Regli oldugum icin calistigim yerde gizlicw yiyip iciyorum namazlarimida kilamiyorum kimse yargilamaz etmez ama dün patronuma yakalandim su icerken ve panik yaptim mudurumde gordu sizve ne dusunmustur
Bunu aklı başında her erkek biliyor ayrıca tutup tutmamadw özgürsün neden çekiniyorsun ki
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Kimse zaten yargilamaz tutmadigim icin fakat brn zaten kandilden ramazanin ilk gununr kadar niyetliydim sonraki gun mazeretli oldum banada nasil gidiyor oruc diye sorduklarinda mazeretimi soylemedim iyi drdim birkac gun sonra cikolata ve su icerken gorduler anlamislardir muhtemelen ama iste Şu an brni o sekilde dusunmeleri yani regli oldugumu bilmeleri biraz utandirdi beni
Ne var bunda herkes oruc tutmak zoruna degil ki neden bu kadar onemsiyorsunuz
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Zorunda degilde bana oruc nasil gidiyor diye sorduklarinda iyi demistim simdi tutmadigimi gorduler yargilayan kisiler degiller zaten saygi duyarlar brn regli oldugumdan dolayi tutamadim onuda soylemedim tabi
Ya dünyanın en doğal olayını neden yargılarız ya da şaşırırız ki çok saçma bu doğal bir şey ne var ki bunda benim de bayan personelim var mesela ağrısı oluyor gelip regl oldum izin verirmisin bana diyor çok doğal bir şey bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bunu aklı başında her erkek biliyor ayrıca tutup tutmamadw özgürsün neden çekiniyorsun ki
Kimse zaten yargilamaz tutmadigim icin fakat brn zaten kandilden ramazanin ilk gununr kadar niyetliydim sonraki gun mazeretli oldum banada nasil gidiyor oruc diye sorduklarinda mazeretimi soylemedim iyi drdim birkac gun sonra cikolata ve su icerken gorduler anlamislardir muhtemelen ama iste Şu an brni o sekilde dusunmeleri yani regli oldugumu bilmeleri biraz utandirdi beni
Regl olmak ayıp ya da utanılacak bir şey değil dostum sıkıntı yapma kendine
Erkekler igrenmezler mi bu durumdan cogu erkek igreniyor diye biliyorum
Cinsel ilişki sırasında belki igrenir ama onun haricinde herkesin çevresinde bu olan bir durum neden önemseyilim sen sikma canını basit bir şey bu
Patronum yuzume bakmiyor ama
Sen kuruntu yapıyorsun bence dikkat ettigin için sana öyle geliyor
Yok vallahi bakmiyor
Yaz bana sen ya
Ne var bunda herkes oruc tutmak zoruna degil ki neden bu kadar onemsiyorsunuz
Zorunda degilde bana oruc nasil gidiyor diye sorduklarinda iyi demistim simdi tutmadigimi gorduler yargilayan kisiler degiller zaten saygi duyarlar brn regli oldugumdan dolayi tutamadim onuda soylemedim tabi
Seni tanıyorlarsa regl oldugunu anlamışlardır tanımıyorlarsa yalanci demislerdir
Taniyorlar 2 sene calisiyorum
Tamam o zaman anlamislardir oruc tuttugunu ama ozel gununde olduguni
Ben zatwn o durumdan utandim regli oldugumu anlamalarindan dogal bir sey ama yinede ozel bir durum bence
Özel ama utanılacak bi sey degil dogal bi durum
Ya dünyanın en doğal olayını neden yargılarız ya da şaşırırız ki çok saçma bu doğal bir şey ne var ki bunda benim de bayan personelim var mesela ağrısı oluyor gelip regl oldum izin verirmisin bana diyor çok doğal bir şey bu
Doğal bir seyde yinede özel bir durum bence
Neden mesela özel durum artık 10 tasındaki çocuk bile biliyor bunun olduğunu sonuçta bence aman aman özel bir durum değil şahsi düşüncem
Patronum yuzume bakmiyor ama
O senin patronunun sıgırlığı
bence kimse buna takılmaz gayet normal bi durum
Hasta olduğunu düşünmüştür özel hallerinizi biliyoruz
Cok utandim
Utanmana gerek yok mecbursun sen
Yaşla ne alakası var bunun?
Oylesine yaşi kattim
Özel durumunuzu bilmesi gerekir. Normal yani
Utandım ya :(
Neden?
Regli oldugumu anladiklari icin
Bu sizin sağlıklı olduğunuzu gösterir, ayrıca doğal bi durum ertelemek olmamak mümkün değil. 🌺
Çok dogal bir durum ama yinede ozel bir sey bence
Anlayan anlasın ne var bunda? Hepsi doğal şeyler.
Bu gayet doğal bir şey tutma zorunluluğun yok
Aptal değilse kötü düşünmez
Regli oldugumu anlamistir kotude dusunmemistir beni taniyorlar zaten ama utandigim mesele regli oldugumu bilmeleri
Her kadının olduğu bişi onların eşleride kız kardeşleri de oluyır utancan durum yokki
Orasi oylede ne biliyim erkekler bu durumlardan igrenmezlermi
Yoo iğrenmeyiz normal bişi ya