Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Aslında herkesin düşündüğü ve yaptığı yanlış bir algıyı benimsiyorsunuz güzel olmak bakımlı olmak en baştaki kişinin kendisine olan saygısıdır sonra karşısındaki olanlar saygısıdır güzel olmak bakımlı olmakla talipler artıyorsa sadece bu olguya zaten geliyorsa Bence olmaması lazım bunların yanında ekstra özellikler de gerekiyor eğitim kültür davranış hareketler kalp güzelliği bunlar da gerekiyor çünkü güzel ve bakımlı olmak yaşın getirdiği birtakım dezavantajlar da olacak ilerler hayatta geriye kalan hep kalp güzelliğidir tabii ki insan kendini ne kadar gelişim açık tutarsa o kadar daha iyiye doğru kendini evrilir daha iyi duruma gelir her zaman da geliştirmeli zaten Ama bunlarda kişinin kendi öz eleştirisi ile beraber çevresindeki insanlardan etkileşimi arkadaşları çok önemli onların yapıcı eleştirilere kişisel gelişimine çok katıcısı olabilir yani sonuçta kişi kendisi isterse gelişimi açık olmak her koşulda daha iyi olabilir daha iyi bir duruma gelebilir iye kimse çevrende olmuyor dersek şundan ötürü olabilir İnsan bazen kendini hazır hissetmeyebilir yeni bir kişiyle bir hayat kurmak konusunda veya hatta kafasına uygun bir insanı bulamayabilir o da bir etmen olabilir onun dışında seçici bir yapınız olabilir daha önceki geçmiş ilişkilerinizde birtakım hayal kırıkları yaşamışsınızdır veya bir başka arkadaşınızda bir olumsuz durum hali görülmüştür ondan ötürü istemeyebilirsiniz çok çeşitli sebepler söylenebilir Bu da kendini kişinin gene kendi seçimidir.
28 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için çok teşekkür ediyorum biraz da olsa bilgi edindim ama ben kendimi sizin söylediğiniz tarzda geliştirdim 😊
- +1 yıl
Rica ederim ben bilgi edinme amaçlı bir yorumda bulunmadım benim yorumlarım düşüncelerim sadece sizin sorunuzda ne kadarlık kısımla ilgili kendinize belirtmiş olduğunuz durumlara ilişkin bir düşünceydi Kitabevi bilgi size vermedim Ben kendinizi geliştirmediğinizi söylemedim. Sadece sorununuzdan itibaren Ben düşüncelerimi ifade etmeye çalıştım yalnızlık niye çekiyorsunuz kendinize bir noksanlık var o zaman ya ikili ilişkilerde sıkıntı yaşıyorsunuz insanlarla sağlıklı iletişim kuramıyorsunuz ne kadar geliştirirseniz dahi bunda başarılı olamıyorsunuz veyahut da gerçekten insanlarla birlikte olmaktan zaman geçirmekten hoşnut değilsiniz burada bir hayatın bir seçimidir insan tek başına da mutlu olabilir bunu ifade etmek istiyorum sizin sorunuzdan ve yorumunuzdan anladığım kadarıyla
Soran+1 yılİlişki yaşamak işime gelmiyor yalnızlığa alıştım yıllardır buda olabilir
Soran+1 yılKesinlikle günümüz dünyasındaki insanlar çok rahat geliyor kadın erkek ilişkilerinde biraz da olsa arkadaşlık ve bakış açısına bakarım alt temeli budur ilişkinin:)
- +1 yıl
Arkadaşlık ilişkilerinde en önemli şey dürüst olmaktır daha sonra güven terken edebilmek belli bir entelektüel kapasiteye sahip olabilmek sosyo kültürel düzeyinin yüksek olabilmesi kafaların uyuşması fikirlerde birliktelik tabii ki her konuda aynı şekilde insana düşünmeyecek ama yine de en azından bir şekliyle anlaşmak için ortak bir nokta olacak bir de artık günümüz dünyasında stres etmenleri de çok fazla hayat koşullarından tutun aile ilişkileri veya kişinin ruhsal yapısı bu duruma etken olabiliyor ki özellikle pandemiler insanları bir hayli geriye götürdü sosyal ilişkiler zayıfladı üzerine depremler geldi panik ataklar arttı ve de tabii ki günümüz koşullarında hayat çok pahalı yaşam giderek zorlaşıyor bunun yarattığı insanlarda depresif bir durum var Bu da insanların psikosomatik ilaçların kullanmasının artmasına sebebiyet verdi yani tek bir açıdan ilişkileri arkadaşlıkları değerlendirmemenizi öneririm bunlar da hayatın diğer gerçekleri realiteleridir
Soran+1 yılKesinlikle hemfikirim 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılGenelde böyle insanlara aa hadi gel arkadaş olalım, tanışalım desem kesin şekilde hayır derler. Oysa hayatımızda bazı şeyleri geliştirmek, paylaşmak, çoğaltmak istiyorsak birini tanımaya, belli çerçevelerde ortaklıklar kurmaya, karşılıklı değer üretmeye ve aman ayırmaya açık olmak gerekir. Bir iletişimi başlatmak, geliştirmek, karşılıklı sürdürebilmek bence çok anlamlı ve değerlidir. Ama daha en baştan her konuda kendisine inanılmaz duvarlar ören, bahaneler üreten insanları memnun edebilmekte tüm hayat enerjisini tüketir.
Ne istediğinizi, ne aradığını iyi bilmeniz gerekiyor. Sevgiyi, güveni dostluğu, nezaketi, saygıyı hak ettiğinizi düşünüyorsanız, ne aradığınız konusunda hiç tereddüt etmezsiniz. Çünkü her iki tarafta ilişkilerinde hak ettiği değeri ve derinliği görmek, aldığı karşılığı geriye verebilmek, hayatı; elinde ki değer ve imkanlarını paylaşabilmek ve çoğaltmak ister. Herkes bu zenginliğe sahip değildir. Herkes güzel ilişkiler kurabilecek kendinliğe de sahip değildir. Herkesin kendi duygusal derinliği, zekası ve öz kaynağı bir değildir. O nedenle siz ne istediğinizi iyi bileceksiniz. Kendinizi iyi tanıyor olacaksınız. Kendinizi güzel seviyor olacaksınız. Ki karşılığınızı doğru seçebilin. Karşılığınızla hayatın her yönünü dengeli ve eşit paylaşabilin.
Tanımaya zaman ayırmadığınız sürece kendinizin diğer değer ve güzel yönlerini hiç bir zaman geliştiremeyecek ve değiştiremeyeceksiniz. İlişkiler karşılıklı bir gelişim ve değişimdir. Siz bu değişime ve gelişime direndiğiniz sürece kalıplarınız içerisinden hiç bir zaman yeni değer ve zenginlikler geliştiremeyeceksiniz.
O yüzden hayatınıza kimse girmiyor değil. Hayatınıza da zaten öylece herkes giremezdi. Siz sadece kendinizden ve ne istediğinizden emin olamadığınız için paylaşmaktan, talep etmekten ve istemekten çekiniyor; üstlenmekten karşılamaktan ve geliştirmekten korkuyorsunuz.
16 Yorumla- +1 yıl
@CanerC28 Yok olup gideceğiz be kanka. Ölmeden önce yaşayanlara bir değer bırak.
- +1 yıl
@CanerC28 Başkalarını boş ver. İsteyen okur, istemeyen okumaz bana dert değil ki salla :D
- +1 yıl
@CanerC28 Hahaha, gerisini hayatta kalanlar düşünsün. Ben öleceğim sonuçta. Yaşayanlar kendi bilir artık :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılbuna net bi cevabı seni tanımadan kimse veremez. kendini çok yukarda görüyor olabilirsin. ya da öyle bir izlenim veriyorsan erkekler sana yaklaşmaya çekiniyor ya da donanımlıysan senin yanında özgüven sıkıntısı yaşıyor olabilirler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence şans verebilirsiniz sizi seven çıkarsa
10 Yorumla Arkadaslik konusunda mutevazi olmalisin. Kiskanclik yapilir boyle tiplere. Ozellikle Turk erkekleri ve gelismemis toplumlardaki erkekler gelisen ve kendinden guzel kadinlari rakip algilar. Buna düşme. Kocaman güzel ünlüler var onlar bile bunu söyler. Adam manken gibi ama yıllardır hayatına birini almıyor çünkü ortamda duruşu var ve herkes yanına gelmeye bile cekiniyor. Demem o ki boyle devam et. Sadece biri yanaşırsa mütevazi olmaya özen göster kaba olma illa vcok fazla kompleksi olmayan biri sana yanasir.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler ☺️
Bu konuda yalnız olmadığımı bilmek güzel sorunun cevabına gelecek olursak insanlar o kadar güvensiz ve hissizleştiki arayış içine girmeden hayatlarını kısaca günü kurtarmaya çalışır oldular. Geçmişte o kadar çok güvensiz ilişki yaşadıysan eğer benim gibi hayatına yeni insanlar alman her zamankinden çok daha zor olacaktır. Birde çekim yasası kavramı var ancak sıkılmışlığın ve bunalmışlığın insanlığa olan güvensizliğin hat safada olduğu yerde kimse sevgiliye bakmıyo flört denen saçmalıktantan ötürü aslında söylenecek çok şey var da neyse yalnızız işte akıllı bir yalnızlık aptal bir ilişkiden iyidir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bende aynı durumdayım. Ama benimki tercih yanlış insanlarla olmaktansa doğru insanla karşılaşana kadar yalnızlığı seçiyorum
Sebebi biraz sosyal ortamlardan kaçınmak olabilir. Evcimen olmak, çok fazla gezip tozmaya çıkmamak, aktif sosyal medya kullanmamak gibi durumlar varsa seni kimse görmediği için haliyle bu durumunuda farkeden olmuyordur10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa sen yanlış kişisin ya yanlış yerde arıyorsun o kişiyi ya da kriterlerini değiştirmelisin. Kriter diyince aklına sadece karşı taraf gelmesin bunu kendin içinde söyledim mesela örnek vereyim sen çok çabuk sinirlenebilen ya da hep trip atan biriysen bunu bırakabilirsin ki daha iyi ilişkin olsun.
10 Yorumla muhtemelen her şeyi gördüğün ya da bildiğin için geleceği tahmin ediorsun biri girmeye çalışsa da engelliorsn yüz ifaden le jet mimikle adam da girmek istemiyor canm
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında kötü bir şey iki konuşmada anlıyorum direkt olarak konuşuyorum
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. güzelmiş bakımlıymış da falanda filanda 😂😂

üstte anlatılan aslında olan 😂😂
10 Yorumla
+1 yılKendimi gelistireyim derken sosyal hayatını ihmal ediyorsundur
31 Yorumla
Soran+1 yılSosyal hayatım yerinde sınırlarım var sanırım sebebim bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatına ne zamandır biri girmiyor? Kendini bildin bileli mi?
Ben artık bunun dış görünüş ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Biraz da şans ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Kendiniz olun abi biraz gururlu olun öyle biri gelir ki seven sizi her türlü sever öyle sever ki ondan kopamazsınız o sizden kopamaz. Sevmeyen de defolsun gitsin başka karşı cinse. (Sadece sana değil ortaya söylüyorum)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ideallerine sıkı sıkıya çok fazla sarildigin için dışa kapalı bir profil çiziyor olabilirsin onun etkisi olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynı frekansta olduğun, iyi anlaşacağın biri henüz karşına çıkmamış... Kendini geliştirdikçe seçeneklerin de azalacak, bir noktada birinin varlığına ihtiyaç duymadığını farkedeceksin. Sen ilerledikçe, diğerleri geride kalacak.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin tek dertleri artik Z kuşağı ile cinsellik yaşamak. Ciddi iliski isteyen yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılAradığım cevap :)
Her anlamda kendini geliştirmek istiyorsan işe neden yalnızlık çekiyorum söylemini bırakarak başlamalısın…Kendini geliştiren insan ben her halimle mutluyum ve her halimle kendimi seviyorum demeli..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılPeki bu özelliklere sahipsen yani yazdığına göre söylüyorum kimseye ihtiyacın var mı?
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılBende aynı durumdayım lakin ben hep yanlış tercihlerde bulundum hep fazla değer verdim olmayacak ilişkiyi fedakarlık ederek kurtarmaya çalıştım şimdi anlıyorum ki Kriterlerime uymayan ama ilgi gösteren beni sevdiğimi sandığım kişilerle hep zaman geçirmiştim bunu anlamama rağmen bu seferde güvenemiyorum kimseye evet konuşurum tanımaya çalışırım belki biri denk gelse ama güvenmem ciddi ilişki kurmam zaman alır.
10 Yorumla
+1 yılBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
10 Yorumla
+1 yılGirmiyor değil, seçiciyim de ona. Kadın olacaksın ve erkek bulamayacaksın? Ya ilgi arıyorsun, ya trol sorusun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılSosyallik iletişim becerileri gibi dışa dönük konularda bi sıkıntın yoksa sabırlı ol illaki aradığın şey seni bulacaktır er ya da geç
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de öyle, bence beklemeliyiz bir de şöyle bişey var kişisel gelişime çok odaklandigimiz için seçiciliğimiz artıyor
15 Yorumla- +1 yıl
Tabi
- +1 yıl
Bende kişisel gelişime başladım çünkü hepimiz amaçsız yaşıyormusuz gibi ne geldi bişey araştırmiyoruz falan izlediğim videolar okudugum kitaplar hepimizin içinde büyük bir güç var ancak biz kendimizle yüzleşmeye korkuyoruz o gücü çıkaramıyoruz ve mutsuz yaşıyoruz bu doğru mu böyle bir güç var mı
- +1 yıl
Kişisel gelişimdeki amaç o gücü çıkarmak istemekten geliyor insan kişisel gelişimi istememesinin sebebi bu gelişim getirdiği sorumluluktur yani o gücü çıkarmak istememenin sebebi getirdiği sorumluluklardan kaçmaktır ama burada kendine saglayacagin sorumluluklarin yanında gelen mutluluk ve güzelliklerdir yani sen o güçten korkmuyorsun
- +1 yıl
Bir süre sonra zaten alışacaksın o sorumluluklara ve böyle gerekli zaten onlardan kaçamazsın ve kendini devamlı geliştirmek zorundasın
İnsanların hayatına dahil olmak için güzellik yetmez zaten sadece güzellik için hayatına alan insanlık olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuk suratsız birisi olduğun için olabilir mi acaba?
16 Yorumla
Soran+1 yılBelki bilemem :) Biraz geride dururum ama oda tanıyabilmek için
- +1 yıl
Genelde erkekler bu tip kızlardan uzak dururlar. Şahsım adına konuşmak gerekirse somurtan bir kadın görünce Ruh emiciler gibi hayat enerjimi çalıyorlarmışcasına hissediyorum.
Soran+1 yılSadece utangacım somurtkan olmadım hiçbir zaman 😊
- +1 yıl
Utangaçlık belki katlanılabilir bir şey. Ama o da bir yere kadar. Hep utangaç hep utangaç olmaz ki canım.
Soran+1 yılHukukçu dilinden iyi baskı yapıyorsunuz 🙃😊
- +1 yıl
😂 Öyle bir amacım yok aslında. Yetişme tarzındır bir şey diyemem demeye de hakkım yok zaten. Naçizane bir tavsiyem utangaçlık sürecini çabuk atlatın. Tamam kadının utangacı daha tatlı olur ama her şeyin fazlası zarar.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayatına girmek isteyenlere şans vermiyor olabilir misin?
10 Yorumla
+1 yılYanlış yerlerdesin belki seni ilgini çekecekler bsşka yerlerdrdir
10 Yorumla
+1 yılDerin denizde fazla açılma demişler. Derin bir kişiliğin vardır belki korkuyorlardır
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet derin bir kişiliğim var. :)
- +1 yıl
:)
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ben böyleyim benimde hayatıma giren yok sevdim reddedildim, o yüzden bende artık beklemeye aldım kendimi görücü usulü evlenmeyi bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılSebebini söyleyeyim . Sen daha henüz ESRA EZMECİ'NİN kitaplarını okumamışsın bebeğim. Okuduktan sonra teşekkür mesajı mutlu edecektir rica ederim:)💜
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlara olan tavırların olabşlir belki belki de çirkin şansına sahip olmadıpın içindir
10 Yorumla
+1 yılGökten inmesinimi bekliyosun birinden hoslanirsan konuş ya da snle konusmak tanışmak isteyen birilerini tersleme
10 YorumlaSeçmeyi bilmiyorsundur, çoğu kadın gibi, yaptıkları tercihler genelde içgüdüyle veya baskıyla yaptıkları tercihler, sonrasıda hüsran
10 YorumlaSoguk ve ciddi duruyorsundur cekiniyorlar
10 YorumlaDemek ki sandığın kadar iyi değilsin.
10 YorumlaKarşıdan beklentilerin yüksekse demekki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Utangaçlık çekingenlik vardır sende
10 Yorumla
+1 yılUkalalik kötü bir hastalık
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İten taraf olduğunnicindir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. Kriterlerini yüksek tutuyorsundur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış kişiler girmesinden iyidir sıkma canını
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgirmesine sen izin vermiyor olabilir misin?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok az detay var, bir şey diyemiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yıl- Her şey güzellikle bitmiyor.
00 Yorumla
+1 yılFazla seçicisindir
10 Yorumla
+1 yılOlur gibi
10 Yorumlayav he
10 YorumlaÇirkinsindir knk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerek yok bnce
10 Yorumla
+1 yılÖyle olmayacaksin çünkü
00 Yorumla
+1 yılBelkide cirkinsin sana öyle geliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlma yalnız
00 Yorumla
+1 yılÇekiciliğin yoktur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem