuyor dediniz
hani ben üniversiteye falan gidiyorum ya, ya da mesela dışarıda bir mekanda otururken birisi sana çok bakarsa merhaba tanışabilir miyiz der ya onu diyorum
Onu ben yapıyorum ilk işleri tipe bakmak oluyor sen önce kendi tipine bak diyorlar yani keşke sana denk gelsem. Bak bugün iki kız gördüm kapalı hanım hanımcık çok zarifti biraz göz teması kurup gülümseyip yanına yanaşıp sohbet etmeye başladim tek dedikleri bu tiple bu ne özgüven dedi diğeri de önce tipine bak dedi bende sanki ben rahatsız etmişim sanki sucluymusum duygusu ile özür dileyip uzaklaştim. Ben senin gibi birine denk gelmek istiyorum haramdan uzak duran saf temiz duygularla sevip sevilmek isteyen birini istiyorum ve bugün ki bu iki redden sonra bu hesabı açtım senin gibi soru sorup anlatacaktım senin sorunu gördüm. Ben senin otobüsüne ya da bi yerde sana denk gelmek istiyorum hepsi bu
Ne oldu sustun
Sevgilin yok ve asosyal birisin
asla asosyal değilim. her etkinliğin içinde bulunurum okulda
Yaş kaç nerelisin
yukarıda yaşımı yazdım. İstanbul'da üniversite okuyorm
Tanışabilşriz istersen
Çok seçicisin
değilim kriterim bile çok yok espri seviyemiz uysun ve iyi kalpli olsun vs dışında
Yakışıklı ve zengin de olsun mu?
sen yaz
yazdım bi kere reddedildim
bana yaz
sen bana kış kardeşim yazmam sana