2 yil bir yerde calisiyorum patronum bana karsi ilgiliydi baslarda ilk yillarda sonra benimde zamanla ona karsi olusmustu bu baya belli oluyordu sonra uzaklasti ilgim cok vardi ve anliyordu ara ara oda elini elime bilerek dokunduruyordu felan ama genel olarak uzak durup kaciyor gibiydi yuzume bakmiyordu son zamanlarda surekli kafasi egiyor yuzume bile bakmamaya calisiyordu vs bende 2 gun ince parmagima tektaş taktım ve gozu parmagima takilip durdu sonra bana bakiyor felan sitemli ve soguk bana karsi onceden bu kadar degildi sizce amaci ne? Mesela patronumun kopegi var iş cikisi gidiyprum ayni cinse benzer kopegi sevip hikayede paylasiyorum sanki hayatimda olan kisinin kopegi gibi mudurum desen oyle izleyip bakip duruyor iyi davraniyor ilgili ve ustume dusuyor neden boylr yapiyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Sen adam a karşı belli etmişsin önce sonra da adamın ister istemez dikkati çekmiştir sonra adama nispet yapar gibi hikaye paylaşman falan adamın tavrını ister istemez değişir evli mi o?
012 Yorumla- Soran1 yıl
Cekmisti ama bana karsi basta ilgili olan oydu evet evli evli oldugunj sonra ogrendim 7 yillik evliymis cocugu yokmus kendi demedi bende yuzuk taktim parmagima oncesinde de zaten ilgimi farkedip uzak durup bana garip davraniyordu bu defa daha farkli
- 1 yıl
Anladım şimdi eğer diyelim ki sana karşı yine yaklaşımı olursa iki sebepten olur eşinden görmediği ilgiyi sende görürse ve eşi ile cinsel isteklerini karşılayamıyrsa sana yaklaşımı olur ama sana aşık olması çok Zor
- Soran1 yıl
Neden zor merakimdan soruyorum sadece 6 kere istifa ettim birakmadi personel olarakta cok memnun ama benide begenip, guzel buluyor
- 1 yıl
Yani evli biri için aşk çok zor başkasına seninle olan bağı farklıdır kendince
- Soran1 yıl
Peki brnden kacip uzak durmami ister gibi davranip muhattap olmak istemiyor gibi davranip neden simdi sitem ediyor
- 1 yıl
O da bir taktik bence
Hadi her şeyi boşverelim o sana yaklaştı seninle sevgili olmak seni arzuladığını söylese ama evliyim ve boşanmmam her şeyi gizli yaşayalım dese ne cevap verirsin - Soran1 yıl
35 yasinda 26 yasindayim
- 1 yıl
Yani olur mu
- Soran1 yıl
Bilmiyorum ama ona karsi cok buyuk zaafım var.
- 1 yıl
Anladım sende de durum Fahim o zaman
- Soran1 yıl
Ona karsi sevgim var ve boyle yaptigim. icjn uzuluyorum ama ikimiz icinde en dogrusu bu
- 1 yıl
İstersen normal yaz oradan konuşalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Patronun sana karşı duygusal bir şey hissetmiyor ama sana karşı libidosu yüksek.
09 Yorumla- Soran1 yıl
Hissetmedigini nereden anladiniz
- Soran1 yıl
Kendisi zaten 7 yillik evliymis bende o yuzden yuzuk taktim parmagima
- Cevap sahibi1 yıl
Sana olan tavırlarından.
- Soran1 yıl
Aslında bazen iyi bakislari bile anlamliydi bana karsi ama işte dengesiz biraz sonra zaten evliymis bende hayatimda biri var gibi yapiyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Tam da bu yüzden işte. Bekar olsa sana aşıkmış gibi davranacaktı. Evli olduğu için davranamıyor ama libidosuna da engel olamadığı için güzel bakıp seni etkilemeye çalışıyor. Basit bir düzmece.
- Soran1 yıl
Beni tanidi az cok bende onu tanidim bana kotulugu dokunmasin diye uzak durdu yoksa cok firsat gecmisti eline yani beni masum buluyor
- Cevap sahibi1 yıl
Sen gerçekleri değil duymak istediğin cevabı istiyorsun. Peki, tamamdır.
- Soran1 yıl
Bana karsi duygusal bir sey hissetmiyor olabilir ama dediginiz diger seylere katilmiyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Sen bilirsin.
Yasak sularda yüzmekten korkuyor
012 Yorumla- Soran1 yıl
Kendisi zaten 7 yil evliymis cocugu yok
- Soran1 yıl
Bende hayatimda biri var gibi yapiyorum
- Soran1 yıl
Iyide yasak sulardan korkuyorsa ofise kadın atmisti ondan neden korkmadı. Yani bir sey goturmustum bir gun vr yukardan ses gelmisti mudurumle duyduk kimse yok demisti mudurum cikip bakacaakti ixin vermedj benide tembihleyip duruyordu odama gelme diye orada anlamistim kadin attigini
- Soran1 yıl
Biri var gibi yapmadan oncede kaciyordy benden hatta yuzume bile bakmiyorfu simdi aksine bakiyor dusunceli dusunceli
- Soran1 yıl
Ben aşiri belli ediyordum cok hemde
- Soran1 yıl
Peki simdi hayatimda biri oldugunu zannediyor ne dusunuyordur
- Soran1 yıl
Sogumusmudur
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Erkekleri hala cozemedin mi
01 Yorumla- Soran1 yıl
Hiç cozrmedim buradaki sitem ne madem sitem edecek niye bana oyle davraniyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sorum erkeklere ozellikle 30 yas ustu yazıp, aciklamayi okur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi