Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapan herkese teşekkür
Güncellemeler
+1 yıl
Günxelssss
Samimi iyi laf yaparım. Mal mal insanlar çıktı karşıma. Tek bir aklı başında dostum yok. Arkadaşım oldu sevgilisi olunca bana kendi attığı mesaja verdiğim cevaba bile aylarca yazmadı. Üniversitede arkadaşım olmuyor. Siz ne kadar yalanlasanız da kapalı olmam da bir etken olabilir kötü bir zamandayız çünkü ve Açıkların açık arkadşaları kaşar sevdikleri kapalı arkadaşları çok yok. Neyse yaş 22 oldu adam gibi sevgilim olsaydı bari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Güzel olmak iyi bir sosyal çevre getirmiyor karakterle alakalı
Karakter olarak yalan söylemeyen yüzde 1 insanlardan biriyim…
Sosyal bir kişilik olmayabilirsin
Ya valla diğerleri benden daha mal sosyal samimi değiller ben can atarım cafeye falan gitmek için
daha yaş 22 hele dur bir iki sene içinde çpk şey değişir
İnşallah da bu zamana kadar değişmedi
değişiiir etkilenmemişsn birinden doğru düzgün
He ama sevdiklerim oldu takıntı yapıp 2 yıl düşündüğüm oldu ama aşık olmadım
o bende hala aynı:)
Neden yanlız olasınki katşına biri cıkar belkide cıktı nebiliyosun
üniversitede yalnız yalnız oturup geldim bir yıl
İçini bilmedikleri için Belkide durusundan kaybetmiş olabilirsin kastım sinirli durusundur
Yok sinirli değilim
Öyle düşünme konusan biri vardır sen görmüyosundur
Aslında bi yönden yanlızlık güzeldir
Şuraya xıkıyorum bi art nıyetim yok insan gibi biriyle sohbet etmek konusmak istiyorum yok seni iyi anlıyorum
Cok guzelim dedin acaba gorebilir miyim
Ve sohbetin iyi demissin konusalim biraz
Boylece nerde yanildigini test edip sana solemis olurum
tamam ama kapalıyım haberin olsun yani açık saçık güzellerden bekleme
Benim beklentim olsa nolcak bunu sorun edeceklerin erkek olmasi lazim 😄
Bekliyorum
Gelceksen gel artik yorumumu goren ne kadar insan varsa yazmaya basladi gizliye geccem
Hahahhah ya kusura bakma misafirle ilgileniyordum 😝
akışına bırak kariyerine odaklan elbet düzgün biri çıkar karşına
Dengeyi tutturamamışsın.
Nedir sorun hocam
Anladığım kadarıyla fazla girişkensin. Yani muhabbet konusunda. Eğer öyleyse açık biri olsan havada kaparlar ama kapalı olduğun için genelde insanlar kaçıyordur veya görmezden geliyordur. Biraz daha ağır ve gizemli olmak daha iyi olabilir.
Yok ağır ve gizemli olduğumu söylerler. Hatta eski bi sınıf arkadaşım çok ağır bi kızsın biraz o ağırbaşlılıktan 5 kilo ver demişti ama 2019 yılında
O zaman çevrende sorun var 🤷🏻♂️ sosyal medyadan insan tanımaya çalış belki kafa dengi bulursun
Her çevrede mi sorun vardı ama lisede de arkadaşım yoktu üniversiteye geçtim bir yıl okudum orada olmadı yatay geçiş yaptım bir yıl da burada okudum burada da olmadı
Nerde yaşıyorsun
Ankara . Gititğim üniler ilk etapta Gaziantep ikinci Antalya. Ama bi şey diyim mi insanın içindeki ışığı keşfedebilecek insan az. Çoğu insan sal@k. Büyük hayalleri yok. Espri anlamaz.
Hocam valla ne desem bilemedim inşallah aradığını bulursun. Belki oyunlardan falan arkadaş edinebilirsin eğer oynuyorsan
İnşallah. Ama Akdeniz üniversitesine gitmek istemiyorum ya orada ne kendimi göstermek isteyeceğim birileri var ne de ortam devlet üni fakir ya
İzmire gel. d
Kapalıyken Antalya’da dışlanmak yetmedi İzmir’e gidip tam mı dışlanıyım skksjehhe
Alakası yok. burada kimse pek sallamıyor dış görünüşü yani kafa dengiysen gayet ortamlara girebiliyorsun.
a a hangi şehirdesin ki?
seni görmek isterdim ;)
Aman istemez hic sevmem kapali yobaz cahilleri.
Bende yalniz bir ogretmenim
Yüksek değilsindir.
O ne demek?
gızlısın detay yazamam
Benimle tanışmak ister misin
Merhaba burcun neee
Başak♥️
❤❤❤❤⚘
Seçici olmak sıkıntı