Son bir yıldır kimseyle ne flört ne bi şey yaşamadım oysaki gerçekten güzel bi kızım karakterim düzgün eğlenceliyim de
sizce neden böyle yalnız hissetmeye başladım..
sizce neden böyle yalnız hissetmeye başladım..
Aslına bakarsan şu dönemde sevgilin olması için güzel veya düzgün bir karakterinin olması üzücü bir şekilde önem arzetmiyor. Aktif ortamlarda olman gerekiyor gördüğüm kadarıyla. Ayrıca kadınlar; madem erkekler kötü biz de kötü olalım, erkekler; madem kadınlar kötü biz de kötü olalım kafasında olduğu için genelde acele olan ilişkiler üzücü toksik oluyor. Evet anlıyorum seni bazen yanında biri olsun kötü anında sarılacak dertlesecek, mutluluğunu paylaşacak birine ihtiyaç duyuyorsun doğal şeyler bunlar.
Güzel olmak başka, çekici olmak, albenisi olmak , alımlı ve sevimli, tatlı olmak , bunlar çok başka şeyler..
Çirkin olupta erkeklerin peşinden koştuğu çok kızlar gördüm.
Burda fizik te önemli. sadece yüz güzelliği yetmez. brn mesela, yüz güzelliğinden çok fiziğe bakıyorum. yüzü normal hatta biraz çirkin olsun. ama bakışları duruşu , beli'nin inceliği ve belirgin vücut hatları olan bi kız; en güzel kızdan bile daha fazla etkiler beni..
fiziğim de baya güzel
Olabilir, erkeklere soğuk gelebilirsin, bazı çok güzel kızlar itici gelebilir. ya da çok güzel olduğun için kimse senle ilişki yaşamaya cesaret edemiyorum belki.
ya da kısmetsizsin.😊
Güzel ve özel olmak, iyi huylu ve karakterli olmak çok büyük artılar ise de bir çok erkek güzel kadınların hayatlarında kalmanın çok zor olduğunu sanır. Güzelliğine o kadar güvenen kadın fark8nda olmadan erkeği çok yorar. Kotku içinde yaşar8z, her an biri gelip elimizdrn al8rlar ile hayatımızı çekilmez kılarız. Zordur yani güzel bir kadın ile bir ömür sürmek.
Millet bir zengini bırakıyor da bir zengin daha buluyor üstüne daha tatlı ve acele ciddileşiyor iş insanlar tanışıyor nişan yaklaşıyor düğün de hemen eylülde insanlar acele evleniyor bu devirde niye rahatlığa ermek için ya arkadaşın bulur sana ya kendin ortamlarda bulursun
Aynen bence de doğru diyorsun
Cevap
53Cevap
Güzel kızlara erkekler yaklaşmaya çekiniyor
+ya bu kız bana bakmaz
+bu kızın kesın sevgılısi vardır
Arkdaslarına bahsetse
+olum saçmalama bu kız sana bakarmı hahaha
Dıye bır muhabbet 😀 oyuzden hep çirkinler bir adım öndedir iknası ve yaklaşımı kolay oldugu için. Bunu öğrendiğimden beri çıtayı hep yüksek tuttum 😊
Karakter duzgunse zaten gerısıde pek muhım degıl birgün mutlaka değerını anlayam biri çıkacaktır. Yalnız hissetmek konusunda öneri sunamıyorum kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş 🤷♂️
ahahah salak sanıldık valla ya
güzellik beden de değil ki?= ikincisi karakter de de değil düşünce zenginliğindedir. sende belki de yoktur. biz de büşra diye kız var normal bilgisyarı kullanamıyor. temiz saf güzel ama yani. derdim o kız değil. zeka olmayan bir kadının benle işi olamaz.
odtüde okuyorum zeka problemim yok yani
Koronadan dolayı insanlar sosyal ortamlara girmiyor seni nerede görsünler veya sen onları nerede görüyorsun ki
o da doğru ama instadan yazılabilir
O da doğru
Koronadan dolayı olabilme ihtimali var. Ya da dışarıya soğuk olabilirsin. Bir duvarın vardır insanlar bu duvarı geçemiyor olabilir.
Dışarıya soğuk olmak güzel değil mi ya tanımadığın kişilere de gülüp samimi davranmazsın ki ama
Evet bence bu güzel bir özellik en azından insanlara karşı dürüst oluyorsun. Fakat bazı insanlar bunu anlayamadıkları için olumsuz karşılıyorlar. Yerinde olsam böyle kalırdım.
Birbirini aldatan sevgililer evli çiftlerin yaşadığı ihanetler yani dünya da iyi şeylere yer kalmaz oldu insanlar bozuluyor ya ama nedense ben öyle olmak istemem inançlarımdan dolayı
Erkekler güzel kadınlardan uzak durlar buda reddedilme korkusu bence, sen beğendiğin birine yakınlık gösterip denesen
korkuyorum hiç yazmadım bi erkeğe
Bi dene bakalım belki harika olacak herşey
Demek ki güzelliğini sıfırlayan kötü huyların var ya da güzel değilsin
güzelim ve kötü huylarım yok yani
İstemeden olsa da öyle olmasını sağlıyorsun belki de.. Herkese mesafelisindir falan veya yeni insanlar tanımıyorsundur.
Son bir yılda hiç flört olmadı yalnızım himm lan 10 15 hatta hiç sevgili flörtü olmayanlar var sen be yalnızlığından bahsediyorsun.
Takma ya boş ver, herkes cinsellik için birlikte oluyor zaten aşk meşk hikaye evlensen daha iyi olur.
Bende yakisikliyim ama kimsem yok ya valla yalnizlik kaderimiz heralde
Kasma akışına bırak flört bulur seni sen onu bulamazsın canı isteyince bulmak seni o güven bana ;)
Gül'ün dikeni çoktur demek ki dikenlerini aşıp gelecek kişi henüz karşına çıkmamış. Bekleyelim görelim bakalım 😏
Denk gelmemiştir güzel kızlar zatan kolay kolay erkek beğenmeler istemiyorsundur
Hiç cinsel ilişkiye girdinmi peki yaşın kaç? kaç kişi ile çıktın bu zaman kadar
Her güzelin sevgilisi olacak diye bir kural yok. Caiz değil sevgili ilişkileri.
Şans işi zaten 1 yılın neredeyse yarısı karantinada geçti canını sıkmana gerek yok
Benim sevdiğim kız gibi birilerinin ahını almış olabilir misin? O beni üzmüştü çünkü
hayır öyle bi şey yapmadım hiç
Öyleyse daha zamanı gelmemiştir
Arada olur böyle. Bir duraklama. donemi yaşanır ve iyidir.
Bunun tiple alakası pek yok bu konuda karakter önemlidir.
Çok güzel olduğun için erkekler sana yaklaşmaya çekiniyorlardır. Öz güvenleri sarsılıyordur
Yalnızım dersiniz açılınca itn gtüne sokp skup çıkarırsınız. Bin pişman edersiniz.
Sosyal ortamlar bitti
sosyalmedya da istemiyorsan ondan
disardan ciddi ya da sert gorunuyosundur sana yaklasmaya cekiniyolardir
güzellik göreceli bir kavramdır kime göre neye göre
Belki senin kabul etmeyeceğini düşünüp yanaşmıyor olabilirler
Demek ki bunu hak edecek biri denk gelmedi
Yapıyla alakalı olabilir belki dışarıya Soğuksun
Ne kadar güzelsin öesela
Istemiyorsundur birini
Düzgün insanı kimse sevmez
sen kendini öyle sanıyorsundur
Güzellik bes para etmez sans olmayinca
Egolu birisin sanırım
İlginç.
Yalnız bırakanlar utansın bacım
depresşın
Sadece guzel olmakta bazen yetmiyor
Mesafeli misin
karakterlisindir o yüzden
sana kimse acilmiyormu
Pandemiyle alakalı galiba bende de işler kesat
fazla nazlısındır
Ortamın yoktur
Kismet
Olgun sohbeti severmisnz
Denk gelmez bazen
Neye göre güzelsin belki başkalarına göre değil
yani çevremdeki herkesin söylediğine göre erkek kız fark etmeden
bana da diyorlar ama öylesine dediklerinin farkındayım
olabilir ama dalgasına denen bi şey değil yani hocam da demişti ciddi şekilde sen değerlendir bunu okul bitince ajansa falan git diye
Anladım
Kısmet bu işler
sen kendini beğenme bırak başkası beğensin seni
bir sürü kişi beğeniyo zaten kendim demiyorum bunu
tamm negüzel beğensinler egolu olma bnce senn peşinden koşsunlar
Covid
cevabı sende
sıkılırsan yaz
Güzel misin ki
Tercih
Tanışabilir miyiz
Görmek lazım