dış görünüş başlangıç biraz lazım ama çok da abartmamak lazım. kızların çoğu makyajla kendilerini olmayan biri gibi gösterebilirken erkeklerin öyle bir şansı yok. ayrıca dış görünüşten daha çok karakteri, huyu ve zekası önemli. yoksa birçok kızın yaşadığı gibi tipi iyi birini bulursun sonra o seni kullanır, senden faydalanır o zaman dış görünüşün aslında çok da önemli bir şey olmadığını anlarsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yalnızlıktan bu kadar korkmasanız, güzel aslında.
İsteklerini karşılayan birini bulana kadar bekle, yalnız kalman gerekse bile. İlla çıkar hayatına istediğin gibi biri. Acele etmeye gerek yok.
00 Yorumla
İlla beğendiklerin vardır. Senin beğendiklerin de seni mi beğenmiyor? Ayrıca hiç sevgilin olmadıysa sadece sebep bu değildir, bence çekingen birisin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer ki böyle devam edersen evet kalacaksın gadası
00 Yorumla Evet buna mahkumsun. Bakış açını düşüncelerini değiştirince mutlu olacağına inancım yüzde yüz. Kiyafetlerinle karşılanırsın kişiliğinle ugurlanirsin demişler. Yani bir noktaya kadar dış görünüş sonrası boş. Bunu kumbara gibi düşün çok aham şaham gözükebilir ama içinde sadece bozuk paralar durur.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa biliyorum ama ben hem dış görünüş olarak düzgün olsun istiyorum hemde karakter olarak. Dış görünüş tek başına kurtarmaz zaten
- Güzellik & Bakım konusunda 7,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYani herkes dış görünüşe önem verir. Ama ben şahsen bu kadar takmam ya. Sevdikten sonra bence farketmez dış görünüşü. O insan sana dünyanın en iyi en güzel insanı olarak görünür. Ben öyle kimsenin dış görünüşüne göre değerlendirme falan yapmam ya eğer o insanı sevdiysem benim için konu tamamen kapanmış demektir.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKanks insanlara şans ver. DIş görünüşe bende önem veririm. Ama bu ilk görüş için önemli. Zamanla konusması tavırları hal hareketleri hoşuna gidecek kişilere şans ver. İlla çirkin olcak diye bir şey yok ama aradığın kadar mükemmel olmayan eli yüzü düzgün insanlarla karşılaşacaksındır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler daha çok önem veriyor instadaki en beğendikleri profilleri istiyorlar hiçbiri de "yok ya artık çirkinlere de okey mi desek ilişki/evlilik için yalniz kaliriz yoksa" demiyor, erkekler standartlarından gram ödün vermezken kadınların yalnız kalmamak adına tüm kriterlerini çöpe atması bekleniyor
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılDış görüş çok önemli bence.
Buna önem vermeyenler yalnız kalmalı bence sen değil.
18 Yorumla
Soran+1 yılSonunda bana hak veren biri teşekkürler 😁
- +1 yıl
Rica ederim... SDış görünüşe önem vermeyenler nasıl olabiliyor ki?
Zevksizlik değersizlik bnce. - +1 yıl
Zevksizlik değil.. daha çok karakter ve ahlaka bakiyor
- +1 yıl
@inciitanesiii karekter tek başına yetmez...
- +1 yıl
Size yetmez bana yetiyor
- +1 yıl
@inciitanesiii Tamam karekterli apaçilerle mutlu olmanı dilerim.
- +1 yıl
Allah razi olsun ne kadar iyisin
- +1 yıl
@inciitanesiii rica ederim... zevkle renkler ve tercihler tartışılamaz.
Nasıl arzu ediyorsan öyle olmalısın.
+1 yılBaşlangıç için dış görünüşe önem vermen sorun değil ama bu ilerleyen zamanlarda onun sana uygun olmayan yönlerini görmene rağmen sırf dış görünüşünü beğendigin için kopamamana neden oluyorsa işte o zaman sıkıntı
20 Yorumla
+1 yılDış görünüşü iyi birini bulursan ve ikiniz de karşılıklı olarak duygusal anlamda birbirinize iyi gelirseniz yalnız kalmazsın. Ama bu seçicilikle yalnız kalma ihtimalin de var açıkçası.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDış görünüşe önem vermen makul
Ancak biraz da farklı şeylere önem verebilirsin
Karakter, maskulenite, değerli olmasına, çalışkanlığa, görgü ve de kendini yetistirmis bir birey olmasına14 Yorumla
Soran+1 yılOnlar ikinci planda kalıyor birini sevmem için dış görünüşü iyi olmalı sonra tanımaya başlarım zaten benzer karakterlerde değilsek zaten o iş olmaz
Cevap sahibi+1 yılSende haklısın
Kadın eşit olduğu erkeği sevmez ve de saygı duymaz.
Hipergamik Canlılarsiniz
Çok normal
Soran+1 yılGerçekten söylediğimden bunu mu anladın
Cevap sahibi+1 yılKadınların Düşünce yapısına göre gerçeği söyledim. Kötü bir şey demedim. Tercihinde haklısın dedim
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes önem veriyor vermiyorum diyene inanma... Yalnız kalmazsın herkes dengini kalbinin attığı beğendiği kişiyi ister bu gayet normal...
10 Yorumla Haklisin bu arada, begenmedigimiz veya yanima yakiştirmadiğim biri ile neden ilişki yapalim ileriye dönük düşünelim zaman kaybi
10 Yorumla
+1 yılbende dış görünüşte kadın kalçası güzel ise beğeniyorum yoksa istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılYalnız kalma sebebin daha çok, “ kimseyi beğenmiyorum. “ bence.
Nasıl birini beğenebileceğine karar ver önce.. Sonra bulursun zaten.00 Yorumlaİdeallerini ve isteklerini azaltmaya çalış çünkü hiç kimse mükemmel olamaz var hepimizin bir kusuru
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır azaltmam bir huy oldu artık kaç yıldır aynıyım bi sevgilim dahi olmadı 🤦♀️
Soran+1 yılÖyle de beğenmediğim birilerini sevmek zorunda kalacam
Soran+1 yılHayır burun özellikle kırmızı çizgim güzel olmalı bide şimdiki erkeklerin çoğunun saçları hep dökülmüş gibi ona da aşırı takıntılıyım yani değişmez bu ben biliyorum
Soran+1 yılYa demi ben beğensem dahi onun beni beğeneceği ne malum off muamma ya umarım pişman olmadan bi şeyler yolunda gider
Soran+1 yılBen sanırım kusursuzu arıyorum o da imkansız 🤦♀️ umarım teşekkür ederim
+1 yılYoo, kalmazsın. Ama güzellik geçicidir onu idrak etmen gerek
00 YorumlaBundan dolayı yalnız kalamazsın kendini kandırma sebep bu değil iyi düşün
00 Yorumla
+1 yılHayır kalmayacaksın cunku sen tek değilsin baska insanlarda önem veriyor. Endise etmene gerek yok
00 YorumlaKendini beğenmişin ne zaman gördün yanlız olmadığını 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldış görünüşe önem veren biri olarak yanıma yakışsın yani ben güzel güzel giyinip kombin yapmış özenmişken oda bi zahmet uyum sağasın bana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- Bu gidişle yalnız kalırsın adamlık arkadaşlık dis görünüşle olmaz kaybeden sen olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYakışıklıların yoğun olduğu bir şehirde yaşa
02 Yorumla
Soran+1 yılNerde o şehir 😅 uzayda falan mı?
Cevap sahibi+1 yılBu sitedekilere sor bilirler
Gizli Üye(18-24)+1 yılVerebilirsin normal bir şey ama takıntılı isen evet yalnız kalacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcun ne? Bende senin gibiyim
118 Yorumla
Soran+1 yılKoç
Cevap sahibi+1 yılBenimde burcum koç 😖
Soran+1 yılAh sen beni anlarsın o zamannn 😬
Cevap sahibi+1 yılKeşke anlamasam, tepeden tirnağa bana hitap etmiyorsa etkilenmem imkansız. Ee öyle erkeklerde karakter olmuyor genelde
Soran+1 yılDemi ben soruda sadece dış görünüş olarak bahsettim de ama aslında istediğim yakışıklı, zeki, karakterli, kariyerli tüm bunların karışımı bi şey 😬
Cevap sahibi+1 yılVar ama çok çok azlar. Milyonda bir. Yaşin kaç?
Soran+1 yıl23 🙂 varsa da bize denk gelmez zaten
Cevap sahibi+1 yılDaha gençsin ama ev kalma ihtimalin maalesef yüksek
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın 😅 evde kalmadan hallederiz ya
Cevap sahibi+1 yıl29 🤣 Allah gönlüne göre versin inşallah
Soran+1 yılAmin inşallah senin de 😂 hep böyle miydin peki hiç değişmedin mi
Cevap sahibi+1 yılAmin sağol. Yok karşıma niyeti ciddi olan yakışıklı tiplerde çikti ama ozamanlar aşk acisi çekiyordum, nasip olmadı bir türlü
Soran+1 yılTüh ya yazık olmuş 🙂
Cevap sahibi+1 yılBirde sadece tip olarak değil karakteri yüzündende çok çabuk soğumaya meyillim. Mesela suluk gibi yapişan erkek çok itici geliyor
Soran+1 yılYa off evet eski sevgilimden sırf o yüzden ayrıldım biliyor musun tek onu hayatıma almıştım 3 yıllık ilişkiydi bizimkisi ama mesela bazen canım sıkkındır ve yazmak istemem telefondan bi süre uzak duracağımı söylerim bu yine mesaj atar arar yav arkadaşım uzak durmak istiyorum diyorum o kadar soğurum ki bu hareketinden böyle böyle iyice soğuttu sağ olsun şu an pişmanım ama
Cevap sahibi+1 yılAyy bende senin gibiyim. Demek ki burçtan kaynaklı bir şey. Darlanmaktan nefret ediyorum. Eski sevgilinin burcu Balık veya Yenğeç miydi
Soran+1 yılHayır canım aslan 😬
Cevap sahibi+1 yılYaa sen bilmiyorumda aşik olmak, aşk bana çok iyi geliyor ama yok, tip olanda karakter yok. Karakter olanda tip yok 🤣 Tip ve karakteri varsa suluk gibi yapişip beni kendinden soğutuyorlar.. Artık umudum kalmadı
+1 yılHayır, gözüne güzel geleni bulana kadar ara.
10 Yorumlainsanları dış görünüşüne göre yargılarsan sonsuza kadar yanlız kalmayı hak ediyorsundur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışıklı biri seninle devam etmez zaten yakışıklı neden bağlı kalsın sana
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılİlerde öğrenirsin altarnatif çok olur çünkü onun için
+1 yılYani kalmazsın herhalde
14 Yorumla
Soran+1 yılYa kimseyi beğenmiyorum belki kendim de o kadar güzel değilimdir ama yok beğenmiyorum kimseyi
- +1 yıl
Yani zamanla begenmediklerine de pişman olabilirsin
Soran+1 yılPeki napiyim bir kimseyi beğenmeden nasıl seveyim ki
Sen güzel misin ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet güzelim ama ortalama bi güzelliğe sahibim ama erkeklerin çoğu o ortalamanın hep altında
+1 yılÇok cezasını çekersin bu tutumun
04 Yorumla
Soran+1 yılÇekiyorum ki zaten gelip sordum
- +1 yıl
Yüreğe bak sevecek yürek karakter var mı bu senin elinde sadece.
Üzülerek deneyimleyip canın yanacak öyle yeter artık diyeceksin bizim yapacak birşeyimiz yok buna.
Soran+1 yılYani haklısınız ama dış görünüş de önemli aynı zamanda
- +1 yıl
Sıfır önemi var bence.
Yaş ilerledikçe biraz daha anlayacaksın.
Güzel sevip üzülmek mı ya da güzel sevip sevilmek mi?
+1 yılbence haklısın ama abartma
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu kafayla çok üzerler seni😂
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 630 cevap paylaştı. Sanki elizabeth aw
00 Yorumla
+1 yılAz önem verirsen iyi olur
00 Yorumla
+1 yılSeçici olmak cok da iyi degilm bence
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılhayır dengini bulacaksın
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılEvet ölene kadar yalnız kalacaksın
00 Yorumla
+1 yılee bi foto koy bakalım
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öz eleştiri yapıp kendine baktığın zaman düzelir.
00 Yorumlaihtimali zora sokuyorsun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİç güzellik herşeyden güzel değil mi ya
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin tip hiyara benzemesin de.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok aşko merak etme
Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yarın kel çirkin zengin birisiyle evlenirsin
00 Yorumla
+1 yılNeyi var ki dış görünüşünün?
06 Yorumla
Soran+1 yılKarşı tarafın benim değil 🤦♀️
- +1 yıl
O elini indir
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ben öyle uygun gördüm
Soran+1 yılAlla alla
- +1 yıl
Yaaa öyle işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılYooo bi tane dışı süs içi pis birini bulursun ☺️
00 YorumlaBen nasılım peki?
04 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşta niye saçın yok
Soran+1 yılEktir, yoksa giderin var ama saçtan kaybedersin
+1 yılOlabilir
10 Yorumlainsnana değer ver
00 YorumlaEe napalım oturup yas mı tutalım senin için
00 YorumlaNeden kalasın
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet yıkık gibi
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yıldenk ara
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılBak bu kafaya gelmissin yakindir mutluluk
00 YorumlaBulursun dengini
00 YorumlaDüzelir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öyle olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende öyleyim. kalte olmalı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen güzel misin o kadar
00 YorumlaYo kalmazsın
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem